Oven

21. 3. – 20. 04.

Saturn vam bo podaril ustvarjalno energijo in močno voljo. Skozi lastno znanje in pridobljene izkušnje boste šli osvobojeni naprej. Mlaj (ponedeljek) vam bo v pomoč pri duhovni preobrazi in raziskovanju. Po zvezdnih namigih vas čaka mnogo romantike in osebnih odločitev.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Simbol tedna bo preobrazba in skozi to pridobite dobre iztočnice za osebni razvoj. V tem obdobju vam bo naklonjen Uran in to pomeni, da se bodo spremembe odvijale ena za drugo. Katere boste sprejeli bo v veliki meri odvisno od vas. Pozitivne misli bodo ključ do osebne sreče.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Jupiter vam bo pomagal pri iskanju osebne resnice in zagovarjanju le te. Teden v sebi skriva mnogo ugodnih dogovorov in pri tem bo veljalo, da bo potrebno prebrati med vrsticami. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in tako se od njih učite. Komunikacija vam bo sol in aroma življenja.

Rak

21. 6. – 22. 7.

V nedeljo boste morda nekoliko nemirni. Ključ do uspeha bo kreativnost in ustvarjalnost. S svojim znanjem boste z veseljem pomagali drugim. Po zvezdnih namigih vam bo mlaj (ponedeljek) prinesel nekaj dobrih povezav. Zapisujte si svoje občutke in si tako olajšajte dušo.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Aspekt Sonca in Saturna prinaša mnogo resnosti, doslednosti in temeljitosti. V ospredju bo tako odkritosrčnost, kot tudi plemenitost. Seveda boste pred tem morali narediti osebno analizo in slediti svojim občutkom. Na kolesu usode bo visoko ljubezen – štelo bo prilaganje in pogovor.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Retrogradni Merkur bo poskrbel, da vam ne bo dolgčas. Narediti boste morali osebno analizo in slediti samo tistim informacijam, ki bodo za vas pomembne. Veliko obveznosti boste imeli v intimnosti doma. Mlaj (ponedeljek) bo poskrbel za nekaj novosti, katere boste sprejeli na odprt način.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in spoznali boste, da se zadeve odvijajo drugače od pričakovanega. V tem bo modrost učenja. Naklonjena vam bosta tako Merkur, kot Venera, kar obljuba mnogo romantike, skladnosti in prijetnosti.  Veselo bo konec tedna, ko boste aktivni v dinamični družbi.

Škorpijon

– 22.11.

Privlačile vas bodo skrivnosti in mistika. Retrogradni Merkur bo naredil bilanco in sledili boste predvsem tistim vrednotam, ki jih zagovarjate. Seveda bo pogovor ključ do uspeha. V tem tednu vas čaka pozitiven preobrat v pogledu denarja. V ljubezni boste do srede plesali po taktu srčnega izvoljenca.

Strelec

23.11. – 21.12.

V ospredju bo aspekt Sonca in Saturna, kar nakazuje na čas povečane resnosti. Vsekakor se boste morali umiriti in razmisliti o tistem, kar vas veseli in kaj bremeni. Sledili boste svoji resnici, katero boste po potrebi zagovarjali. Na osebni ravni vam bo naklonjena Luna – sledili bodo preobrati.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Simboličen zaključek, ki ga boste naredili v nedeljo bo priložnost za nov začetek. V pomoč vam bo cel teden energija Sonca, kar pomeni, da boste preprosto blesteli, kjer se boste pojavi. V sredo in četrtek boste nemirni, na splošno vas čaka prijeten teden poln majhnih presenečenj.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Intenzivna energija bo tista, ki vam bo v pomoč. Odlikovala vas bo notranja moč in preudarnost, čeprav bo oboje skrito tujim očem. Naklonjena vam bo čutna lepotica Venera, kar pomeni, da se bodo čarobnosti odvijale ena za drugo. Slediti boste morali sebi in glasu svojega srca.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti za razvoj. Aspekt Venere in Urana boste najbolje vnovčili na delovnem mestu, pri denarju in nakupovanju. Umetnost bo tista, ki vam bo podarila navdih in notranji mir. Mlaj (ponedeljek) vam bo v pomoč pri novostih in aktivnih preobratih.

Tadej Šink, horarni astrolog

Astrološko društvo Modra Luna