Oven

21.3. – 20.04.

Mars prinaša spremembe v pogledu službe in delovnih obveznosti. Po zvezdnih namigih bo potrebno zavihati rokave in se lotiti obveznosti in zadanih nalog. Določiti pa morate osebne meje v ljubezni in tako najdete razcvet. Izgubljeno energijo pa vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem.

 

Bik

21.4. – 20.5.

Hrepeneli boste po pohvali in priznanju. Narediti pa bo potrebno prerez in ločiti določene zadeve. Do četrtka vam bo naklonjen aspekt med Soncem in Merkurjem, ki prinaša preobrazbo in spretnost besednega izražanja. Ljubezen: iskren pogovor bo ključ do napredka.

 

Dvojčka

21.5. – 20.6.

Napredovali boste v znanju in modrosti. Retrogradni Merkur vam bo v pomoč pri raziskovanju in odkrivanju določenih vzorcev. Napredek v komunikaciji in odnosih bo na sredini tedna, ko se bolj sprostite. Nekaj previdnosti na delovnem mestu ne bo odveč v četrtek.

 

Rak

21.6. – 22.7.

Čustven teden je pred vami in zaradi tega naredite analizo, kako boste porabljali energijo. Polna Luna (ponedeljek) bo v znamenju sodelovanja in raziskovanja odnosov, tako na zasebni, kot poslovni ravni. S svojim znanjem in izkušnjami z veseljem pomagate drugim ljudem.

 

Lev

23.7. – 22.8.

Simbol tedna bo ognjeno srce, pripravljeni se boste boriti za svoje vrednote in spoznanja. V tem tednu vam bo naklonjen Mars in Uran, kar prinaša potrebno po dinamiki, drznosti in neodvisnosti. Namigi srčnega izvoljenca bodo v celoti zanimivi in poučni. Srečen dan: sobota.

 

Devica

23.8. – 22.9.

Notranji nemir boste na pravilen način spremenili v kreativen navdih in tako dosegli nekaj osebnih ciljev. Naklonjen vam bo Merkur, ki prinaša razrešitev določenih problem. Teden bo v znamenju dobrih finančnih odločitvah, pri tem pa preberite drobni tisk. V ljubezni sledite glasu srca.

 

Tehtnica

23.9. – 23.10.

Novice, katere boste izvedeli v tem tednu, bodo zanimive in zabavne. Narediti bo potrebno načrt in slediti namigom, ki vam bodo podarjeni. Naklonjena vam bo polna Luna (ponedeljek), ki prinaša ugodne rešitve, tako na osebni, kot duhovni ravni. Služba: šteje previdnost.

 

Škorpijon

24.10- 22.11.

Narediti bo potrebno analizo in slediti svojim sanjam. Omenjeno bo izziv in ideal. Toda naklonjen vam bo Mars, kateri prinaša osvoboditev in spremembe, ki vam bodo v pomoč. Uran pa prinaša nekaj sprememb in novosti, prej kot jih boste sprejeli, lažje vam bo.

 

Strelec

23.11. – 21.12.

Odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu, bodo morale biti v celoti bolj premišljene. Določiti si morate nekaj smernic in tako boste lažje našli motivacijo. Naklonjen vam bo Saturn, seveda vam omenjeni planet prinaša tudi omejitve, toda prej kot jih boste sprejeli lažje vam bo. Ljubezen: pogovorite se.

 

Kozorog

22.12. – 20.1.

Simbol tedna bo krog, ki v sebi skriva začetek in konec na istem mestu. Retrogradni Merkur vas bo vrnil v preteklost in tako bo potrebno narediti nekaj analize in raziskovanja. Naklonjen vam bo tudi Saturn, ki prinaša nekaj dobrih iztočnic v ljubezni. Modro bo, da si boste pisali svoje občutke.

 

Vodnar

21.1 – 18.2.

V ospredju bodo čustva in tako najdete moč, da naredite nekaj dobrega zase. Maske bodo padle in samo tako boste našli pot do srca. V veliki meri vam bo naklonjeni prijatelji in skupinske dejavnosti. V pogledu službe bo odlična sreda, narediti pa morate načrt za naprej.

 

Ribi

19.2 – 20.3.

Polna Luna (ponedeljek) vam bo podarila krila in skozi omenjeno napredujete in pridobite nekaj dobrih iztočnic za sodelovanje in kovanje načrtov. Previdnost ne bo odveč v komunikaciji in intelektualnih zadevah. Napredovali boste v diplomaciji in tako stopili v ospredje.

 

Vir: Nedelo