Tri ključne besede,

ki polepšajo življenje:

Ljubim te,

oprosti mi in

pomagaj mi.

 

Oven
21. 3. – 20. 4.
Merkur vam bo pomagal razumeti druge ljudi in vam podaril nekaj motivacije in spodbude. Tako bo postalo jasno, da boste dobre iztočnice pridobili v skupinskem delu in med ljudmi. Pravzaprav že v sredo, ko vam bo naklonjena Luna, stopite v ospredje in okrepilo se vam bo samozaupanje.

Bik
21. 4. – 20. 5.
V nedeljo in ponedeljek si boste morali postaviti pravila igre, katerih se bo potrebno držati. Zvezde vam obljubljajo napredek v četrtek, kjer najdete moč in ravnovesje v ljubezni. Če ste rojeni aprila vam bo naklonjen Mars, ki vam bo podaril nekaj neznanih priložnosti. Sledite glasu srca!

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Rdeča nit tedna bo svoboda in prilagodljivost. Pomembno bo, da boste spretno krmarili skozi preizkušnje, ki jih bo do srede še veliko. Mars in Neptun vam prinašata nekaj nejasnosti na področju dela in delavnih obveznosti. Vzemite si čas zase in v tišini razmislite, kaj vas resnično osrečuje.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Mlaj (torek) v sebi skriva dve močni povezavi, prva je vezana na ljubezensko življenje, kjer sledi neka novost in nove priložnosti. Vezani bodo doživeli osebni razcvet in spontanost. Zvezde vam sporočajo še drugi izziv tedna in to je moč sodelovanja in zaupanja. Sprostila vas bo narava.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Popaziti boste morali na svoje zdravje. Preventivno si vzemite dovolj časa zase in počivajte. Naravni vitamini so tisti, ki so v pomoč, prav tako zeliščni čaji. Teden v sebi skriva mnogo resnosti in izkušenj. Aspekt med Soncem in Saturnom prinaša mnogo resnosti in temeljitosti.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Besede prinašajo napredek in čustveno skladnost. Merkur v Vodnarju vam bo pomagal doumeti nekaj dobrih idej in plodnih zamisli. Pomembno bo, da se sprostite in uživate. Po zvezdnih namigih bo tako, da morate dokončati nekaj iz preteklosti in se osvoboditi tistega, kar ste prerasli.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Ljubezen bo za vas nekaj plemenitega in največji izziv tedna. Kajti pomembno bo, da se boste prilagodili in tako našli moč in energijo v sebi. Nekaj previdnosti ne bo odveč v ponedeljek, kjer bodo v ospredju lažje poti. Četrtek prinaša ugodnosti na delovnem mestu in mnogo razpotij.

Škorpijon
24.10. – 22.11.

Odločitve bodo tiste, ki prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Mars v Ribah vam bo podaril intuicijo in določeno mehkobo. Odprle se vam bodo nove, neznane poti. Poglobili se boste v svet skrivnosti in mistike. Ljubezenska sreča bo odvisna od vaših pravilnih odločitev.

Strelec
23.11. – 21.12.
Simbol tedna bo ognjevitost in v znamenju dinamike, odnosov in sodelovanja. Mlaj (torek) vam bo naklonjen v pogledu čustev in pri denarju. Spremembe, ki jih tako iščite, boste doživeli že v četrtek ali petek. Postaviti pa si boste morali svoja pravila igre ter se jih tudi držati.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Teden bo v znamenju aspekta med Soncem in Saturnom, kar prinaša povečano resnost in odgovornost. Do zastavljenih ciljev boste prišli počasi, ampak zanesljivo. Mlaj (torek) v vašem znamenju vam podarja navdih in moč, katero boste uporabili za preobrazbo v partnerskem odnosu.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Dovolili si boste sanjati in tako napredovati v samozavesti. Teden bo v znamenju povečane drznosti, obstaja povečana možnost, da boste stopili v ospredje. Ljudje, ki vam bodo prihajali na pot, vam bodo ogledalo. Po stari navadi se boste kljub nasvetom odločili po svoji vesti.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Prijatelji vam bodo v osebno pomoč. Komunikacija bo tista, katero boste uporabili že v sredo sebi v prid. In notranja modrost bo tista, ki jo bo potrebno uporabiti. Ljubezen prinaša določene ugodnosti in priložnosti. Glede na to, da boste gostili Marsa, boste kipeli od dinamičnosti.

 

 

vir: Nedelo