Oven
21. 3. – 20. 04.
Simbol tedna bo ognjeno srce, kajti naklonjena vam bosta Venera in Mars in to bo pomenilo, da se boste znali boriti za svojo resnico in pravico. Privlačile vas bodo vse tiste teme, ki temeljijo na mistiki in duhovnosti. Tako boste dobili uvid, kaj je modro spremeniti in kaj sprejeti.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in športne aktivnosti na prostem. Zaradi Marsa boste bolj nemirni in drzni. Pogovori bodo tisti, ki vam bodo v pomoč in spodbudo. V tem tednu obstaja povečana možnost, da se vam bo izpolnila srčna želja. Počasi se daleč pride.

Dvojčka
21. 5. – 20. 6.
Aspekt Merkurja in Neptuna obljublja določeno mistično izkušnjo in dobre iztočnice za osebno rast. Nekoliko bolj nemirni boste na delovnem mestu in morali boste najti ravnovesje. Romantična energija vas bo polepšala v ljubezni, posebej zabavno bo v sredo in četrtek. Štelo bo zaupanje.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Teden bo v znamenju polne Lune (petek) in simboličnih, ter dejanskih zaključkih. Po zvezdnih namigih je jasno, da boste svoje mnenje povedali na odločen način. Sprostila vas bo prijetna glasba, romantična energija in skladnost. V intimnosti doma boste našli navdih in notranjo moč.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Saturn vam bo podaril vztrajnost in dobre iztočnice za pogovor. Svoje mnenje boste povedali mirno in odločno. S tem boste pridobili spoštovanje in dobre iztočnice za napredek. Kolo usode se bo zavrtelo na delovnem mestu v vašo korist. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in to na poučen način.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Slediti boste morali svoji resnici. Aspekt Merkurja in Neptuna prinaša nekaj dobrih povezav, srčnosti in ugodnih rešitev. Rešitve bodo v tem tednu prihajala korak za korakom in vendarle se boste morali tudi potruditi. Navdih boste našli v ljubezni, umetnosti in pisanju.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Notranji mir bo razkošje, katerega boste pridobili v sredo. Polna Luna (petek) bo prinesla neko obveznost, nemir in rešitev. V katerem zaporedju se bo odvijalo bo odvisno od vas. Poiskati boste morali navdih in kreativnost vam bo v osebno moč. Neptun vam bo okrepil intuicijo.

Škorpijon
– 22.11.
Konec februarja boste imeli mnogo obveznosti in delavnih nalog. Vsemu boste kos in pri tem vam bo v pomoč Saturn. Besedno boste v tem tednu ostri in neposredni. Res je, da resnica osvobaja, toda je tudi res, da lepa beseda najde ključ do srca. V ljubezni bo štel pogovor in poslušanje.

Strelec
23.11. – 21.12.
Prijetnosti se bodo nadaljevale, kajti naklonjena vam bosta Venera in Jupiter. Optimizem s katerim ste povezani vse življenje se bo okrepil. Dobre iztočnice boste imeli tako v intimnosti doma, kot na delovnem mestu. Dodatno motivacijo vam bo podarila neka oseba, ki jo nosite v srcu.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Iskanje ravnovesje in skladnosti bo obrodilo sad, do ponedeljka, ko vam bo naklonjeno Sonce. Obiskala vas bo vila navdiha in vam podarila notranjo moč in tako boste potem odšli osvobojeni naprej. Zapisujte si svoje občutke.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Reka življenja bo odnesla nekaj kar ste prerasli. Čas bo namenjen odpuščanju in osebnemu napredovanju. Aspekt med Soncem in Saturnom bo okrepil notranjo moč. Zelo kmalu boste uvideli rezultate svojega dela. Finančno se vam obeta plodnost, toda šteje tudi previdnost, v igri je pač Neptun.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Napredek tedna bo v intuiciji in določene stvari boste preprosto začutili in jih z veseljem sprejeli. Glede na to, da bo polna Luna v vašem znamenju to pomeni preobrat in napredek. Omenjeno bo vezano šele na petek, pred tem najdite veselje, radost in ugodne trenutke – tukaj in sedaj.