Oven

21. 3. – 20. 04.

V pomoč in oporo vam bodo izkušnje iz preteklosti. Mars in Uran bosta tista planeta, ki krojita teden in prineseta tudi nekaj nemira, novosti in raziskovanja. Razmisliti boste morali, kam je modro vlagati energijo in kaj je tisto, kar lahko počaka. V ospredju bo ljubezen in romantična doživetja.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Energija Urana bo prinesla novosti in prej jih boste sprejeli lažje vam bo. Prijetnosti se bodo nadaljevale v intimnosti doma, nekaj več dinamike bo na delovnem mestu. Določiti si boste morali osebne meje in pravila. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in prijateljski pogovor.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Prijetne besede bodo našle ključ do srca in osebne sreče. Prvi krajec (nedelja) vam bo v pomoč pri raziskovanju neznanih poti. Merkur iz sedmega polja bo nakazoval na preobrazbo, diplomacijo in prilaganje. V torek bo ugoden dan za dolgoročne rešitve in poslovne priložnosti.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Duhovna modrost vam bo v ponos in tako boste lažje sprejeli življenjske okoliščine. Prvi krajec (nedelja) prinaša kreativnost in ustvarjalnost. Sledili boste sebi in tako pridobite tudi mir in ravnovesje. V ljubezni bodo premiki dinamični in neposredni. Štele bodo prijetne besede in zaupanje.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Merkur vam bo pomagal do zavestne komunikacije in prijetnih besed. V ospredju bo ponos in srčnost. Kako boste omenjeno združili bo odvisno od vas. Do srede boste naredili nekaj premikov v pogledu delavnih obveznosti. Konec tedna boste pod vplivom Urana in to bo čas za novosti.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Komunikacija vam bo predstavljala osebni napredek. Aspekt Merkurja in Saturna obljuba mnogo dobrih iztočnic in pred vami je teden predvidljivih odločitev. Srečo boste našli v objemu ljubljene osebe in intimnosti doma. Odkrito se boste morali pogovoriti, kaj vas veseli in kaj omejuje.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Pred vami je teden, v katerem boste na platno življenja vnašali svetle barve. Uran planet nenavadnih preobratov bo prinesel novosti in nove poglede. Venera vam bo podarila magnetičnost in tako boste lažje kos nekaterim obveznostim. Sreča se skriva na strani pogumnih ljudi.

Škorpijon

– 22.11.

Pred vami je ognjevit teden, saj boste v sebi imeli požar, ki bo skrit tujim očem. Dinamičen aspekt Marsa in Urana prinaša novosti in nove poglede. Dolžnosti boste opravljali briljantno in pri tem vam bodo drugi ljudje ogledalo. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in duhovna preobrazba.

Strelec

23.11. – 21.12.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanja. Merkur in Saturn vnašata resnost, doslednost in natančnost. Ugodnosti za pogovore in dogovore se bodo nadaljevali. Dovolite si, da stopite korak naprej in da se učite v pridobivanju novih izkušenj. Skladno in romantično bo v ljubezni.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Teden bo v znamenju kreativne in ustvarjalne energije. Dogodki se bodo zavrteli v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Merkur vam bo podaril priložnosti za pogovore in novosti. Modro bo, da si boste pisali svoje občutke. Do konca tedna boste na učinkovit način rekli bobu bob.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Prijetne besede bodo prinesle dobre iztočnice za osebno in duhovno rast. Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist na delovnem mestu in pri vseh oblikah učenja, kajti naklonjen vam bo Merkur. Po zvezdnih namigih bo aktiviran tudi Uran, kar pomeni, da boste zelo trmasti in samovoljni.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Jupiter vam bo podaril nove dimenzije in ugodne priložnosti. Spoznali boste lastno veselje in ga tako delili med ljudmi. Sreča se skriva na strani pogumnih in omenjeno se vam bo obrestovalo. Konec tedna bo aktivirana Venera in tedaj boste morali slediti glasu srca in sprejeti nekaj novosti.