Oven

21. 3. – 20. 04.

Ljubezen bo prinesla srečo in ugodne rešitve, ki vam bodo v ponos. Kvadrat Sonca in Marsa boste morali sprejeti in predelati. Pod črto bo jasno, da ne bo vse po vaše in če vam bo omenjeno všeč, ali ne. Dovolili si boste sanjati in zadeve se bodo obrnile v vašo korist v pogledu prijateljstva.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Merkur in Venera obljubljata teden, ki bo komunikativen, zabaven in poln nekih presenečenj. Odkrito se boste morali pogovoriti o vsem in najti ravnovesje v sebi. Privlačile vas bodo skrivnosti in izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. Pozitivne misli bodo ključ do osebne sreče.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Rdeča nit tedna bo drznost in učinkovite rešitve. Dobro se boste počutili v skupinskem delu in med prijatelji. Čas v sebi skriva tudi zabavo, sprostitev in prijetne dogodke. Venera vam bo prinesla tudi ugodnosti v ljubezni. Zavedati se boste morali, da je pogovor tisti, ki bo odprl ključ do srca.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Energija mlade Lune vam bo naklonjena v pogledu raziskovanja neznanih znanj. Končno boste spoznali, da morate stopiti korak naprej in se osvoboditi tistih stvari, ki so vam naklonjene. Na delovnem mestu je nakazano učenje – Merkur vam bo v pomoč in spodbudo.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Simbol tedna bo ognjeno srce in za pravico se boste pripravljeni boriti. Mlada Luna vam bo v pomoč pri denarju in zadeve se bodo obrnile v pričakovano smer. Mnogo časa boste namenili razmišljanju in iskanju pravih poti. Komunikacija vam bo v pomoč. Štele bodo premišljene odločitve.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Narava vam bo v pomoč pri določenih odgovorih. Glede na to, da se je mlada Luna zgodila v sedmem polju boste v tem tednu polni dobrih nasvetov in ugodno bo za diplomacijo in sodelovanje. Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni. Resnica je, da se počasi daleč pride. Dan ljubezni: petek.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Sanje so tiste, ki vam bodo v pomoč pri uresničitvi srčne želje. Drugi ljudje vam bodo ogledalo, konjunkcija Merkurje in Venere prinaša prijetne poglede, komunikacijo in željo po tistih novostih, ki vam bodo prinesle spodbudo. Sprostila vas bo narava, romantični pogovori in zvoki glasbe.

Škorpijon

– 22.11.

Mars vam bo v pomoč pri preobrazbi in direktnosti. Odkrito se boste morali pogovoriti in najti ravnovesje v sebi. Pri tem vam bo pomoč duhovna znanja in navdih boste črpali iz notranje zakladnice. Ključ do osebne sreče bo odpuščanje. V ljubezni boste plesali po taktu srčnega izvoljenca.

Strelec

23.11. – 21.12.

Teden v katerem se vam bodo odprle nove poti in dobre priložnosti. Venera vam bo podarila možnost osebne izbire in borili za boste za osebno svobodo. Koristno bo, da si boste zapisovali svoje občutke in tako si olajšate svojo dušo. Dinamično bo v pogledu službe in pri financah.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Dinamika Venere in Plutona bo prinesla neke odgovore in motivacijo. Skozi to boste spoznali, kam je modro vlagati energijo. V ljubezni in tudi v drugih oblikah sodelovanja bo zaupanje tiste, ki bo ključ do uspeha. Odlikovala vas bo notranja moč, drznost in zavest, da ne bo vse po vaše.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Teden v katerem boste imeli navdih in dobra volja bo pot do osebne sreče. Direktnost vam bo prišla prav v komunikaciji in vendarle se boste morali zavedati, da lepa beseda najde ključ do srca. Dogodki se bodo zavrteli v smeri, ki vam bo v pomoč in oporo. Sprostila vas bo prijetna glasba.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Izzivi, ki jih bo pisalo življenje boste sprejeli na odprt način. Skozi to boste našli navdih, planeti v drugi hiši obljubljalo potrebo po čustveni in finančni varnosti. Narediti boste morali tudi načrt in slediti sebi. Konec tedna boste blesteli v službi in mlada Luna vam bo v pomoč pri osebni preobrazbi.