Oven
21. 3. – 20. 4.
Venera in Mars združita energijo v nedeljo, s tem prinašata mnogo skladnosti, romantike in odločnosti. Tako boste tudi sami našli prave besedo, ter motivacijo da stopite v ospredje. Po zvezdnih namigih vas čaka nekaj dobrih povezav na delovnem mestu. Prijetne beseda najde ključ do srca.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Odgovorno se boste lotili delavnih nalog in izzivov. V ospredju bo preteklost in povečana občutljivost. Ravno zaradi tega bo modro, da si boste vzeli čas zase in za tiste stvari, ki vam dajejo notranjo voljo. Saturn vam podari vztrajnost in vero, tako boste spoznali, da resnica univerzalna.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Merkur vam bo podaril moč ustvarjalnih misli, dobro logiko, najti pa boste morali še vztrajnost. Partnerjevi namigi ne bodo samo poučni, toda nekaj posebnega in izvirnega. Odlično se boste počutili v skupinskem delu. Pozitivna prelomnica prihaja v sredo, ko vam bo naklonjena Luna.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Na življenje boste pogledali iz drugega zornega kota in tako našli rešitev. Naklonjena vam bosta večna ljubimca mitologije Venera in Mars, prva prinese nežnost in romantiko, drugi pa akcijo in drznost. Kako boste vpletli v življenje je svobodna odločitev, toda dejstvo je, da bo zabavno.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Za morebitno pomoč boste morali zaprositi. Sonce in Neptun vam podarita upanje in zaupanje. Do neke mere tudi sanje v katere pa bo preprosto potrebno verjeti, če ne se ne bodo uresničile. Ustvarjalnost vam bo pomagalo do navdiha, sprejemanja drugačnosti in spoznanja duhovnih razsežnosti.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Naredili boste prerez in posledično red v svojem življenju. Obdajala vas bo želja po preobrazbi in zdelo se bo, da je za vas prišla spomlad. Seveda v simboličnem smislu. Odgovorno se lotite delavnih nalog, naklonjen pa vam bo Jupiter, ki vam vlije notranjega poguma.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Daleč v ospredju bo umetnost in vse tiste zadeve, ki temeljijo na lepoti, romantiki in skladnosti. Venera in Mars vam dajete priložnost ta ljubezen in srečo. Dejstvo je, da se vam bodo odprle nove poti in čudovite priložnosti za uspeh. Simbol tedna bo kolo, ki se večno vrti.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Svojih nalog se boste lotili na odgovoren način. Saturn vam podari moč v tisto, kar vam je blizu in zato bodo drugi dobili občutek, da ste trmasti. Stopili boste korak naprej na delovnem mestu in dosegli zelo zanimiv rezultat. Ljubezen bo kot sol in aroma življenja, toda spremljala vas bo sreča.

Strelec
23.11. – 21.12.
Plodna energija bo tista, ki vam bo dala krila in tako si boste preprosto upali več. Postavljeni pa boste pred dilemo odločitve, kaj je za vas dobro in kaj slabo. Ob rojstvu vam je bila podarjena svobodna volja in tako bo odločitev pravilna. Aktivnosti na prostem vas bodo razvedrile.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Teden bo v znamenju poglobljene analize. Glede na to, da vam bo zalo naklonjena povezana Venere in Marsa boste se odlično počutili doma in v krogu družine. Znali boste tudi objektivno povedati svoje mnenje. Edina izjema bo sreda, ko vam bo Luna namenila nekaj nemirnosti.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Mars in Saturn vam podarita pogum, odločnost in jekleno voljo. Iz tega postaja jasno, da boste svojim idejam in stališčem sledili v celoti. Pri tem ne gre spregledati dejstva, da boste zelo uspešni in pridobili ljudi, ki vam bodo sledili. Nekaj več prilagodljivosti pa bo potrebo v ljubezni.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Opazovanje zvezd vas bo polepšalo, saj to spada med romantike, kot ste sami. Življenje pa je tisto, ki vam podari tudi kar nekaj obveznosti, določite si pravila, da jim boste kos. Sonce in Neptun sta priložnost za duhovno rast. Glasba in ples pa bodo tista, ki vam podarita dodatni navdih.

Tadej Šink, horarni astrolog

 

vir: Nedelo