Oven

21. 3. – 20. 4.

Če ste rojeni marca, boste imeli velike pozitivne energije in slediti morate svojemu srcu. Aprilski predstavniki bodo pred osebno preizkušnjo. Mars v Strelcu poudarja znanja, ki so vezane na tujino in adrenalin. Postavili se boste na prvo mesto in tako naredili korak ali dva naprej.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Teden pred vami prinaša odgovore na vaša vprašanja. Ukvarjali se boste s skrivnostmi in tistim, kar odstopa. Duhovna znanja vam bodo tako izziv. Vsekakor boste morali popaziti na svoje zdravje in odnose (občutljiva bodo stopala). Počasi se daleč pride.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Merkur v povezavi z delom vnaša nekaj dobrih iztočnic in napredovanja. Dobro bo, da razmislite, kaj vas resnično veseli in kako lahko uporabite znanje iz preteklosti. Pridobljene izkušnje naj vam ne bodo breme, ampak popotnica življenja. Ljubezen: znali se boste uspešno prilagoditi.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Rdeča nit tedna bo sodelovanje in prilaganje z ljudmi. Pluton iz Kozoroga, v povezavi z Merkurjem, prinaša nekaj več resnosti, doslednosti in temeljitosti. Popaziti morate na svoje misli in verjeti v dobro, tako se vam odpira sreča. Izgubljeno energijo vam bo povrnila glasba in narava.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Jesen se vas bo dotaknila v pogledu čustev in romantične energije. Sledili boste določenim principom in se dokazali v večji skupini ljudi. Merkur vam podari temeljit razmislek in dobro izbrane besede. Srčni izvoljenec pa vam bo ogledalo in skozi njegovo pomočjo razrešite določen dvom.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Teden v sebi skriva odločnost in alternativo. Kako boste omenjeno uskladili, je popolnoma odvisno od vas in vendarle boste za prave odločitve nagrajeni. Nemirni boste doma in v krogu družine. Modro bo, da stopite v ospredje in da dokažete sebi in drugim, kaj znate in koliko veljate.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Aspekt Venere in Neptunom prinaša več čarobne in romantične energije – zgodilo se vam bo nekaj prijetnega. Toda obdani boste z ljudmi, ki vam bodo jasno pokazali resnico. V sebi skrivate plemenitost in zato jim boste sledili. Popazite na svoje zdravje (še posebej v sredo) in uživajte naravne vitamine.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Zvezde vam bodo naklonjene tako v ljubezni, kot tudi pri denarju. Mars in Saturn vsak po svoje prinašata resnost in temeljitost. Skozi omenjene vrednote delite zanimive in poučne nasvete. Pride pa tudi čas, ko vam učenci postanejo učitelji. Sledite svojemu srcu in intuitivnim namigom.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Narava vam bo vir navdiha in priložnost za osebno rast. Merkur v Devici bo zahteval preudarnost in učinkovite rešitve. Tišina bo naravna oblika meditacije in pomembno bo sprejeti življenje kot dar. Srčni izvoljenec vam bo prinesel nekaj dobrih in uporabnih nasvetov.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Naravno ravnovesje boste našli tisti, ki boste pridobili notranji mir. Pluton, naravni vladar preobrazbe, prinese tri zadeve – osvoboditev, rešitev in večno učenje. Svoje znanje, ki ga pridobite v sredo in četrtek, ko vam bo naklonjena Luna, pa na uspešen način delite naprej. Ljubezen: srečni trenutki.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Resnica je univerzalna vez snovnega sveta. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo vsekakor ogledalo in z njihovo pomočjo zorite v moči in razumevanju. Teden obljublja finančni uspeh (četrtek). Sonce in Pluton vnašata izzive in usode preobrate na bolje. Sledite glasu srca.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Iskali boste srečo in jo našli globoko v svojem srcu. Sledi teden prijetnih trenutkov v dvoje. Probleme, ki jih piše življenje, bo potrebno reševati na logičen način. Venera in Neptun prinašata navdih in mnogo romantične energije – kar vas bo polepšalo. Knjige bodo blagoslov za dušo.  

 

Avtorsko delo. Delujem v okviru astrološkega društva Modra luna.