Oven

21. 3. – 20. 04.

Teden bo v znamenju povečane drznosti in učinkovitih rešitev. Naklonjena vam bo Venera, kar pomeni, da se boste znali postaviti zase in za tisto, kar vam bo blizu. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Tistih stvari, katerih ne morete povedati na glas si zapišite.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Aspekt Venere in Urana prinaša drznost, povečano moč in dobro popotnico za osebno rast. Teden bo ugoden za razrešitev nekaj v ljubezni. Jasno bo, da se boste znašli v vrtincu nepričakovanih dogodkov. Sprostila vas bo narava in vse aktivnosti na prostem. Srečen dan: petek.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Aktivnosti se bodo nadaljevale na področju doma in raziskovanju preteklosti. Pridobljene izkušnje boste lahko uporabili na izjemno zanimiv način. Nekaj previdnosti ne bo odveč v sredo in četrtek ko bo aktiviran Neptun. Vsekakor bo štel razmislek, kot tudi srednja pot.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Po zvezdnih namigih boste opravičeno ponosni na svoje rezultate. Do mlaja (sreda) boste morali narediti še nekaj načrtov in spoznati, kaj je prav in kaj narobe. Na krogu usode bo izstopala ljubezen, štel bo iskren pogovor. Pred vami je teden več krajših pot in spoznanj.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti. Mnogo aktivnosti bo vezano na denar in obveznosti. V ospredju bo Uran – planet nenavadnih sprememb in tako najdete nekaj novih izzivov. Nekoliko težje bo v ljubezni, kajti do željenega rezultate boste prišli postopoma, korak za korakom.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Pozitivna prelomnica vas čaka v sredo, ko se bo Luna skrila. Rdeča nit tedna bo vezana na čustvene življenje in finančno varnost. Kljub vsemu najdete v vsem navdih in motivacijo. Od četrtka dalje, ko vam bo naklonjen Pluton boste poglobljeno delali na osebni rasti.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Imeli boste možnost osebne izbere. Teden kroji aspekt med Venero in Uranom, kar prinaša osebni napredek in dobre iztočnice za novosti. Ključno bo spoznanje, da se moč skriva v globini srca. Tako boste našli tudi priložnost za spremembe. Zdravje: telesu dodajajte naravne vitamine.

Škorpijon

– 22.11.

Venera vam bo skozi delo na sebi v tem tednu pokazala prave vrednote. Spoznali boste, kako ključno bo aktivno sodelovati v neki večji skupini. Simbol tedna bo školjka bisernica in resnica je, da boste v sebi našli zaklad. Drugi ljudje vam bodo priložnost za duhovno rast in osebni napredek.

Strelec

23.11. – 21.12.

Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. Dinamika tedna bo skozi Merkur, kar pa je povezano z retoriko, besedami in raziskovanjem. Iz vsake zgodbe boste morali izluščiti tisto, kar vam bo v osebno pomoč. Daleč v ospredju bo delo in obveznostim boste kos in to v celoti.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Rešitve bodo prihajale same po sebi. Previdnost ne bo odveč edino v sredo, ko bo mlaj. Mlada Luna bo prinesla kreativno in ustvarjalno energijo. V ljubezni bo teden osebnega napredka in modrih odločitev. Na delovnem mestu vam bo naklonjen Merkur in to pomeni dinamiko besed.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Srčni izvoljenec vam bo ogledalo. Venera vam bo prinesla mnogo prijetnih spoznanj. V tem tednu obstaja povečana možnost, da se bo neka zadeva razrešila na diplomatski način. Pogovori vam bodo v pomoč in oporo. Odprite svoje srce in najdite navdih globoko v svoji duši.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Pisanje občutkov bo balzam za dušo. Po zvezdnih namigih boste iskali lažje pot in pri tem odkrili neko zanimivo spoznanje. Srčnost vam bo prišla prav na vseh področjih. V drugi polovici tedna boste morda nekoliko bolj  nemirni v komunikaciji. Počasi se daleč pride.