Oven

21. 3. – 20. 4.

Diplomacija vam bo v pomoč pri sodelovanju in odkrivanju vam neznanih poti. Jupiter planet sreče prinaša ugodne popotnice v pogledu ljubezni. Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Čas prinaša mnogo čarobnosti in romantike.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Teden bo v znamenju energije med Venero in Plutonom, kar prinaša mnogo prijetnosti. Odlikovala vas bo močna volja in tako boste dokončali zadeve. V ljubezni bo čas romantike, skladnosti in čarobnosti. Ključno bo, da boste svoje misli usmerili v pozitivno in sledila bo nagrada.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Odkrito se boste morali pogovoriti in najti nove priložnosti. Naklonjen vam bo Uran, ki prinaša novosti in nova znanja. Sprememba, po kateri boste hrepeneli, se bo zgodila v sredo. V ljubezni bo veliko romantike in skladnosti.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Teden bo v znamenju zaključkov in raziskovanja. Notranji nemir boste morali spremeniti v kreativnost in najti navdih v sebi. Določiti si boste morali nova pravila in osebne meje. Pozitivne učinke bodo imele aktivnosti na prostem in izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Naklonjen vam bo Uran, ki bo prinesel paleto novih znanj in priložnosti. Dogodki se bodo s svetlobno hitrostjo odvijali v vašo korist. Poglobiti se boste morali v opravila, s katerimi ste odlašali.  Na delovnem mestu bo dinamično in za pomoč boste morali zaprositi svoje sodelavce.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Blesteli boste tako v umetnosti, kot sodelovanju. Naklonjena vam bo Venera, ki v sebi skriva romantiko in prinaša ravnovesje. Teden v sebi skriva plodno energijo in notranjo moč. Roko na srce – imeli boste mnogo obveznosti, toda morate si vzeti čas, za veselje, za glasbo in za pogovor.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Teden, v katerem vas bo spremljala nenavadna sreča in mnogo ugodnosti. Omejitve, katere pripravlja življenje, pa bodo sestavni del ravnovesja in večnega učenja. Naklonjen vam bo Pluton, to pa pomeni, da boste globoko v sebi našli dodatno moč, motivacijo in navdih.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Prijetne besede bodo našle ključ do srca. Odkrito se morate pogovoriti o zadevah, ki vas bremenijo. Čas v sebi skriva ugodnosti, ki bodo vezane na intimnost doma in družine. Osamitev vam bo v pomoč in oporo, tako boste našli tudi določene odgovore ali duhovno pustolovščino.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Naklonjena vam bo močna volja in optimizem. Venera vam bo podarila čutnost, lepoto in užitke. Toda postaviti si boste morali osebne meje in se jih držati. Že stara modrost pravi: »Ni vse zlato, kar se sveti«. Kolo usode vam bo nadvse naklonjeno v ljubezni, kjer bo prijetno in skladno.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Dinamika med Merkurjem in Saturnom prinaša nekaj izzivov v besednem izražanju. Resnica je, da boste strogi in neposredni, toda štela bo tudi prilagodljivost. Do ponedeljka šteje previdnost in notranja modrost. Teden v sebi skriva tudi dobre iztočnice za osebno rast.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Bogastvo informacij vam bo v navdih. Naklonjen vam bo Merkur in Mars, prvi prinese svežino in dobre iztočnice, drugi pa dinamiko in voljo. Po zvezdnih namigih je čas namenjen sprejemanju drugačnosti, notranje skladnosti in harmonije. Sprostila vas bo prijetna družba!

 

Ribi

19. 2. – 20. 3.

Čustveno boste zelo srečni in prilagodljivost vam bo prišla prav tako na zasebni, kot poslovni poti. Združili boste svoje znanje in intuicijo, seveda pa štejejo tudi omejitve. Naklonjen vam bo Neptun, ki vam bo podaril navdih in dobro izbiro. Tišina bo naravna oblika meditacije.

 

Tadej Šink, horarni astrolog, Astrološko društvo Modra Luna