Oven

21. 3. – 20. 4.

Ljubezen bo za vas sol in aroma življenja. Srčni izvoljenec bo tisti, ki vam bo podaril bogate namige in vaša odločitev bo, ali jih boste sprejeli ali ne. Odpirajo se vam nove poti in mnogo energije boste porabili za pridobivanje informacij ali učenje. Sreča se od nekdaj skriva na strani pogumnih.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Po zvezdnih namigih vas čaka ustvarjalen teden, kjer boste imeli dovolj časa za kreativnost. Barve so tiste, ki vnesejo harmonijo in romantiko v sivi vsakdan. Delo na sebi vam bo povrnilo izgubljeno energijo. Popaziti boste morali na svoje zdravje in uživati dovolj naravnih vitaminov.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Blesteli boste v pogledu komunikacije, pridobivanja informacij in pri učenju. Teden, ki je pred vami, bo minil bo v znamenju krajših poti in intelektualnega dela. Ljudje, ki bodo prihajali v vaše življenja vam bodo podarili zaupanje in nove iztočnice. Narava vam bo vir osebne sprostitve.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Izkušnje iz preteklosti vam bodo bogat vir navdiha in priložnost za osebno rast. Doumeti boste morali, da je pomembno, da stopite v ospredje in da poveste svoje mnenje. Malenkosti v krogu doma in družine bodo tiste, ki vas lahko polepšajo in vam podarijo notranji mir in navdih.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Naredili boste prerez in odločno rekli bobu bob. Končno boste našli globoko v sebi moč in priložnost, da zasijete s talenti, ki so vam dani. Sanje bodo tiste, ki bodo kmalu postale resničnost, odpreti pa morate svoje srce. V ljubezni bodo prihajale energije s pridihom čarobnosti in romantike.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Blesteli boste v pogledu modrih odločitev. Označevala vas bo odločnost in tako najdete pravilne načine, da boste dokončali zadeve iz preteklosti. Če ste rojeni avgusta, potem pričakujte dobre iztočnice v ljubezni, septembrske predstavnike pa čaka osebna bilanca in premišljenost.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Na življenje boste morali pogledati iz svetle plati in vnesti neko umetniško noto. Koristne učinke bo imela narava ali da obiščete neko kulturno prireditev. Alternativna oblika sprostitve v tem tednu bo prepevanje pesmi. V petek vas bo obiskala muza navdiha in vam podarila zaupanje.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Doživeli boste čustveni razcvet in tako našli določeno popolnost v vsem tistem, kar počnete. V pozitivnem smislu bo izstopala služba, kjer bo mnogo obveznosti in delavnih izzivov. Kljub vsem nalogam in obveznostim si morate vzeti nekaj časa in doumeti, da je srečen tisti, ki opazi malenkosti.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Simbol tedna bo mozaik, katerega boste sestavljali košček za koškom. V ljubezni vas bo spremljalo ravnovesje in čustvena skladnost, tako morate najti navdih in priložnost za uspeh. Vzemite si list papirja in ustvarjajte z barvami, tako se vam odpirajo nove, vam neznane priložnosti.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Na delovnem mestu vas bo spremljala sreča in paleta dobrih odločitev. Dokazali se boste sebi in skozi omenjeno doživeli določen napredek. Privlačila vas bodo znanja iz sveta duhovnosti in tako boste spoznali skrita sporočila ezoterike. V prostem času bo pogovor tisti, ki vam bo prinesel krila.

 

Vodnar

21. 1. – 18. 2.

Energijo boste usmerili v dobro in doživeli napredek in priložnosti, ki vam bodo vlila samozavest. Dogodki se bodo s svetlobno hitrostjo odvijali v smeri, ki bo iskana ali pričakovana. Ljudje, ki vam bodo prekrižali razpotje življenja, vam bodo učenci in učitelji. Srečen dan: četrtek.

 

Ribi

19. 2.  – 20. 3.

Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v pogledu zdravja. Narediti morate analizo in se ločiti od zadev, ki ste jih prerasli. Zdrav način življenja vključuje dovolj gibanja, pozitivne misli in pravilno prehrano. V četrtek se vam bo izpolnila srčna želja in tako najdete svojo srečo.

 

Avtorsko delo ustanovitelja Astrološkega društva Modra Luna.