Če ne odpremo oči, ne vidimo svetlobe.
Če ne odpremo srca, ne zagledamo ljubezni.

 

Oven
(21.03. – 20.04.)
Privlačile vas bodo skrivnosti. Raziskovali boste tisto, kar vam bo novo in zanimivo. Močan pečat vam bo podarila ljubezen in vendarle bo težko, v kolikor ne bo vse po vaše. Umetnost bo vir navdiha in priložnost za pridobitev notranjega miru. Na delovnem mestu boste izvedeli zanimivo novico.

Bik
(21.04. – 20.05.)
Magnetična energija vam bo korist, tako v ljubezni, kot pri sodelovanju s tujimi ljudmi. Besedno se boste morali bolj sprostiti. Čas bo primeren za čustveno izpoved. Na delovnem mestu bodo občutki mešani in uspehi bodo skupinski. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

Dvojčka
(21.05. – 20.06.)
Zastavljenih nalog se boste lotili na intenziven način. Morda se bodo zadeve zasukale drugače od pričakovanega in vendarle bo to čas notranjega uspeha. Popaziti bo potrebno na zdravje in se dovolj gibati na svežem zraku. Obdani boste z ljudmi, ki vas bodo osrečili.

Rak
(21.06. – 22.07.)
Blesteli boste v pogledu komunikacije. Jasno bo, da se vam bodo odprle nove poti in priložnosti. Čustveno se boste prelevili in zadeve spremljali iz ozadja. Pomembno bo, da se pogovorite o vsem tistem, kar vas boli. Zvezdni ples boste plesali na delovnem mestu – zelo zanimivo bo.

Lev
(23.07. – 22.08.)
Ognjena energija vam bo v pomoč. Odkrivali boste skrite strasti svoje duše. Blizu vam bodo znanja iz sveta duhovnosti in ezoterike. Na delovnem mestu bo potrebno usmeriti svoje misli. Uspehi bodo tako briljantni. Nekaj več prilaganja in notranjega nemira bo v ljubezni.

Devica
(23.08. – 22.09.)
Narava vam bo podarila moč in skriti navdih. Dobro se boste počutili v družbi. Teden bo ugoden za pridobivanje znanja in iskanja novih resnic. Obdani boste z ljudmi, ki vas osrečijo. Na delovnem mestu se bodo obveznosti stopnjevale – pravilno bo, da boste zaprosili za pomoč.

Tehtnica
(23.09. – 23.10.)
Za resnico in pravico se boste pripravljeni boriti. Obdani boste z zanimivimi ljudmi. Mnogo reči boste pogledali iz drugega kota in tako našli nove dimenzije. Ugoden teden za finančne prelevile in poslovne dogovore. Notranja moč bo tista, ki vam bo pomaga na življenjskih razpotjih.

Škorpijon
(24.10 – 22.11.)
Jasno je, da boste stvarem prišli do dna. Pravzaprav bo obdobje namenjeno raziskovanju. Zadev se bo potrebno lotiti na intenziven način. Odločnost bo koristna odlika na delovnem mestu. Sreča bo obiskala tiste ljudi, ki bodo znali prisluhniti glasu svojega srca. Ljubezen – romantična doživetja.

Strelec
(23.11. – 21.12.)
Pred vami bo nekoliko bolj mističen teden. Pozitivno bo, da boste naredili osebno bilanco. Vsekakor zadeve morate postaviti na svoje mesto. Pomembne odločitve bo modro preložiti. Neizmerna sreča vas bo čakala doma in v okrilju doma. Staro se bo zaključilo in odprlo tisto, kar bo novo.

Kozorog
(22.12. – 20.01.)
Po planetnih vibracijah bo moč razbrati, da vas bo čakala sreča. Obdobje bo prineslo mnogo skladnosti in svežine. Na delovnem mestu bo tako moč narediti rez. Čustveno se boste mnogo bolj sprostili in si zaupali. Obeta se ugoden teden za učenje, za komunikacijo in za potovanja.

Vodnar
(21.01 – 18.02.)
Na delovnem mestu vas bo označeval pogum. Dejstvo bo, da se boste odpravili naprej in doživeli razcvet. Notranji pogum bo tisti, ki vam bo podaril krila in vlil zaupanja. Ugodne iztočnice boste doživeli tam, kjer bo veliko ljudi. Finančna sreča bo odvisna od modrosti vaših odločitev.

Ribi
(19.02 – 20.03.)
Nekje iz ozadja vas bo spremljalo zaupanje. Pomembno bo, da si boste svoje občutke zapisovali. Muza ustvarjanja vam bo v pomoč na delovnem mestu. Vsekakor se bodo zadeve počasi, korak za korakom uredile v vašo korist. Srčni izvoljenec vam bo ponudil roko harmonije.

Zvezdni pozdrav!

Vir: Nedelo