Sreča je, kadar se vsakdanje

reči svetijo kot zlato.

 

Oven
21. 3. – 20.04.
Povezani boste z delom in paleto obveznosti. Zaščitni znak tedna bo notranji nemir, kateri bo moral prerasti v kreativnost. Naklonjena vam bosta Venera in Jupiter in tako najdete v sebi moč za določen oseben napredek. Konec tedna (petek) bo čas, da naredite osebno bilanco in si zapišete svoje občutke.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Obdani boste z ljudmi, ki vam bodo v prenesem pomenu ogledalo. Dobro bo veljalo razmisliti, kaj vas veseli in kaj boste morali spremeniti. Polna Luna (torek) vam bo ponudila nekaj uporabnih nasvetov in namigov. Glede na to, da vam bo naklonjen Neptun, boste morali zaupati glasu srca.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Po zvezdnih namigih je pred vami odgovoren teden. Slediti boste morali sebi in tistim projektom, kateri vam bodo v osebno pomoč. Prebrat bo v torek in sredo, ko se bodo zadeve odvijale drugače od pričakovanega. Začrtati si boste morali lastna pravila, ter se jih v celoti držati.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Komunikacija vam bo odprla vrata na stežaj. Do polne Lune (torek) boste bolj nemirni, nepotrpežljivi in občutljivi. Pilili se boste na področju odnosov, sodelovanja in diplomacije. V pozitivnem smislu vam bo naklonjen Mars, ta prinaša drznost v komunikaciji in v intelektualnih dejavnostih.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Čudovite barve jeseni, bodo pri vas zbudile duh kreativnega izražanja. Spremembe, ki se bodo v tem tednu vrstile, v sebi skrivajo potrebo po novostih, finančnem, ter čustvenem napredku. Naklonjena vam bo čutna lepotica mitologije Venera, ki vam podari nekaj magnetičnosti in dinamične energije.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Modre odločitve bodo pravo razkošje in srečni bodo tisti, ki jih najdejo v tem tednu. Preobrati, novosti in dinamika čustev bodo zaščitni znak tedna. Vsekakor se boste morali vprašati, kaj si želite in sprejeti nekaj radikalnih odločitev. Sreča bo pričakovati na delovnem mestu in v pogledu denarja.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Sreča čaka tiste ljudi. ki so imeli rojstni dan minuli v ponedeljek ali torek. Vsekakor pa bo teden v znamenju dobrih možnosti za osebno napredovanje. Polna Luna (torek) prinaša nekaj iztočnih in sprememb, katere boste sprejeli na odprt in dinamičen način. Umiriti pa boste morali svoje misli in besede.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Umirili vas bodo zvoki kitare in spomini. Slednje človek nosi v svojem srcu in narediti bo potrebno osebno analizo in bolj odločno reči bobu bob. Prijatelji vam bodo v pomoč in tako boste spoznali prave vrednote osebnega napredka. Prijetne besede bodo našle ključ do srca.

Strelec
23.11. – 21.12.
Naklonjena vam bosta Venera in Jupiter, kar prinaša več prijetnih presenečenj. Roko na srce, majhni koraki so pot do osebne sreče, velike lahko človek prešteje na prste ene roke. Napredovali boste na delovnem mestu in pridobili motivacijo. Sreča se skriva na strani pogumnih ljudi.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Teden, v katerem se vam bo okrepilo zaupanje in boste tako lažje prišli do določenih rezultatov. Uspehi bodo vezani na izobraževanje, raziskovanje in na tujino. Jupiter vam bo podaril notranjo moč, da boste lažje uvideli, kaj je prav in kje je dobro počakati. Ljubezen: čas osvoboditve.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Kreativna energija vam bo pomagala do notranje moči in drznosti. V osebno pomoč vam bo tudi intuicija in tako boste določene zavede preprosto začutiti. Narediti bo potrebno načrt in določiti pravila igre. Naklonjeno vam bo Sonce, ki vam bo podarilo moč čustvene preobrazbe.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Planeti iz sedmega polja horoskopa bodo pisali zgodbo o diplomaciji, iskrenem pogovoru in izmenjavi mnenj. Za morebitno pomoč bo modro, da boste zaprosili ljudi, ki jim zaupate. Jupiter vam bo pomagal razumeti nekaj nasprotji in vam bo podaril moč na morebitnih razpotjih življenja.

Vir: Nedelo