Oven
21. 3. – 20.04.
Direktna Venera vam bo podarila ugodne smernice za ljubezen in tako boste stopili v ospredje. Teden bo v znamenju samozavesti, kreativnosti in dobrih odločitev. Roko na srce, največ se boste naučili od ljudi, ki vam bodo ogledalo. Od četrtka dalje bo potrebno popaziti na denarne zadeve.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Užitki bodo tista čarobna popotnica tedna, ki vam bodo podarila krila. Spremljala vas bosta sreča in blagostanje. Naklonjena vam bo Venera, katera vam bo podarila nekaj dobrih in uporabnih namigov. Na delovnem mestu se boste morali bolj potruditi in zaprositi za pomoč. Ljubezen: romantično bo.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Narediti boste morali osebno bilanco in razmisliti o tistem, kar vas veseli in osreči. Teden bo v osnovi namenjen izobraževanju in iskanju novih poti. Naklonjen vam bo Saturn, kateri vam bo v pomoč, pod pogojem, da si boste jasno postavili osebna pravila. Čarobna preobrazba bo v sredo.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Mlaj (nedelja) v sebi skriva močno potrebo po komunikaciji in raziskovanju. Nakazano je, da boste v tem tednu predelali nekaj, kar je vezano na vašo preteklost in se osvobodili določenih bremen. Najdite si čas zase in se prepustite intuiciji in razmisleku. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Sledili boste svoji resnici in jo zagovarjali. Teden, v katerem vam bo naklonjen Jupiter, prinese dobre iztočnice osebne in duhovne rasti. Toda pred tem si boste morali določiti osebne meje in pravila igre ter se jih držati in to v celoti. Jutranji in večerni sprehodi bodo tisti, ki vas bodo sprostili.

Devica
23. 8. – 22. 9.
S svojimi nasveti boste blesteli in s tem pomagali tistim ljudem, ki vas bodo zaprosili za pomoč. Pred vami je obdobje temeljitosti in analitike. Tako morate postaviti tudi osebne meje in pravila, katere vam bodo v pomoč. Ljubezen: dogodki se bodo zavrteli v smeri, ki bo iskana.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Romantičen teden je pred vami, naklonjena vam bosta Venera in Mars, tako boste znali ustvariti prijetne in harmonične odnose. Izjema bo nedelja in četrtek, bo boste bolj občutljivi in dojemljivi. Alternativna oblika sprostitve bo glasba in ples. Na delovnem mestu bo štela odgovornost in diplomacija.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Zvezde vam v tem tednu priporočajo prebiranje pravljic in legend, saj boste tako sprostili otroka globoko v sebi. Na življenje bo potrebno pogledali drugače in najti neke rešitve. Mlaj (nedelja) prinaša dobro popotnice napredovanja, tako na delovnem mestu, kot tudi v pogledu prijateljstva.

Strelec
23.11. – 21.12.
Spomini so vitalni del, ki polepšajo v življenju dneve in ure. Toda stopiti boste morali v ospredje in oditi naprej, kajti samo tako boste sledili sebi in svoji resnici. Teden bo dinamičen, saj vam bo naklonjen Saturn, kaj točno vam bo prinesel, pa je odvisno od tega, kako boste sprejeli njegov nauk.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Odločitve, ki bodo sprejete do srede, ko vam bo naklonjen Saturn, bodo modre in preudarne. Po zvezdnih namigih se zdi, da si boste izbrali težjo pot, toda za omenjeno boste nagrajeni. Mnogo obveznosti boste imeli tako na delovnem mestu, kot tudi doma. Zapisujte si svoje občutke.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Simbol tedna bo mavrica, ki v sebi skriva upanje in oddaja prijetno energijo. Razpeti boste med delavnimi obveznostmi in prostim časom. Seveda bo potrebno svoje zadane naloge opraviti dosledno. Zelo aktivni boste od četrtka naprej v neki skupini ljudi, kjer odločno poveste svoje mnenje.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Energija Neptuna in Jupitra vam podarita moč usmiljenja, intuicije in razsodnosti. Po stari navadi se boste osamili in v tišini razmisli o tem, kaj vas resnično osreči in motivira. Drugi ljudje vam bodo v prenesem pomenu učitelji in učenci. V ljubezni bo nekaj trenj in tudi romantičnih izzivov.

Vir: Nedelo