Oven

21. 3. – 20. 4.

Retrogradni Mars vam bo podaril modrost, katero boste z veseljem uporabili v tednu, ki prihaja. V pomoč in oporo vam bodo pridobljene izkušnje. Narediti boste morali prerez, v tem vam bo v pomoč Saturn in reči bo potrebno bobu bob. Ljubezen prinaša nekaj pozitivnih premikov.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Ljubezen prinaša zdravilo, ki vam bo v pomoč pri potrebnih spremembah. Naklonjen vam bo Saturn, ki pa vam bo postavil omejitve in bolj se boste opirali, težje bo. Simbol tedna bo gorska steza, ko pridete v sredo do vrha, bo krasen razgled. Prelomna v odnosih bo sobota, pogovorite se.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Pred vami je teden, ko boste s svojimi idejami, zamislimi in izvirnostjo napredovali. Pomembno bo, da si boste vnaprej določili meje in naklonjen vam bo Mars, ki predstavlja skrito moč diplomacije in neznana znanja, ki jih boste z veseljem osvojili. Sreča se skriva na strani pogumnih.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Čustveno občutljivost boste znali skriti za masko hladnega videza. Omenjeno ne bo imelo ne prednosti in ne slabosti. Dejstvo je, da se boste morali bolj intenzivno postaviti zase. Pri tem vam bo v pomoč Venera, ki vam bo podarila čarobnost, romantiko in sočutje. Vaša prednost bo slediti srcu.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Iskali boste določen višji smisel in biti nagrajeni za tista opravila, katera boste opravili briljantno. Notranje se morate bolj osvoboditi in nadgraditi. V pomoč in oporo vam bosta Mars in Saturn, ki prinašata tako kratkoročne, kot dolgoročne učinke osebnega napredka. Dan ljubezni bo sobota.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Iskali boste ravnovesje in čustveno skladnost. Merkur v deveti hiši naravnega horoskopa vam bo pokazal širino in možnost izbere. Tako boste lažje ustvarili svoje mnenje in pridobili višji smisel. Iz zvezdnih namigov je moč razbrati, da se vam bodo odprle nove in vam neznane priložnosti.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Sprostila vas bo glasba in zdi se, da bolj bo dinamična, bolj boste uživali. Usmeriti bo potrebno energijo v dobro in tako narediti tiste korake in premike, ki vam dajejo novo energijo. Venera vam bo vlila določeno skladnost, tako boste do svojih ciljev prišli na pogumen način.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in če vam bo omenjeno všeč ali ne. Njegove predloge bo potrebno sprejeti na odprt način, tako naredite tudi korak naprej. Sledite svojemu srcu na pravilen način, delati pa bo potrebno tudi na odpuščanju. Kanček osebne svobode vam podari Mars.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Kolo usode so bo v ljubezni zavrtelo v vašo korist. Na novo si boste morali predelati pravila igre in spustiti nekaj, kar ste prerasli. Izvedeli boste nekaj uporabnih nasvetov. Naklonjenost retrogradnega Marsa boste občutili pri doslednosti, pred vami bo delaven, toda ustvarjalen teden.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Sreča se skriva na strani pogumnih ljudi in omenjeno boste v celoti preizkusili na sebi. Naklonjena vam bo Venera, ki podari nekaj več romantike, čustvene skladnosti in ravnovesja. Poglobiti se bo potrebno v vsa tista opravila, s katerimi ste odlašali ali pa zanje ni bilo časa.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Po zvezdnih namigih bo na delu Amorjeva puščica in s tem pridobite tudi nekaj uporabnih pogledov na življenje. Naklonjen vam bo Jupiter, toda omejitve bodo zaščitni znak tega tedna. Pot do osebne izpolnjenosti bo v tem, da pogledate na življenj optimistično in da postanete tudi ustvarjalni.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in postavljanje osebnih meja. Jasno je, da boste omenjeno sprejeli kot izziv, iz katerega pa boste izluščilo najbolj uporabne zadeve. Simbol tedna bo seme, katerega bo potrebno negovati. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč in oporo. Sprostila vas bo narava.

 

Vir: Nedelo