Oven

21. 3. – 20. 4.

Napredek tedna bo v ljubezni, kajti določene zadeve se bodo odvile v vašo korist. Izkoristili boste naklonjenost Sonca in Saturna in tako pridelali nekaj, kar je deloma ali v celoti na raziskovanje, tujino ali poslovne priložnosti. Na življenje boste znali pogledati pozitivno in tako našli svojo srečo.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Stari modrec mitologije Saturn vam bo podaril nekaj iztočnic za razmislek, vezane pa bodo na samozavest, sprejemanje sebe in raziskovanje. Notranja moč vam bo v pomoč in tako boste odšli naprej po svoji poti. Nekaj previdnosti ne bo odveč v pogledu denarja in v ljubezni bo v prednosti zaupanje.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Prilagodljivost s katero ste povezani vse življenja, vam bo prišla prav v torek ali sredo. Iskreno se boste morali pogovoriti o tistem, kar vas moti ali sprejeti druge okoliščine življenja. Aspekt med Merkurjem in Jupitrom pokaže tudi nekaj adrenalinskih užitkov, glava vlada srcu.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Do četrtka boste delali bilanco in osebno analizo. Po zvezdnih namigih je nakazano, da bodo vaše izkušnje mnogim v pomoč in navdih, predvsem pa je ključno, da boste predelali nekaj iz preteklosti. Naklonjenost Merkurja vam bo koristil v zasebnem življenju, še posebej v krogu družine.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Zanimiv teden bo pred vami in vaš srčni izvoljenec vam bo ogledalo. Naklonjenost Merkurja in Urana boste imeli priložnost sprejeti v pogledu določenih odgovorov, pogovorov in pri raziskovanju. Vsekakor bo začetek decembra tisti, ki vam bo prinesel plodno in ustvarjalno energijo.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Usmeriti boste morali svoje misli v pozitivno gledanje na življenje in tako pridobiti motivacijo. Na delovnem mestu vas čaka določena preizkušnja. Aspekt med Merkurjem in Jupitrom, daje dobre iztočnice za osebno rast, toda na drugi strani šteje previdnost in doslednost.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Glasba vam bo prinesla sprostitev in osebno motivacijo. Po aspektu Sonca in Neptuna je moč sklepati, da boste v tem tednu nekoliko bolj občutljivi fazi in da je ključno, da si postavite osebna pravila. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v dogovorih, na poti in v poslovnem sodelovanju.

 

Škorpijon

24.10 – 22. 11.

Dan za ljubezen: torek. Rdeča nit tedna bo diplomacija in raziskovanju tistih stališč, ki so drugačna in temeljijo na novostih. S svojim znanjem in izkušnjam boste lahko pomagali drugim ljudem. Doumeti pa bo potrebno, da je vse povezano in da se krog učitelj učenec nikoli ne zaključi.

 

Strelec

23.11. – 21.12.

Kolo usode vam bo naklonjeno v pogledu službe, sodelovanja in poslovnih projektov. Zadeve se bodo v tem tednu odvijale po pričakovanjih in to vam bo vlilo samozavest. Na platno življenja boste simbolično vnašali bolj svetle barve. Osebna preizkušnjo vam v torek podari Saturn.

 

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Nakazano je, da bo vaša energija magnetična in da boste kos vsem nalogam in obveznostim. V ljubezni vam bo srčni izvoljenec ogledalo in z njegovo pomočjo pride do zaključkov. Splošen oris tedna pa bo predvsem v tem, da najdete moč v sebi in tako sledite svojim osebnim ciljem.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Aspekt Sonca in Saturna v sebi skriva moč, preudarnost in povečano delavnost. S svojimi idejami boste blesteli in se aktivno posvetili neki večji skupini ljudi. Tistih stvari, katerih ne morete povedati na glas pa si zapišete. Odlikovala vas bo plemenitost in tako boste dosegli več.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Naklonjenost Jupitra vam bo vlil zaupanja in motivacije za naprej. Tako boste določene premike naredili briljantno in najbolj pomembno bo, da sledite svojemu srcu in tistim stvarem, ki jih vi čutite. Mnenje drugih ljudi bo pomemben vidik, ali ga boste resnično upošteval je že druga zgodba.

 

Vir: Nedelo