Oven

21. 3. – 20. 4.

Aspekt Sonca in Marsa v tem tednu prinaša svežino in paleto ugodnih priložnosti. Jasno je, da ne bo šlo vse po načrtih, zato si vnaprej pripravite pravila igre. Popaziti boste morali na fizično energijo in se sprostiti v naravi. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo, njegovi namigi bodo zanimivi in poučni.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Odločitve, ki bodo sprejete do sredine tedna, prinašajo navdih, motivacijo in ugodnosti. Po zvezdnih namigih vas čaka sreča, dobre in harmonične odločitve in osebni napredek. Nekaj dinamike vam bo podaril Mars, kar pa pomeni, da boste morali stopiti v ospredje in povedati svoje mnenje.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Previdnost do torka ne bo odveč. Preobrat Merkurja v pravo smer prinaša dobre iztočnice za komunikacijo, dogovore in sodelovanja. Dinamično bo tako v ljubezni, kot na delovnem mestu. Polna Luna vam bo podarila nekaj univerzalnih resnic in v tišini boste razmislili, kaj vas veseli.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Pred vami je kreativen in ustvarjalen teden. Vaše ideje bodo plodne in zanimive, slediti pa boste morali sebi in glasu srca. Polna Luna (sobota) bo prinesla novosti v pogledu prijateljstva in skupinskega dela. Prelomen bo tudi četrtek, ki vam bo v pomoč pri raziskovanju osebnosti.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Teden v sebi skriva povečano dinamiko, notranji nemir in drznost. Glede na aspekt med Soncem in Marsom se boste znali boriti za svoje vrednote in jih vneto zagovarjati. Ljudje, ki bodo prihajali v vaše življenje, pa vam bodo učitelji in učenci. Sreča vas čaka z osebo, ki ji zaupate.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Na novo si boste morali določiti svoja pravila igre. Merkur vam bo pomagal do notranje modrosti in vaša naloga bo, da boste stopili v ospredje in povedali svoje mnenje. Preobrat Merkurja vam bo v pomoč pri uporabnih nalogah in delavnih izzivih. Resnica je, da se počasi daleč pride.

 

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Odgovornost, ki bo zaščitni znak tedna, vam bo prišla prav, saj boste tako posledično znali reči bobu bob. Dinamika Venere in Marsa prinaša paleto dobrih rešitev in kreativnih možnosti za uspeh. Resnica je, da ne bo vse šlo po načrtih, toda uspehi čakajo tiste, ki se bodo znašli med vijugami življenja.

 

Škorpijon

24. 10 – 22. 11.

Dogodki se bodo zavrteli nekoliko drugače od pričakovane smeri. Omenjeno vas bo sprva vznemirilo, kanček kasneje pa boste že kovali uporabne ideje. Retrogradni Mars bo tisti, kateri vas bo povrnil v preteklost in predelati boste morali, kaj vas moti ali boli. Sprostila pa vas bo narava.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Obiskala vas bo vila kreativnosti in vam podarila navdih, ustvarjalno noto in ugodne rešitve. Kako boste omenjeno sprejeli in do katere mere bo odvisno od vas. Polna Luna (sobota) vnaša nekaj nemira, popaziti boste morali na svoje zdravje in telesu dodati več naravnih vitaminov.

Dan ljubezni: petek.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Ljubiti in biti ljubljen je darilo življenja. Po prehodu Venere v novo znamenje se vam obeta več dobrih iztočnic v pogledu službe in delovnih obveznosti. Polna Luna (sobota) bo prinesla spremembe, katere se bodo zgodile na dinamičen in pozitiven način. Sreča se skriva na strani pogumnih.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Plemenita energija vam bo dala krila. Seveda pa se boste sami odločili, komu pomagati in do katere mere. Izziv tedna bo dinamičen aspekt med Jupitrom in Saturnom, kar prinaša kar nekaj omejitev, v pogledu posla in denarja. Notranji mir bo pot do popolnosti in plod duhovnega napredka.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Do torka boste v fazi neodločnosti, kajti občutili boste preobrat Merkurja. Potem pa se bodo stvari postopoma postavile na svoje mesto in prišel bo čas, ko boste uživali življenje. Kljub vsemu bo modro, da boste naredili prerez in na dinamičen način rekli bobu bob.

 

Vir: Nedelo