Oven

21. 3. – 20. 4.
Merkur in Mars podarjata dobre iztočnice v pogledu komunikacije, intelektualnih priložnosti in osebnega napredka. Znali se boste boriti zase in zadeve vzeti na učinkovit način v svoje roke. Narava vam bo povrnila izgubljeno energijo. V pomoč vam bodo nasveti srčnega izvoljenca.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.
Naklonjena vam bosta ljubimca mitologije Venera in Mars, katera poskrbita za ravnovesje in skladnost. Dogodkov ne boste morali spremeniti in vaša naloga je, da jih sprejmete. Določiti si boste morali lastna pravila igre ter se jih držati. V svoje življenje sprejmete ljudi, ki vam bodo v celoti naklonjeni.

 

Dvojčka

21. 5. – 20.6.
Besede bodo simbol za sol in aromo življenja. Napredovali boste v raziskovanju, kajti naklonjen vam bo Merkur, ki bo prinesel prave vrednote in določeno moč prilaganja. Zanimivo bo, da si boste izbrali težjo pot, za katero pa boste v celoti nagrajeni v petek.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.
Energija mlade Lune vam bo naklonjena v pogledu službe in delovnih obveznosti. Na preteklost boste pogledali iz drugega zornega kota, toda našla se bo pozitivna rešitev. Notranja moč, katero vam podari Venera pa bo, da stopite v ospredje in intenzivno poveste svoje mnenje.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.
Planeti so prepričani, da boste do srede iskali lažjo pot. Vendarle vam bosta naklonjena Mars in Saturn, ki vnašata neko resnost, doslednost in temeljitost. Dokončali boste neko nalogo iz preteklosti in uvideli duhovne zakonitosti preobrazbe. Slediti srcu je svobodna danost.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.
Odlikoval vas bo optimizem, čeprav bo omenjeno skrito tujim očem, globoko v sebi občutite veselje. Naklonjenost Merkurja in Marsa sprejmete na učinkovit način in posledično boste znali reči bobu bob. Izgubljeno energijo vam povrne narava, aktivnosti na prostem in delo na vrtu.

 

Tehtnica

23. 9. – 23.10.
Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist v pogledu ljubezni. Po zvezdnih namigih ne bo vse po vaše in se boste morali prilagoditi. Venera vam bo pomagala, da bo usmerjena energija prišla na pravo mesto. Čeprav boste pričakovali dobre rezultate, se bo potrebno še nekoliko potruditi in počakati.

 

Škorpijon

24.10. – 22.11.
Teden v sebi skriva ustvarjalno energijo. Mars vam bo pomagal razumeti drugačnost in vam bo podaril trmo, katero pa boste morali spremeniti v vztrajnost. Drugi ljudje vam bodo v prenesem pomenu učitelji in učenci. Zgodile se bodo pozitivne spremembe, ki bodo vplivale na vašo samozavest.

 

Strelec

23.11. – 21.12.
Umetnost vam bo v prenesem pomenu podarila krila. Naklonjena vam bo Venera in Merkur, kar pomeni, da boste v tem tednu zelo ustvarjalni in zgovorni. Obstaja povečana možnost, da dokončate neke stvari iz preteklosti. Na delovnem mestu pa si boste morali postaviti osebne meje in pravila.

 

Kozorog

22.12. – 20. 1.
Odlikovala vas bo objektivnost jasnega mišljenja. Na nebu se sestavi aspekt Sonca in Saturna, ki vpliva v celoti na vašo energijo in zato morate telesu dovajati naravne vitamine. Narediti bo potrebno prerez in skozi omenjeno ugotoviti, kdo vašo pomoč potrebuje. Lepa beseda najdete ključ do srca.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.
Teden v sebi skriva mnogo izvirnosti in naprednih idej. Lekcijo pa vam bo podaril Saturn in če vam je to všeč ali ne. Jasno si boste morali postaviti pravila, ter doumeti, čemu velja slediti. Izgubljeno energijo vam bo podarila poezija in narava. Tudi počasi se pride do cilja.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.
Venera in Neptun vam podarila moč pozitivnih misli, navdiha in romantike. Opazovanje zvezd in raziskovanje duhovnih naukov bo vaš adut. Seveda pa se boste v tem tednu, želite ali ne, morali prilagoditi v pogledu ljubezni in na delovnem mestu. Če boste želeli pomoč, bo potrebno zanjo zaprositi.

 

Vir: Nedelo