Oven

21.3. – 20. 4.

Teden bo v znamenju načrtovanja in odkrivanja novih poti. Dovolite si stopiti v ospredje in zadeve pogledati iz drugega zornega kota. Naklonjen vam bo Merkur, ki vam bo prinesel moč, voljo in pogum. Nekaj zdrave previdnosti in premišljenosti ne bo odveč v torek, kjer šteje previdnost.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Venera in Pluton bosta krojila usodo in prinesla nekaj dobrih iztočnic osebne rasti. Poglobiti se boste morali v opravila, s katerimi ste odlašali in narediti osebni načrt. Finančno bo nekaj nihanj in štela bo previdnost. Romantika vas čaka od torka dalje v ljubezni. Služba: stopite v ospredje.

 

Dvojčka

21.5. – 20.6.

Prilagodljivost vam bo prišla zelo prav in tako najdete v sebi skrito moč in željo po novostih. Venera vam bo odprla srce in prinesla priložnost, vsekakor boste omenjeno dobro izkoristili. Nekaj previdnosti ne bo na sredini tedna, je že res tako, da ni vse zlato, kar se sveti. Razigrano bo v ljubezni.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Kolo usode so bo v tem tednu zavrtelo dvakrat. Prvi preobrat bo vezan na denarne zadeve in drugi na ljubezen. Rdeča nit časa bo pogovor in raziskovanje. Čustveno boste nekoliko bolj občutljivi in dojemljivi. Naklonjen vam bo Neptun, ki vam poleg navdiha podari tudi intuicijo.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Umetnost vam bo pomagala do notranje volje in lastne kreativnosti. Omejitve, ki se bodo stopnjevale v tem obdobju, vam bodo vir preizkušenj in priložnost za osebno rast. Saturn v sebi skriva tudi modrost, ki pa pride z leti. Izgubljeno energijo vam bo v celoti povrnila narava.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Če želite določene odgovore, se boste morali osamiti in v tišini razmisliti, kaj je dobro in kaj slabo za vas. Sreča se skriva na strani pogumnih in to boste ugotovili že v sredo. Teden bo v znamenju aspekta Merkurja in Neptuna, ki prinaša nekaj nejasnosti, nemira in nenazadnje drznosti.

 

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

S svojim znanjem in paleto izkušenj boste lahko pomagali sebi in drugim. Naklonjenost Jupitra vam bo prinesla vsesplošno srečo in ravnovesje. V ljubezni pa se boste morali umiriti in zadeve preučiti iz drugega zornega kota. Alternativna oblika  sprostitve bo šport, toda bodite previdni.

 

Škorpijon

24.10 – 22.11.

Odlikovala vas bo magnetična privlačnost in tako boste naredili korake naprej. Obdobje v sebi skriva preobrazbo, duhovna znanja in ugodne rešitve. Še največji izziv bo ljubezen in v kolikor ne bo vse po vaše. Bodite preudarni na delovnem mestu in dobro opazujte poteze drugih ljudi.

 

Strelec

23.11. – 21.12.

Na platno življenje boste vnašali svetle barve in s pridobili dobre iztočnice napredovanja. Izpostavljeno bo v tem tednu zdravje in zato je modro, da telesu v naravni obliki dovajate vitamine. Sprostila vas bo glasba in pogovor. V ponedeljek imate priložnost zaključiti nekaj iz preteklosti.

 

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Aspekt med Marsom in Saturnom prinaša nekaj nemira, omejitev in previdnosti. Zavestna komunikacija v sebi vsebuje zavest zrelega pogovora. Do četrtka boste morali delovati iz ozadja. Konec tedna pa vas čaka navdih in dobre iztočnice za osebno in duhovno rast. Ljubezen: romantično bo.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Notranja moč in zaupanje v pozitivne premike se bo še okrepila. Poudariti je potrebno, da so spremembe tiste, ki bodo nujne in iskana. Vpliv Urana vam pomagajo razumeti sebe in podarijo srečo. Poglobili se boste v dejavnosti, kjer bo uspeh prišel čez čas. Srečen dan: ponedeljek.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Ljubezenska sreča bo namenjena najbolj pogumnim. Teden bo v znamenju umetnosti, mističnosti in zasanjanosti. Omejitve vam bo postavil nekdo, ki vam je zelo blizu. Kako boste to sprejeli je odvisno od vas. Zvezde vam namiguje premik v pogledu denarja in delavnega mesta.

 

Vir: Nedelo