Oven

21. 3. – 20. 4.

Po prehodu Merkurja v novo znamenje se vam v intelektualni smeri odpira paleta dobrih iztočnic. Odlikovala vas bo drznost, odločnost in temperamentnost. Svojim nalogam in delovnim izzivom boste kos in to v celoti. Nekaj več previdnosti bo potrebno v nedeljo, ko boste nemirni.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Dinamika med Venero in Mars prinaša paleto dobrih možnosti za osebno rast in romantiko. Zadnje dneve pomladi boste preživeli v prijetni družbi, v začetku poletja (torek) pa vas čaka prelomnica. Skozi cel teden vam bodo zvezde naklonjene tako v odnosih, kot pri denarju. Iz majhnega raste veliko.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Merkur v vašem znamenju vam bo podaril krila, podaril upanje in zaupanje v moč besed. Daleč v ospredju bo potreba po preobrazbi in prilagodljivosti – skozi omenjeno pridete daleč. Od četrtka dalje boste morali popaziti na finance. Na drugi strani pa vas bo spremljala sreča v ljubezni.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Polna Luna (ponedeljek) vas bo obdarila z notranjo modrostjo in skozi omenjeno pridobite osebno motivacijo in navdih, in to za tiste spremembe ter novosti, ki bodo nujne in spodbudne. Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti za osebno rast. Čarobno bo v četrtek in petek.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Tretja desetina junija prinaša ugodne povezave v pogledu prijateljstva in izpolnitve srčne želje. Notranje se boste morali osvoboditi in zadeve pogledati iz drugega zornega kota. Naklonjen vam bo Jupiter in Pluton, ki prinaša varnost in spremembe – nekaj starega se bo moralo zaključiti.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Teden, v katerem bo notranji nemir prerasel v kreativnost. Uspehi na delovnem mestu se bodo stopnjevali in do četrtka dosegli vrhunec. Pozitivne vrednote prinaša Jupiter, ki v sebi skriva neko notranjo moč in povečano trdnost. S svojimi nasveti boste blesteli in to vam bo okrepilo samozavest.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Sprostila vas bo prijetna glasba, dobra družba in dinamika odnosov. Na novo si boste morali določiti osebne meje, pri tem vam bo v pomoč Mars. Tako boste svoje mnenje povedali odločno. Dejstvo pa je, da vam bodo drugi ljudje ogledalo. Nekaj previdnosti ne bo odveč na dan polne Lune (ponedeljek).

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11

Pozitivne premike doživite skozi aspekt Venere in Marsa, ki prinaša nekaj dobrih povezav. Nakazano je, da se boste izzivov, ki jih pripravlja za vas življenje, lotili nadvse pogumno in tako dosegli uspehe. V ljubezni s bodo zadeve obrnile nekoliko drugače od pričakovanega.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Rdeča nit tedna bo iskanje odgovorov na določena vprašanja. Dobra volja in optimizem vam bosta v pomoč in oporo, skozi omenjeno pridobite kar nekaj ugodnih povezav in mnenj. Polna Luna prinaša nekaj previdnosti v pogledu denarja. Pomembno bo, da od srede dalje stopite v ospredje in poveste svoje mnenje.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Teden, v katerem boste morali odpreti svoje srce in pogledati na vse okoli sebe kot izziv. Nekaj trenj in nesoglasja se obeta v komunikaciji, kajti Merkur in Saturn se srečata v ponedeljek. Dobro bo, da si boste prebrali drobni tisk. Skozi omejitve pa boste spoznali, kje so vaše prednosti in plusi.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Reka življenja bo odnesla nekaj, kar ste prerasli in pred vami je čas novosti in novih poti. Aktiviran bo retrogradni Mars, ki vam bo naklonjen na delovnem mestu, uspehi pa se bodo stopnjevali. Notranja modrost in znanje, ki ste ga pridobili, boste že to sredo več kot uspešno uporabili.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Prepevali boste vesele pesmi in omenjeno vas bo osrečilo. Teden v sebi skriva napredek tako na osebni, kot duhovni ravni. Svoje misli boste morali usmeriti v pozitivno. Jupiter in Pluton prinašata v vaše življenje skrito moč in intenzivnost. Seveda pa se samo počasi daleč pride.  Dan ljubezni: petek.

Avtorsko delo