Oven

21. 3. – 20. 4.

Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni. Venera vam bo pomagala do magnetične privlačnosti in raziskovanju neznanih znanj. V ospredju bo tudi Mars, ki bo poskrbel da boste rekli bobu bob. Soočili se boste s paleto obveznosti in pridobili informacije, ki vam bodo v oporo in ponos.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Združili boste svoje znanje, umetnost in ljubezen. Narediti boste morali tudi osebno bilanco in slediti svojim sanjam. Uran vam bo pomagal do notranje drznosti in neodvisnosti.  Skozi Merkurja boste prišli do pravih besed in diplomacije. Res pa je, da bo izjemno dinamično v pogledu ljubezni.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Konjunkcija Merkurja in Jupitra obljuba srečo in prinaša številčna razpotja. V ospredju bo paleta obveznosti in zadanim nalogam boste kos. V oporo vam bodo tudi izkušnje iz preteklosti. Duhovna znanja bodo tista, ki bodo prinesla ravnovesje in bodo pot do notranjega miru.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Teden v katerem boste morali slediti sebi in svojim občutkom. Plodno in ustvarjalno bo na področju otrok, kreativnosti in ustvarjalnosti. Pridobili boste informacije, ki vam bodo v ponos. Jupiter bo prinesel tudi nekaj dobrih iztočnic za rast. Ljubezen: ključ do uspeha bodo pogovori.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Sonce in Saturn vam bosta v tem tednu podarila modrost in prave odločitve. Pridobili boste informacije iz katerih izluščite nekaj dobrih iztočnic. Po zvezdnih namigih bo modro, da se dovolj gibate in da pozitivno razmišljate. Na delovnem mestu bodo vaši nasveti drzni in upoštevani.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Glasba vam bo prinesla ravnovesje in skladnost. Glede na to, da vam bo naklonjena Venera bodo vaše odločitve modre in pravilne. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in se osvoboditi. Pri tem vam bodo v osebno pomoč pogovori, krajše poti in intelektualni izzivi. Dan ljubezni: petek.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Uran prinaša številčne preobrate in novosti. Res je, da boste sledili sebi in vendarle bo to tudi teden odločitev in sprememb. Pridobili boste notranjo moč in drznost. V osebno pomoč vam bo Venera, ki vam bo naklonjena v pogledu denarja. Sprostila vas bo narava in prijeten pogovor.

Škorpijon

– 22.11.

Skozi cel teden vam bo naklonjen Mars in to pomeni, da vam bo ne bo zmanjkalo ne energije in ne idej. Opravičeno boste ponosni nase in na svoje dosežke. Daleč v ospredju bo trma, ki bo morala prerasti v vztrajnost. V ljubezni boste plesali po taktih srčnega izvoljenca in to bo zabavno.

Strelec

23.11. – 21.12.

Optimizem bo dobra popotnica do sreče. Glede na to, da vam bo blizu Jupiter se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Preizkušnje vam bodo v ponos in jih boste dobro opravili. Ključno bo, da boste iz njih izluščili uporabna znanja. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. Glede na to, da vam bo naklonjeno Sonce bodo v ospredju preobrazba, nove poti in čudovite priložnosti za rast. Sprejeti boste morali svoje danosti in se prepustiti navdihu. Pri tem vam bodo v veliko pomoč prijatelji in skupinsko delo.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Lepota življenja je ustvarjati popolnost. V ospredju bosta energiji Venere in Urana, kar jasno nakazuje, da se bo nekaj zaključilo in tako se bo odprlo tisto, kar bo novo in drugačno. Spremembe boste sprejeli na odprt način. Po drugi strani bo tednu vladala tudi trma, katera naj preraste v vztrajnost.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Odpre se vam bodo nove poti in izzivi v ljubezni. Planeti v deveti hiši bodo pripovedovali zgodbo o svobodi in sreči. Omenjeno boste pridobili skozi delo na sebi. Bližnjic tudi tokrat ne bo in ključno bo, da boste sledili svojemu srcu. Konec tedna vam bo naklonjena oseba nasprotnega spola.