Oven

21. 3. – 20. 4.

Pred vami je ploden teden, v katerem bo mnogo priložnosti za osebno rast in razvoj. Naklonjenost Venere vam bo podarila harmonijo in romantiko v ljubezni, Merkur pa bo poskrbel za prijetne besede in učinkovitost. Služba: v sredo bo modro sodelavca zaprositi za pomoč.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Omejitve so tisti del življenja, ki vam predstavlja priložnost za osebno rast. Teden bo v znamenju aspekta med Merkurjem in Saturnom in omenjeno nakazuje odločnosti in strogosti v komunikaciji. Ne pozabite na dejstvo, da imate v svoji bližini ljudi, ki vam bodo z veseljem pomagali.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Poglobljena analiza bo pokazala, česa si boste želeli in na kakšen način boste uporabili energijo. Določiti si bo potrebno določene meje in svoja pravila igre. Zanimivo bo, da kljub vsemu najdete svojo pot in tako dokažete lastno iznajdljivost. Čustvena prelomnica se bo zgodila do četrtka.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Pozitivne misli bodo ključ do dobrega počutja in osebne sreče. Naredili boste prerez in sledili tistim principom, ki so se vam obrestovali v preteklosti. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola in slediti bo potrebno idealom v ljubezni. Sproščeni klepeti so balzam za dušo.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in osvobodili se boste določenega bremena. Po zvezdnih namigih postaja jasno, da se zadeve odvijale v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Premiki na delovnem mestu se bodo zgodili postopoma, ne bodite v dvomih, kajti ste na pravi poti.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Merkur in Uran prinašata mnogo energije in ključnih odločitev. Narediti morate analizo in preučiti, kaj si želite in česa ne. Teden bo poln pogovorov, izmenjave mnenj in intelektualnih izzivov. Zanimivo je, da se do srede rešite nekega bremena in tako boste lahko opravičeno ponosni nase.

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Teden bo v znamenju povečane svobode in drznosti. Na svoj način si boste upali več in tako presenetili sebe in druge. Življenje je večno učenje, lekcijo vam bo podarila Venera in bo veljala za tiste, ki so v daljši partnerski vezi, za samske pa velja, da se lahko zaljubijo.

Škorpijon

24.10. – 22. 11.

Bogate izkušnje so vir navdiha in priložnost, da svoje mnenje delite naprej. Naklonjen vam bo Merkur in asteroid Kiron, kar pomeni, da vas bodo ljudje upoštevali in vam pomagali razumeti globino. Pomembno bo dodati tudi širino, za katero bodo poskrbeli prijatelji ali srčni izvoljenec.

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Naredili boste prerez na delovnem mestu in stopili korak naprej, pri tem vam bo naklonjen Jupiter. Poglobiti se boste morali v neznana znanja in hrepenenje po osebni svobodi bo iskano. Narava vam bo ponudila čarobno preobrazbo in priložnost, da v tišini razmislite o pravilnosti svojih odločitev.

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Kolo usode vam bo naklonjeno na delovnem mestu. Popazite na svoje misli, kajti hitro se vam bodo lahko uresničile in vam prinesle nekaj dobrega napredka. Vpliv Sonca in Saturna prinaša določene omejitve, ki pa bodo za vas blagoslov. Zakaj? Zato, da se premaknete nekaj korakov naprej.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Sreča se skriva na strani pogumnih pravi modrost. Omenjeno se vas bo dotaknilo v tednu v celoti in Jupiter vam prinaša zanimive ljudi. Pravzaprav vam bodo ogledalo in tako bo napredek zanimiv in poučen. Ne iščite pa lažjih poti v ljubezni, kajti obrestoval se bo edino iskren pogovor.

Ribi

19.2. – 20. 3.

Mars planet akcije in drznosti vam bo pomagal razumeti drugačnost in vam podaril pojem svobode. Starodavni vladar Jupiter se sprehaj po Tehtnici in tako boste do neke mere bolj odločni. Zelo dobro se počutite med prijatelji in v družbi. V ljubezni sledi osebna preizkušnja.

 

Avtorsko delo ustanovitelja astrološkega društva Modra luna.