Oven

21. 3. – 20. 4.

V ljubezni se boste morali za napredek potruditi in vložiti veliko energije. Teden bo v znamenju harmonije med Marsom in Jupitrom, kar vnaša močno potrebo po tem, da se na pravilen način postavite zase in naredite osebno analizo. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Če ste rojeni maja, vas bo spremljala sreča in ugodnosti. Naklonjen vam bo Mars, ki v sebi skriva odločnost in dinamiko. Misli so ustvarjalni del človekove kreativnosti in zato naj bodo pozivne. Osrečila vas bo glasba in začetek decembra prinaša nekaj magičnih preobratov. Ljubezen: zabavno bo.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Zvezde vam bodo naklonjene tako na delovnem mestu, kot v intimnosti doma. Najbolj se boste morali prilagoditi v ljubezni in plesati po taktu srčnega izvoljenca. Ali vam bo to všeč, ali ne, je že druga zgodba, na srečo pa se boste znali prilagoditi. Nekaj previdnosti ne bo odveč v ponedeljek.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Odlikovalo vas bo delo in paleta obveznosti. Modro bi bilo, da si privoščite dan ali dva dopusta in tako v miru razmisliti, kaj vas osrečuje. Preteklost vam bo vir navdiha in premiki bodo dinamični. Teden bo v znamenju aspekta Sonca in Neptuna, ki obljublja dobre iztočnice osebne rasti.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Po temeljitem razmisleku, boste v sredo stopili v ospredje in svoje mnenje povedali na odločen način. V pomoč vam bo Merkur, ki vam bo vlil zaupanja, optimizma in kanček ognjevitosti. Dovolite si sanjati in bodite premišljeni. Zelo občutljivi boste v torek, šteje previdnost.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Venera in Jupiter v vaše življenje prinašata ljubezen, optimizem in dobro voljo. Seveda pa ni daleč od resnice dejstvo, da ste v občutljivi fazi in da se morate umiriti. Srečo je potrebno deliti, pred tem pa boste morali odkriti zaupanje. Vir navdiha vam bo podarila glasba in narava.

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Teden bo v znamenju finančnih omejitev, vendarle iz omenjenega izvlečete korist. Saturn v sebi skriva modrost in tako boste morali pridobiti zaupanje. Notranji mir bo razkošje, ki vam bo dano v tem času. Decembrski dnevi prinašajo dobre iztočnice v ljubezni in tudi ljudi, ki vas bodo osrečili.

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Blizu vam bo svet duhovnih razsežnosti in intuitivnih zaznav. Občutili boste globino in širino življenja in to širili v svoji bližnji okolici. Preizkušnja na osebni ravni sledi v ponedeljek, ko boste morali biti bolj strpni in premišljeni. Seveda pa bo teden v znamenju trdnosti in dostojanstva.

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Besede so tiste, ki najdejo ključ do srca. Teden bo v znamenju komunikacije in dobrih priložnosti. Spremljala vas bo sreča in romantične rešitve. Tako se v ljubezni naredijo premiki, ki bodo pozitivni. Venera in Jupiter dodajata dobre iztočnice še v smeri optimizma in osebne rasti.

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Uran, planet sprememb in novosti, bo v tem tednu za vas poskrbel za temeljite preobrate. Nekateri ljudje bodo odšli in tako bo prostor za svežino. Ni se dobro oklepati preteklosti ali držati nasvetov, bolje bo da sledite svojim principom in zelo kmalu boste spoznali, da ste na pravi poti.

Vodnar

21. 1. – 18. 2.

Vaši nasveti bodo zelo uporabni in pomembno bo, da si nekoliko bolj zaupate in si verjamete. Slediti morate svojim občutkom in narediti v sebi prerez in ločiti zrno od plevel. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Okrepila se bo samozavest, povečana drznost in učinkoviti premiki na bolje.

Ribi

19. 2. – 20. 3.

Na delovnem mestu sledi preobrat, v katerem najdete moč in znanje, da boste stopili v ospredje. Venera vam bo prinesla odločnost in nežnost, Jupiter pa srečo in odgovornost, tako boste na dobri poti, da se vam izpolni srčna želja. Kljub vsemu si vzemite čas zase in za tisto, kar vas veseli.

 

Avtorsko delo ustanovitelja astrološkega društva Modra luna.