Učimo se od včeraj, živimo za danes in upamo za jutri.
Najpomembnejše pa je, da se prenehamo spraševati.
(Albert Einstein)

 

Oven
21. 3. – 20.04.
Naredili boste osebni prerez in tako prepoznali, kaj je tisto, čemur bo veljalo slediti. Pri tem vam bo v pomoč in oporo Venera, ki poudarja prave besede. Teden bo tudi v znamenju piljenja odnosov in diplomacije. Naklonjen vam bo prvi šolski dan (torek), ko napredujete v samozavesti.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti. Začetek septembra vam bo naklonjen tako čustveno, kot poslovno. Združili boste svoje znanje in modrosti, ter sledili svojim osebnim ciljem. Naklonjenost Venere in Marsa vam podari romantične izzive in osebni napredek v ljubezni.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Merkur vam bo pomagal razumeti nekaj novosti, drugačnih pogledov in osebne motivacije. Združili boste svoje znanje z tistim, kar prinaša napredek in osebni razvoj. Neptun vam bo podaril navdih in upanje za naprej. Toda jasno si postavite meje in pravila igre, kaj je prav in kaj narobe.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Delovnim nalogam boste v celoti kos in to vas bo osrečilo. Odgovoriti si boste morali na preprosto vprašanje, kaj je bistvo življenja in najti odgovore. Naklonjenost Jupitra vam podari nekaj dobrih iztočnic in modrosti. V pomoč in oporo vam bo srčni izvoljenec, prijatelji in sodelavci.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Kreativna energija vam bo v navdih in tako boste stopili korak ali dva naprej. Pred vami je eden iz med bolj občutljivih tednov, šteje previdnost in trdnost. Popaziti boste morali na fizično energijo in telesu v naravni obliki dovajati dovolj vitaminov. Sprostila vas bo narava in delo na vrtu.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Izkušnje iz preteklosti vam bodo dragoceno darilo, kajti tako boste našli priložnost za napredek na osebni ravni. Z svojim znanjem boste z veseljem motivirali sebe in druge. Do petka vam bo naklonjen Merkur, nekaj previdnosti ne bo čez vikend, kajti lažje poti so zgolj iluzija.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Po zvezdnih namigih boste potrebovali nekaj več časa za zabavo, sprostila vas bosta glasba in ples. Toda kljub vsemu bodo v ospredju delavne naloge in obveznosti. Tako boste počasi naredili nekaj pomembnih prelomnic. Seveda pa je konec tedna dobro v službi prebrati drobni tisk.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Tednu bo vladal nemir, kar bo lahko prednost, če ga boste spremenili v navdih. Naklonjenost Marsa boste sprejeli na dinamičen način in tako najdete tudi nekaj dobrih iztočnic. V sredo je razbrati nagrado duhovne narave, poglobila se vam bosta moč in volja. Ljubezen: sledi preizkušnja.

Strelec
23.11. – 21.12.
Znašli se boste v kopici informacij in ne bo vam preostalo drugega, kot da jih ločite. Tako bodo zadeve postale bolj jasne in pridobite določene odgovore, ki jih iščite. Pluton, planet preobrazbe vam bo naklonjen v pogledu vrednot in plezanju po statusni lestvici. Počasi se daleč pride.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Preizkušnja tedna bo vezana na ljubezen. Mnogi bodo lahko skozi omenjeno ponosni sami nase in uvideli neko drugo dimenzijo. Spremljala vas bodo tudi resnost, doslednost in temeljitost. Venera vam bo vlila nekaj več romantike in nežnosti, tako boste lažje kos delavnim nalogam.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Na delovnem mestu boste dosegli svoje cilje. Tako boste opravičeno srečni in zadovoljni. Teden v sebi skriva mnogo drznosti in učinkovitosti. Naklonjenost Urana vam bo podaril znanja, ki temeljijo na drugačnosti in alternativi. Bodite odprti za neko novost, ki bo vezana na četrtek.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Teden bo v znamenju plodne energije in tako pridobite romantiko in navdih. Po stari navadi boste iskali bližnjice in doumeli, da jih ne bo. Naklonjenost Merkurja in Neptuna sprejmete kot kreativno pisanje in se tako sprostite. V ljubezni se boste znali odločiti pravilno in bili zato nagrajeni.

 

Vir: Nedelo