Oven

21. 3. – 20. 4.

Do konca januarja boste morali naredili določeno bilanco in sledili vrednotam, na katere boste v celoti opravičeno ponosni. Obdajali vas bodo ljudje, ki vam bodo ponudili alternativo in sprejemanje drugačnosti. Polna Luna v enajstem polju horoskopa vam bo podarila paleto dobrih in ustvarjalnih idej.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Pred vami je vztrajen teden, poln določenih dokazovanj in novosti. Zvezde vam bodo namenile preizkušnjo v ljubezni, katero boste opravili dobro. Venera v Kozorogu bo strmela po tradiciji in vendarle bo pozitivno ozavestiti, da so spremembe tiste, ki so sestavni del življenja.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Odločitve, ki bodo sprejete do srede, bodo vezane na preteklost. Poglobiti se boste morali v delo in delovne obveznosti. Jasno pa je, da vas bo spremljala sreča in paleta ugodnih možnosti. Rdeča nit tedna bodo odnosi in v prenesenem pomenu vam bodo drugi ljudje učitelji in učenci.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Preobrat, ki bo vezan na nedeljo, bo premik na bolje. Zdi se, da boste nekaj pustili za seboj in si s tem odprli vrata za novosti. Naklonjenost Marsa boste znali sprejeti pri vseh pogumnih odločitvah in postali bolj drzni. Teden v sebi skriva plodnost in kreativne preobrate na bolje. Dan ljubezni: petek.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Dovoliti si boste morali sanjati, kajti omenjeno bo pot do sreče. Plus tedna bo prirojena plemenitost, ter dostojanstvo, minus pa trma. Kolo usode se bo s pomočjo Venere zavrtelo v vašo korist. Svoje misli boste morali usmeriti v pozitivno in tako se vam bodo zgodili nenavadni preobrati.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Po obratu Merkurja bo moč sklepati, da se boste krepili v besedni igri in retoričnem napredovanju. Seveda bo to teden, v katerem boste zelo analitični in direktni. Na delovnem mestu boste morali zavzeti drugačna stališča in tako se bo našla rešitev, ki bo zelo nepričakovana.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Globoko v sebi boste našli moč in tako boste imeli mnogo možnosti, da napredujete na osebni in duhovni ravni. Jupiter vam bo podaril iztočnice, ki vam bodo pomagale razbrati tisto, kar je očem nevidno. Zvezde vam priporočajo, da se izrazite skozi pisano besedo in tako pridobite nove poglede.

 

Škorpijon

24. 10 – 22. 11.

Rdeča nit bo intenzivnost in zdi se, da boste želeli imeti vajeti v svojih rokah. Prijatelji in srčni izvoljenec bodo tisti, ki vam bodo skozi določene stvari pokazali, kaj je prav in kaj je tisto, kar je potrebno še spremeniti. Polna Luna bo za vas pomenila zaključke in nove začetke doma.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Notranji nemir vam bo v osebno pomoč, kajti tako boste lahko dokončali nekaj, kar je vezano na zadeve s katerimi ste odlašali. Previdnost ne bo odveč v nedeljo in ponedeljek. Izkušnje iz preteklosti vam bodo navdih. Saturn vam bo v tednu pripravil preizkušnjo iz poslušnosti – jo boste res opravili?

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Kocke usode se bodo zavrtele v ljubezni v vašo korist. Za vezane bo veljalo dobre iztočnice in določen napredek, nevezani pa lahko spoznajo osebo, ki jim bo spremenila življenja. Naklonjenost Merkurja boste občutili predvsem v skupinskem delu, načrtovanju in med prijatelji.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Pred vami je slikovit teden, kar vsekakor pomeni, da boste v sami osnovi polni idej, zamisli in dobre volje. Polna Luna, ki se bo odvijale na osi Vodnar – Lev, prinaša predvsem paleto idej in kreativnosti. V ljubezni boste morali prisluhniti glasu srca, na delovnem mestu pa bo veljala vztrajnost.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Vsekakor so zvezde za konec januarja za vas pripravile teden romantike, prijetnih trenutkov in ravnovesja. Jupiter v sedmem polju horoskopa vam bo podaril priložnost, da boste na stvari pogledali drugače in zaprosili za pomoč. Zdravje: majaronov čaj vas bo pomiril in vam podaril ravnovesje.

 

Vir: Nedelo