Oven

21. 3. – 20. 4.

Do četrtka boste občutili notranji nemir in nekaj več drznosti, kajti v ospredju bo Uran, ki prinaša tudi nenavadne preobrate in radikalno srečo. Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti, ključno pa bo, da si boste postavili osebne omejitve. V soboto vam bo v pomoč Luna zato sledite prijateljem.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Narediti bo potrebno prerez in slediti tistim stvarem, katere se bodo pokazale za pozitivne. Preteklost vam bo lahko breme ali učiteljica, odvisno kakšna stališča boste zavzeli. Uran vam v tem tednu prinesel nekaj novosti, ki bodo vezani na osebno rast. Preporod se obeta po sredi na delovnem mestu.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Zadnji krajec (krajec) bo za vas ustvarjalen in pridobili boste kar nekaj ugodnih možnosti za osebni razvoj, delo na sebi in umetniške aktivnosti. Določiti si bo potrebno osebne meje, kajti naklonjen vam bo Jupiter, ki pa prinaša tudi pretiravanja. Je že res, da ni vse zlato, kar se sveti.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Naklonjenost Merkurja in Urana boste sprejeli na področju raziskovanja in odkrivanja novosti. Zadeve se bodo odvijale v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Poglobiti se bo potrebno v vse tiste stvari, s katerimi ste odlašali. Okrepila se bo samozavest in sprostile vas bodo aktivnosti na prostem.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Notranje razpotje vam bo podarilo nekaj dobrih iztočnic. V ospredju bo Neptun, ki vam prinaša duhovno pustolovščino in odkrivanje novih poti. Na delovnem mestu bo štela previdnost, izjema bodo tisti, ki delajo v umetnosti. Zapišite si svoje občutke in si tako olajšajte dušo.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Teden nenavadnih preobratov in sprememb. Če jih boste sprejeli z odprtimi rokami ali ne, pa bo vendarle odvisno od vas. V ospredju bosta Merkur in Uran, kar pomeni, da bo to obdobje zaključkov in novih začetkov. Krog usode se vedno sklene in srečo človek nosi vedno v globini srca.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Narediti boste morali osebno bilanco in stopiti v ospredje. Čeprav je diplomacija vaša danost, v tem tednu ne bo prišla do izraza. Učenje vam bo podaril Saturn, vezano pa bo na pogovor in reševanje zadev. Izpolnjenost boste našli v kreativnih opravilih in glasbi. Le ta pa je balzam za dušo.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Pred vami je teden duhovne preobrazbe in novosti. Merkur planet komunikacije vam bo podaril prave besede in tudi nekaj nemira. Tako si boste morali vzeti čas zase in za razmislek. Dinamično bo na delovnem mestu, toda imeli boste veliko pozitivne energije in tako boste nalogam v celoti kos.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Napredovali boste skozi delo in delovne obveznosti. Glede na to, da se Jupiter giblje nazaj, bo to pomenilo raziskovanje preteklosti in delo na sebi. Naklonjen vam bo Merkur, ki pa prinaša preobrate na delovnem mestu. Štela bo natančnost. Lepa beseda najde ključ do srca.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Odločili se boste in odšli korak naprej. Omenjeno vam bo v pomoč in oporo. Po zvezdnih namigih je jasno, da se vam bo okrepila samozavest in da boste blesteli s svojim znanjem in izkušnjami. Aspekt med Merkujem in Saturnom pa pomeni, da se boste v veliki meri pripravljeni prilagajati.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

V ospredju bo odpuščanje in s tem posledično napredek na osebni in duhovni prijatelji. Ključni bosta še dve področji in to so prijatelji in raziskovanje. Vsekakor pa boste svoje mnenje povedali na odločen način, se še učili in napredovali v diplomaciji. Čarobno bo v ljubezni.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. Pozitivno mišljenje bo delalo čudeže. Seveda pa omejitve ne bodo za okras, ampak kot smerokaz na razpotju življenja. Jupiter vam bo podaril nekaj harmonije in ustvarjalnosti. Res pa je, da boste morali popaziti na svoje zdravje, kaznovana bodo pretiravanja.

 

Vir: Nedelo