Oven

21. 3. – 20. 4.

Združili boste svoje znanje in čustveno drznost ter tako dosegli mnogo pozitivnih rezultatov. Naklonjenost Venere vam bo podarila čarobnost in tako se bodo v ljubezni dogajal čudežni premiki na bolje. Prav tako pa boste imeli srečo pri denarju in s tem pridobili tudi na samozavesti.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Novice, ki bodo prihajale v tem tednu, prinašajo pozitiven napredek in dobre preobrate na bolje. Daleč v ospredju bo ljubezen, saj vam bosta naklonjena Venera in Saturn. Določiti si boste morali osebne meje in pravila igre ter se jih držati, vendarle ne deloma, ampak v celoti.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Tiste stvari, katerih ne boste morali povedati na glas, si zapišite in tako si boste olajšali dušo. Pluton, planet preobrazbe, vam bo podaril prave besede in stališča. Skozi omenjeno sledili napredek na osebni ravni. Po zveznih namigih vas bo sprostila narava in aktivnosti na prostem.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Simbol tedna bo seme, ki kali. Tako bodo vaši nasveti in odločitve plodne in ustvarjalne. Predelati bo potrebno nekaj iz preteklosti in zadeve postaviti na svoje mesto. Naklonjena vam bo Venera, katera vam bo podarila paleto romantičnih odločitev in skladnosti. Počasi se daleč pride.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Polna Luna (petek) bo za vas prelomna v pogledu čustev in neke osebne odločitve. Skozi cel teden vas bo bolj ali manj intenzivno spremljala trma, katera bo morala prerasti v vztrajnost. Lekcijo iz sprejemanja in dajanja vam bo podaril Saturn, umetnost življenja je tudi brezpogojna ljubezen.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Narediti bo potrebno prerez in ločiti uporabne informacije od tistih, ki to niso. Aspekt med Merkurjem in Plutonom jasno pripoveduje o tem, da imate v sebi skrito moč in pogum, ali boste odprli Pandorino skrinjico in predelali nekaj iz preteklosti, pa bo stvar svobodne odločitve.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Kolo usode se bo v ljubezni zavrtelo v vašo korist. Omenjeno vam bo podarilo krilo in ugodne rešitve na bolje. Sledili boste sebi in svojim vrednotam, pri tem pa pridobite paleto uporabnih informacij. Naklonjenost Urana prinaša nekaj dobrih iztočnic in sprememb, katere boste sprejeli z dobrodošlico.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Omenjeno bo prineslo ugodne rešitve in dobre iztočnice za osebno in duhovno rast. Naklonjen vam bo Merkur, ki v sebi skriva prave besede in komunikacijo, tako se boste odločili po svojem srcu. Uspehi na delovnem mestu se bodo nadaljevali.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

V ljubezni boste plesali po taktu srčnega izvoljenca in če vam bo omenjeno všeč ali ne. Aspekt med Soncem in Jupitrom prinaša nekaj nemira, drznosti in adrenalina. Pomembno bo, da telesu dodajate naravne vitamine. Sprostila vas bo narava in res je, da lepa beseda najde ključ do srca.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Odlikovala vas bo povečana resnost, doslednost in temeljitost. Kos boste vsem nalogam in delavnim obveznostim. Slediti boste morali sebi in tistim znanjem, ki so vam v osnovi pomoč in oporo. Mnogo časa boste v tem tednu namenili raziskovanju in odkrivanju novih obzorij.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Venera in Uran bosta tista, ki krojita teden in prineseta mnogo dobrih informacij. Slednje bodo predvsem vezane na ljubezen in narediti bo potrebno tudi prerez. Odkriti bo potrebno kaj vas veseli in kaj je tisto, kar ste prerasli. Sreča se skriva na strani pogumnih in to bo vaš moto.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Romantična energija, katere boste deležni vas bo polepšala in sprostila. Usmeriti bo potrebno svoje misli v dobro in tako se vam bodo dogajale prijetnosti. Venera in Jupiter prinašata mnogo sladkih razvad in tudi malenkost pretiravanja. Zato si boste morali vnaprej postaviti pravila igre.