Oven

21. 3. – 20. 4.

Aspekt med Marsom in Neptunom prinaša dobro popotnico duhovnih razsežnosti. Popaziti boste morali na fizično energijo in si vzeti dovolj časa zase. V tišini srca boste lahko razmislili, kaj vas veseli. V ljubezni vam bo naklonjena Venera, ki prinaša dinamične rešitve.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Komunikacija vam bo predstavljala izzive na razpotjih življenja. Privlačile vas bodo skrivnosti in tista znanja, ki vam bodo uganka. Mars vam bo podaril mnogo izzivov in prijetnih srečanj. Preteklost vam bo vir navdiha in priložnost za osebno preobrazbo. Srečen dan: sreda.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Nemiren teden je pred vami, vendarle boste znali uživati, se prilagoditi in biti spontani. Po zvezdnih namigih bosta v ospredju energiji Merkurja in Saturna, kar prinaša tudi nekaj omejitev in delovnih obveznosti. Sprostila vas bo narava, prijetna glasba in družabna srečanja s prijatelji.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Pred vami je romantičen teden, kjer bo v ospredju ustvarjalnost in plodna energija. Mlaj (torek) prinaša nekaj dobrih iztočnic za osebno in duhovno rast. Zelo dinamično bo na delovnem mestu, kjer se bodo novosti odvijale ena za drugo. Komunikacija v ljubezni bo ključ do sreče.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Retrogradna Venera v devetem polju vam bo podarila možnost izbere in pojem osebne svobode. Pravilno in modro bo, da se boste odločili in raziskali nekaj, kar vas bremeni že dlje časa. V ljubezni boste skozi srčnega izvoljenca našli navdih. Prilagoditi se boste morali v torek in četrtek.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Teden bo v znamenju preobrazbe, novih spoznanj in raziskovanja. Mlaj (torek) prinaša dodatno motivacijo in modrost, katero boste znali uporabiti. Potrebovali boste pridne roke pri delu na vrtu, urejanju okolice in raziskovanju novih znanj. Služba: od srede dalje pravilne odločitve.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti in jo zagovarjati. Znali boste uživati v lepotah življenje. Mlaj (torek) vam bo prinesel nekaj romantične energije in ugodnih iztočnic v ljubezni. Na delovnem mestu bo prelomnica v sredo ali četrtek. Sreča se skriva v majhnih korakih.

 

Škorpijon

24.10. – 22. 11.

Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Dragocen dar vam bo intuicija, katero boste znali uporabiti v lastno korist. Cel teden vam bo naklonjen Neptun, ki prinaša duhovne uvide in sočutnost. Določiti pa si boste morali meje in pravila igre. Vezani boste v ljubezni plesali po taktu srčnega izvoljenca.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Preobrazba, ki jo boste deležni v tem tednu, vam bo prinesla nove poglede. Čeprav ste v osnovi z omejitvami skregani, bodo v tem tednu sestavni del življenja. Jupiter in Pluton, prinašata nekaj nenavadnih preobratov in popaziti morate na svoje zdravje. Sprostila vas bo moč narave.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Merkur vam bo podaril prave besede ob pravem času in tako sledi napredek na osebni ravni. Preizkušnje boste deležni v torek ali sredo v pogledu odnosov. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in če vam bo to všeč ali ne. Alternativna oblika sprostitve bo, da si boste pisali svoje notranje občutke.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Mlaj (torek) vam bo prinesel razcvet in paleto ugodnih priložnosti. Pomembno bo, da boste umirili svoje misli in tako našli nek navdih. Rdeča nit tedna bo finančna in čustvena varnost. Določiti si boste morali nekaj novih izzivov in delovnih projektov. Ljubezen: najdite navdih za pogovor.

 

Ribi

19.2. – 20. 3.

Pluli boste po razburkanem morju, toda ladjica bo prispela varno v pristan. Odločitve, ki bodo sprejete do torka, bodo vezane na preteklost. Ključno bo, da boste sledili sebi in glasu srca. Naklonjen vam bo Pluton, ki prinaša notranjo moč in trdnost. Srečen dan: petek.

 

Tadej Šink, horarni astrolog

Astrološko društvo Modra Luna