Oven

21. 3. – 20. 4.

Rešitve, ki jih boste deležni v tem tednu, v sebi skrivajo navdih, dobro voljo in izpolnjenost. Ali boste omenjeno sprejeli v celoti ali ne, bo odvisno od vas. Naklonjen vam bo Merkur, ki prinaša paleto uporabnih besed, dobrih iztočnic in osebnega napredovanja. Dinamično bo v ljubezni.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Če boste sledili svojemu srcu, se bodo zadeve uredile v vašo korist. Teden bo v znamenju energij Venere in Jupitra, kar prinaša paleto dobrih idej, zamisli in tudi ravnovesja. Pomembno vlogo bo igralo gibanje, pri prehrani boste morali uvideti dieto in se izogibati slaščicam ter kruhu.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Imeli boste veliko dela in delovnih obveznosti. Pomembno bo, da si vzamete čas zase in za tisto, kar vas veseli. Saturn, planet omejitev, vam bo podaril lekcijo iz poslušnosti in prilagajanja. Opravili jo bodo tisti ljudje, ki so pripravljeni sprejeti svojo okolico. Modro bo, da sledite glasu srca.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Polna Luna (ponedeljek) bo na vas delovala dinamično in končno boste pripravljeni narediti nekaj dejanskih zaključkov in se osvoboditi tistega, kar ste prerasli. Novosti se bodo odvijale ena za drugo, planeti v osmem polju osebnega horoskopa pa bodo priložnost in zaveza za duhovno pustolovščino.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Vaši nasveti bodo v sebi skrivali dragocene namige in skozi to boste napredovali na osebni ravni. Naklonjenost Urana boste sprejeli v pogledu sprejemanja ljudi in novih podvigov. Ključno bo, da boste v tem tednu negovali svojega notranjega otroka in sledili ustvarjalnim namigom.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Narediti bo potrebno prerez in posledično osebno bilanco. Teden, v katerem se bodo preobrati vrteli eden za drugim in bodo tudi ključ do osebne sreče in ugodnosti. Naklonjenost Merkurja in Saturna boste sprejeli kot priložnost za delo, paleto obveznosti in odgovornost. Ljubezen: romantično bo.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Otroški nasmeh vas bo polepšal, tudi če nimate svojih otrok. Razmislili boste o tistem, kar vas veseli in načrte vam bo pomagal izoblikovati Mars, kateri vam bo podaril dinamiko odločitev, dobre priložnosti za aktivnosti in nove poglede na življenje. Ogledalo pa vam bo ponudil srčni izvoljenec.

 

Škorpijon

24. 10 – 22. 11.

Pred vami je nemiren teden, toda globoko v sebi boste občutili srečo in izpolnjenost. Venera vam bo pomagala najti načine do izpolnjenosti in pridobili boste nekaj novega znanja. Uspehu se bodo nadaljevali v intimnosti doma in v krogu družine. Drži, da brezpogojna ljubezen dela čudeže.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. Po zvezdnih namigih bo tako, da vam ne bo šlo vse po načrtih, toda iz omenjenega boste izluščili navdih in določeno modrost. Naklonjenost Jupitra boste sprejeli v pogledu dela na sebi in odgovornosti do sebe in okolice. Šteje pa optimizem!

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Saturn vam bo pomagal razumeti določene okoliščine in vam podaril navdih. Dokazovali se boste ravno skozi delo in skozi paleto obveznosti. Naložite si zgolj toliko obveznosti in nalog, da jim boste kos. Seveda pa vas bo sprostila glasba, dobra družba in vse aktivnosti na prostem.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Kolo usode se bo v ljubezni zavrtelo v vašo korist. Pričakovati bo, da se bodo obveznosti v tem tednu stopnjevale in nadgradile. Naklonjenost Venere in Merkurja boste sprejeli v celoti in prinašata ugodnosti in modre besede. Pogovorite se z nekom, ki mu zaupate in tako predelajte preteklost.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Teden prinaša povečano učenje in odgovornost. Naklonjenost Jupitra boste sprejeli tako na osebni, kot duhovni ravni. Ljudje, ki bodo prihajali v vaše življenje, vam bodo učitelji in učenci. V tišini pa boste pridobili določeno motivacijo. Ljubezen: prihaja čas romantične energije.

 

Vir: Nedelo