Ljudje vedno sprašujejo: “Kaj je smisel življenja?”

Odgovor je preprost. Lajšaj trpljenje. Ustvarjaj lepoto. Posadi vrt.

(Dan Barker iz knjige “Kurja juhica za vrtnarjevo dušo)

 

Oven
21. 3. – 20.04.
Poglobili se boste vase in tako pridobili moč in vztrajnost. Naklonjeno vam bo Sonce, ki nosi v sebi ustvarjalnost in tako bodo vaši projekti na svoj način kreativni. Narediti bo potrebno prerez in rešiti nekaj iz preteklosti. Če ste rojeni aprila boste konec tedna (petek, sobota) imeli preizkušnjo v ljubezni.

 

Bik
21. 4. – 20. 5.
Ljubezen in umetnost bosta šli z roko v roki. Ponosni boste nase in na svoje uspehe. Stopili boste korak ali dva naprej, kajti naklonjen vam bo Uran, ki pa je planet novosti. V celoti se boste poglobili v zadeve, s katerimi ste odlašali. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in omenjeno bo potrebno sprejeti.

 

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Teden prinaša dve prelomnici, prva bo vezana na četrtek in druga na soboto. Po zvezdnih namigih boste obe pozitivni in prineseta veselje, radost in novosti. Naklonjen vam bo Jupiter, kateri vam pomaga doumeti drugačnost in pomoč ljudem v stiski. Dobrota nima cene je pa dota prihodnosti.

 

Rak
21. 6. – 22. 7.
Do srede boste naredili osebno analizo in pridobili dodatne informacije. Naklonjena vam bo Venera in Jupiter, ki prinaša ugodnosti in srečo. Tako najdete notranji navdih in uspehi se bodo vrstili. Še najbolj zadovoljni boste v pogledu financ, kjer vas čaka presenečenje. V službi se boste morali prilagoditi.

 

Lev
23. 7. – 22. 8.
Dostojanstvo, ki so vam ga rojenice podarile ob rojstvu, vam bo v tem tednu prišlo zelo prav. Teden bo v znamenju umetnosti, glasbe in mistike. Kajti v celoti vam bo naklonjen trigon Sonca in Neptuna. Sreča v ljubezni vas ne bo zapustila, res pa je, da ne bo vse čisto pa vaše. Srečen dan: sreda.

 

Devica
23. 8. – 22. 9.
Naklonjen vam bo Neptun in tako boste na življenje pogledati iz drugega zornega kota. Omenjeno v sebi nosi paleto rešitev, katero pa boste izbrali je odvisno od vas. Napredovali boste na delovnem mestu, seveda pa morate vedeti, da ste sami tisti, kateri boste morali stopati v ospredje.

 

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Življenje boste sprejeli kot izziv in s tem pridobili mnogo pozitivnih vrednot. Previdnost šteje v nedeljo, splošno gledano pa vam bo naklonjen Uran, ki vam prinese razsvetljenje. Tako boste pridobili nekaj ugodnih namigih. Radovednost vam pride prav v službi in srčnost v ljubezni.
Škorpijon
24.10. – 22.11.
Blesteli boste od energije in tako pridobili motivaciji in nakazani so novi začetki. Mars vam bo podaril zaupanje v lastno moč in s tem priložnost osebne rasti. Dejstvo pa je, da vas bo privlačilo tudi tisto, kar je vezano na mistiko. Kolo usode se bo v ljubezni zavrtelo v vašo korist.

 

Strelec
23.11. – 21.12.
Jupiter vaš vladar in zaščitnik vam bo ponudil možnost osebne spremembe. Stopiti boste morali v ospredje in s tem dokazati sebi in okolici, kaj znate. Drugi ljudje vam bodo ponudili pomoč pod pogojem, da boste zanjo zaprosili. Finančno se bodo zadeve odvijale na harmoničen način.

 

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Sanje vam bodo pomagale razumeti nekaj kar vas moti. Tako bo jasno, da se morate v tišini vprašati, kaj si želite in kaj pričakujete. Zapisujte si svoje občutke in tako vam bo mnogo lažje. Sreča se skriva na strani pogumnih in vi jo boste našli v sredo, ko vaš čakajo uspehi.

 

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Blizu vam bo filozofija in raziskovanje. Naklonjena vam bosta Venera in Jupiter, kar vnaša prijetne trenutke in do konca meseca junija boste uživali v vsem kar počnete. Začetek julija pa vam bo zelo naklonjen Merkur in to pomeni, da boste postali mojstri besede in retoričnih dejanj.

 

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Umiriti boste morali svoje misli in si zaupati. Optimizem in dobra volja se vam bosta obrestovala v sredo ali četrtek. Naklonjen vam bo Jupiter, kateri vnaša veselje in radost. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v nedeljo, kjer morate popaziti na zdravje (noge). Sledite svojim notranjim občutkom.

 Vir: Nedelo