Oven
21. 3. – 20. 4.
Prelomen dan bo sreda, ko vam bo naklonjen Uran, zgodili se bodo določeni premiki. Slediti boste morali sebi in graditi na lastnih izkušnjah, tako boste našli notranjo moč. Kljub temu, da ste rojeni voditelji, bo sedaj teden opazovanja. Mars vam podarja mistično izkušnjo.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Omejitve so tisti del preizkušnje, ki jih boste opravili dobro in pravilno. Stabilnost, treznost in premišljenost vam pridejo prav na vašem delovnem mestu, zadeve gredo namreč naprej po težji poti. Kreativnost bo tista, ki vam bo podarila upanje in notranjo energijo. Narava pa priložnost za osebno rast.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Sprostila vas bo glasba, ta vam bo podarila umirjenost. Teden bo v znamenju retrogradnega Merkurja, ki vnaša večjo potrebo po raziskovanju in rezanje s preteklostjo. Pravzaprav boste v tem obdobju spoznali, kaj vas veseli in osrečuje. Ljubezen: v sredo boste naredili korak naprej.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Zaupanje svojim občutkom je dar, ki se bo v tem tednu še okrepil. Pozitivna povezava Jupitra prinaša večjo potrebo po čustveni in finančni varnosti. Okrepila se bo zavest o spremembah, ki so nujne. Nekaj previdnosti ne bo odveč v petek, ko boste raziskovali vse tiste stvari, ki so vezane na skrivnosti.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Teden bo v znamenju informacij, učenja in raziskovanja. Poglobiti se morate v paleto dejavnosti, s katerimi ste odlašali in se osvoboditi nečesa, kar vas bremeni. Po zvezdnih namigih vam bodo naklonjeni tako prijatelji, kot srčni izvoljenec. Petek bo dan, ko boste izkoristili magnetično privlačnost.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Ključ do osebne sreče bodo pogovori in izmenjava mnenj. Pridobili boste tudi takšne informacije, ki vas bodo vznemirile. Na drugi strani bo to priložnost za razmislek. Teden bo v znamenju povezave Sonca in Merkurja, kar pomeni, da je čas, da naredite prerez in stopite v ospredje.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Če ste rojeni septembra, teden prinaša mnogo učenja, veliko boste tudi na poti. Omejitve, katerih se boste sprva branili, vam bodo čez čas v osebno korist. Saturn vam bo pomagal razumeti diplomacijo in tako se boste osvobodili nekaterih bremen. Blagodejne učinke bo imelo pisanje lastnih občutkov.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Odlikovala vas bo dinamična energija in tako boste vsem obveznostim v celoti kos. Na delovnem mestu dobesedno blestite in nizate uspeh za uspehom. Mars in Pluton prinašata potrebo po raziskovanju. Planetni vplivi vam bodo naklonjeni v ljubezni, kjer pa v soboto ne bo vse po vaše.

Strelec
23.11. – 21.12.
Zgodba tedna bo zgodba o uspehu. Za slednje se bo potrebno potruditi in vnesti veliko energije. Omejitev bo preteklost in spomini, rešiti se boste morali nečesa, kar ste prerasli. Tega ne smete ignorirati. Naklonjena vam bo mlajša oseba. Duhovna preobrazba vas čaka v soboto.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Teden bo v znamenju novosti, novih znanj in prilagodljivosti. Naklonjeno vam bo Sonce, ki vam podari moč in zaupanje v dobro. Ključno za vas bo plezanje po statusni lestvici, seveda uspešno. Retrogradni Merkur vam bo v pomoč pri raziskovanju tistih reči, ki so vam še neznanka.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Magnetično energijo boste uporabili sebi v prid. Mars vam bo pomagal pri denarnih zadevah. Čustveno se morate postaviti zase in prenehajte delati po svoje. Partnerjevi namigi v tem tednu ne bodo samo uporabni, ampak tudi poučni. Od petka dalje boste kipeli od pozitivnih informacij.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Romantična energija vam bo polepšala dni in ure v tem tednu. Tako boste zasanjano zrli v prihodnost in kovali pozitivne načrte. Potrebno se je zavedati, da lažjih poti ne bo. Naklonjen vam bo aspekt Merkurja in Urana, ki prinaša nekaj svežine in alternativnih rešitev na bolje.

 

Vir: Nedelo