Oven

21. 3. – 20. 04.

Teden kroji aspekt med Marsom in Jupitrom, ter prinaša napredek in osebno pustolovščino. Jasno je, da vas bo spremljala sreča in ugodne rešitve. Od srede dalje se boste morali boriti za svojo resnico in jo zagovarjati. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Odlikovala vas bo notranja moč in volja. S svojim znanjem in raziskovanjem boste stopili korak ali dva naprej. V ospredju bo Neptun in zato se boste morali bolj postaviti zase in za tisto, kar vam je blizu. Drugi ljudje vam bodo ogledalo, še posebej v pogledu prijateljstva. Dan ljubezni: četrtek.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Retrogradni Merkur bo poskrbel za raziskovanje preteklosti in odkrivanju skritih razpotji. Skozi cel teden boste znali zadeve obrniti v lastno korist. Ključna za vas bo tako pohvala, kot priznanje, saj se Merkur nahaja v Levu. Nekaj previdnosti ne bo odveč v ponedeljek in torek.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Energija mlade Lune (ponedeljek) vam bo vlila novih moči in dinamike. Glede na to, da se bo dogajalo v vaši drugi hiši horoskopa to pomeni, da boste izjemno čustveni in dojemljivi. Ugoden teden za urejanja dinamike. Romantična energija pa bo tista, ki vam bo podarila zaupanje v moč življenja.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Mlaj (ponedeljek) bo prinesel dve prelomnici, prva bo vezana na duhovno razvoj in druga na določene novosti, ki vam bodo dane skozi teden. Odkrito se boste morali pogovoriti in najti ravnovesje. Dogodki se bodo v osnovi zavrteli v smeri, ki bo pričakovana in iskana. Sprostila vas bo glasba.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Rdeča nit tedna bo veselje. Pomembno bo, da se boste veselili majhnih stvari in doživeli tako napredek. Naklonjen vam bo Merkur, ki bo prinesel zanimiva spoznanja in željo po raziskovanju. Seveda bo to čas, ko boste lahko predelali nekaj iz preteklosti in se tako osvobodili lastnih bremen.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Aspekt med Venero in Neptunom prinaša nova spoznanja in večno učenje. Globoko v sebi boste morali začutiti, kaj je tisto, kar morate spremeniti. Narediti boste morali korak naprej v ljubezni. Nekaj zdrave previdnosti od srede dalje ne bo odveč v pogledu denarja. Čas v sebi skriva modrost.

Škorpijon

– 22.11.

Po zvezdnih namigih vas bo spremljala strast. Svoja čustva boste izrazili na dinamičen način in bili užaljeni če ne bo vse po vaše. Na drugi strani se boste morali poglobiti v svet skrivnosti. Glede na to, da vam bo skozi cel teden naklonjen Jupiter, vas bo spremljala sreča.

Strelec

23.11. – 21.12.

Poglobili se boste v tista opravila in naloge s katerimi odlašali. Glede na to, da se bo mlaj (ponedeljek) zgodil v deveti hiši to pomeni, da se boste znali boriti za osebno svobodo. Na svoj način boste okrepili vero in zaupanje v moč življenja. Dinamično bo konec tedna v službi in v ljubezni.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Za osebno resnico se boste znali boriti in jo zagovarjati na dinamičen način. Naklonjen vam bo Mars, ki bo prinesel mnogo poguma in osebne volje. Tako boste v celoti kos delavnim nalogam. Pričakovali boste spoštovanje za katerega se boste morali potruditi. Dinamično bo v ljubezni.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Odpre se vam bodo nove poti in priložnosti. Mlaj (ponedeljek) prinaša ugodno preobrazbo in možnost za osebno rast. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in učitelji. Spoznali boste, kaj morate še spremeniti. Tistih stvari, katerih ne boste morali povedati na glas si zapišite in si tako olajšajte dušo.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Pred vami je dinamičen teden. Naklonjena vam bosta Mars in Jupiter, kar vnaša tudi kar nekaj drznosti in učinkovitih rešitev. Od srede dalje si boste na novo postavljali osebne meje. Kljub navidezni odločnosti bo modro, da boste prisluhnili svojemu srcu. V ljubezni bo romantično.

Če tudi vas zanima astrološka karta, pisna analiza ali osebni kontakt, me
pokličite ali mi pišite.
041 428 966
www.tadej-sink.si