Oven

21. 3. – 20. 4.

Merkur in Uran prinašata napredek v komunikaciji, nemir in določene novosti. Ključ do uspeha ne bo v tem, da boste probleme pometali pod preprogo, ampak da jih boste aktivno reševali. V ljubezni bosta prelomna torek in četrtek in samo iskren pogovor bo tisti, ki vnaša osebno rešitev in ravnovesje.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Pred vami je občutljiv teden, v katerem ne boste dosegli tistega, kar si želite. Po zvezdnih namigih je jasno nakazano, da vam pretirana trma ne bo koristila in da morate najti alternativo. Opazujete sebe in okolico in tako boste pridobili dragocen namig. Sprostila vas bo narava.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in skozi njegovo pomočjo boste uvideli realnost. Sledili boste sebi in ker ste prilagodljivi, se dobro znajdete  v sredo, malo manj uspešni pa boste v petek. Merkur v Devici bo okrepil željo resnici, tako na delovnem mestu ohranite ravnovesje in skladnost.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Na delovnem mestu sledi sprememba, katero boste morali sprejeti. Teden bo poln informacij in vaša naloga, da boste pri sebi naredili analizo. Uran prinaša ključ do novosti in alternative. Preobrat tedna bo v sredo, ko se bo nekaj zaključilo in na novo odprlo. Srečo najdete v intimnosti doma.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Napredovali boste v iskanju osebnega smisla in ravnovesja. Sonce in Uran obljubljata nepozaben teden, ki bo poln nekih nepredvidljivosti. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v pogledu denarja in pri odnosih. Poiščite moč v sebi in sprejmite spremembe kot življenjski izziv.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Načrti se bodo stopnjevali in gredo z roko v roki naprej. Napredek tedna bo na delovnem mestu in v pogledu denarja. Odkrili boste, kaj vas veseli in naredili prerez, skozi omenjeno bo jasno, da boste rekli bobu bob. Merkur v Devici vam bo podaril prave besede in osebne namige.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Združili boste most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Sonce vam bo podarilo paleto dobrih iztočnic, harmonije in dinamike, Saturn pa vztrajnost, delavnost in analitiko. Dokončali boste pomembne zadeve iz preteklosti. Nakazano je, da se boste borili za svojo resnico.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Mlaj in sončni mrk (četrtek) prinaša pomembno sporočilo osebnega napredka, potrudili se boste in na življenje pogledali iz drugega zornega kota. Besede bodo tiste, ki prinesejo skladnost. Ljubezenska sreča bo namenjena tistim, ki so že dolgo v zakonu, sveže zaljubljeni pa bodo na preizkušnji.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Na delovnem mestu se vam odpirajo ugodnosti in vaša naloga bo, da rečete bobu bob. Teden bo nekoliko nenavaden in poln izzivov. Neka vaša ideja ali zamisel bo uslišana v sredo. Mlada Luna (ter Sončni mrk) bo čas, da stopite v ospredje in naredite nekaj dobrega zase in za okolico. Šteje optimizem.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Notranji nemir, ki bo izrazit skozi cel teden bo priložnost za osebni razmislek. Sonce in Saturn sta tista, ki vam bosta v pomoč in oporo. Seveda pa morate uvideti, kaj si vi želite. Srčni izvoljenec vam bo izpostavil določene probleme, katere pa bosta lahko rešila edino skupaj.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Pridobili boste kopico novic, večina od njih se vam bo zdela balast. Končno pridobite priložnost in podporo Merkurja, kar nakazuje, da boste sestavili svojo zgodbo. Spremljala vas  bo modrost in preudarnost, tako dosežete mnogo več. Alternativna oblika sprostitve bodo športne aktivnosti.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Romantična glasba vam bo podarila upanje in zaupanje v moč življenja. Spremljala vas bo tiha sreča in blagostanje. Okrepila se vam bo volja in tako naredite prerez na delovnem mestu. Mlada Luna bo naredila svoje in tako se pilite pri odnosih z ljudmi in sodelovanju. Počasi se daleč pride.

 

Avtorsko delo. Delujem v okviru astrološkega društva Modra luna.