Oven

21. 3. – 20. 4.

Merkur v vašem znamenju vam bo podaril učinkovite rešitve in drznost. Komunikacija bo v tem tednu nekaj ključnega in iskana. Od četrtka dalje boste morali popaziti na fizično energijo. Napredovali bodo tisti, ki bodo svoje misli usmerili v harmonijo. Prijetno bo tudi v intimnosti doma.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Napredek tedna bo v pogledu denarja. Narediti si boste morali osebno analizo in slediti svojim sanjam. Sreda bo prelomna v pogledu službe, pred vami bodo tako rešitve, kot izzivi. Sprostila vas bo narava in delo na vrtu. Mars vam bo podaril upanje in paleto uporabnih informacij.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Harmonija Merkurja in Saturna prinaša dobre možnosti ta osebno in duhovno rast. Izvirnost vam bo prišla prav na sredini tedna, ko boste bolj nemirni ali neposredni. V ljubezni se boste morali prilagoditi in iskreno pogovoriti. Teden bo v znamenju raziskovanja vam neznanih znanj.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Do mlaja (sreda) boste morali narediti osebno bilanco in samo tako v simboličnem, kot dejanskem pomenu soočiti z preteklostjo. Modro bo, da boste iz nje izluščili zrno modrosti. Na delovnem mestu bodo preobrati v sredo in četrtek. V tišini srca si boste odgovorili na določena vprašanja.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Prijatelji vam bodo v pomoč in navdih. Kljub pomoči se boste odločili sami in za omenjeno boste nagrajeni. Rdeča nit tedna bo pojem osebne svobode. Uran vam bo podaril navdih in priložnosti, ki bodo nove in drugačne. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Retrogradni Merkur vam bo v pomoč pri raziskovanju in analiziranju. Prelomnico boste občutili v sredo, ko najdete globoko v sebi moč in motivacijo. Tako boste lahko dokončali neko nalogo iz preteklosti. Zaradi mlade Lune vas bo spremljala sreča pri kreativnih odločitvah.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Notranje se boste osvobodili in na življenje pogledali iz druge dimenzije. V ospredju bo duhovna in osebna rast ter raziskovanje skrivnostnih znanj. Naklonjen vam bo Saturn, ki vam bo prinesel oseben napredek. Več preudarnosti in temeljitosti pa se bo pričakovalo tako v ljubezni, kot sodelovanju.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Po prehodu Marsa v osmo polje vašega horoskopa se obeta čas za osebno bilanco. Mnogo odgovorov boste dobili skozi pogovor in opazovanje ljudi. Rojenice so vam ob zibelki podarile intuicijo, katero boste v tem tednu dobro uporabili. Rdeča nit tedna bo prilaganja in le vam bo to všeč ali ne.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Teden ,v katerem vam bo naklonjen Jupiter, in vendarle si boste morali postaviti osebne meje. Ali se jih boste držali, ali ne, bo odvisno od vas – toda konec tedna sledi bilanca in nagrada. Od srede dalje bo potrebno popaziti na moč besed in imeli boste mnogo dela in delovnih obveznosti.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Odlično se boste počutili doma in v intimnosti doma. Retrogradni Merkur bo poskrbel za paleto spominov in raziskovanje preteklosti. Tako boste pridobili navdih in motivacijo. Ključ do uspeha bo pogovor. Zapisujte si svoje občutke in si tako olajšajte dušo. Konec tedna bodo romantični preobrati.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Naklonjen vam bo Merkur in Uran, kar  prinaša mnogo uporabnih informacij in notranje modrosti. V ospredju bo neodvisnost in da se boste ob pravem času znašli na pravem mestu. Po zvezdnih namigih bodo uspehi iz dneva v dan.

 

Ribi

19. 2. – 20. 3.

Kolo usode vam bo naklonjen v pogledu ljubezni in denarja. Določiti si boste morali nekaj novih priložnosti duhovne rasti. V tem tednu boste bolj nemirni, kajti Mars je tisti, ki bo prinesel nekaj več drznosti. Sprostila vas bo dobra knjiga, prijetna glasba in sprehod ob mirni reki.

 

Tadej Šink, horarni astrolog

Astrološko društvo Modra Luna