Oven

21. 3. – 20. 4.

Določiti si boste morali osebne meje in pravila igre. Teden, v katerem se boste pilili tako na delovnem mestu, kot v zasebnem življenju. Energiji Venere in Marsa obljubljata romantiko, čustveno skladnost in ravnovesje. Po zvezdnih namigih je nakazano, da bo izstopala trma in impulzivnost.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Preobrat Venere prinaša dobre iztočnice duhovnih razsežnosti. Notranje se boste okrepili in poiskali določene odgovore na svoja vprašanja. V pozitivnem smislu vam bo naklonjen Mars, ki vam bo okrepil fizično energijo in prinesel popolno preobrazbo. V ospredju bosta drznost in romantika.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Rešitve, ki jih piše življenje, bodo učinkovite in pozitivne. Cel teden boste pod vplivom retrogradnega Merkurja, kar prinaša poglobljeno komunikacijo in paleto pozitivnih rešitev. Preobrati sledijo v četrtek, ko boste stopili v ospredje in povedali svoje mnenje. Ljubezen: romantični izzivi.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Umiriti boste morali svoje misli in ugotoviti, kaj vas resnično osrečuje. Teden v sebi skriva pogovor in sodelovanje. Blesteli boste na delovnem mestu, kjer vam bo naklonjen Merkur in tako boste opravičeno ponosni nase. Doma se bodo zadeve uredile v pričakovani ali iskani smeri.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Pred vami je ognjevit teden in zdi se, da se boste znali boriti za pravico in resnico. Zadnji krajec (sreda) bo namenjen preobrazbi in modrosti. Ugotoviti boste morali, kaj vam je resnično všeč in kaj ste prerasli. Konec tedna bo čas za salomonsko rešitev in prijetne besede.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Naklonjen vam bo Neptun, ki vam bo podaril prijetne sanje, nekaj romantike in odkrivanje novih obzorij. Popolnoma od vas bo odvisno, ali boste omenjeno sprejeli ali ignorirali. Resnica pa je, da od četrtka naprej napredujete v retoriki in besednem izražanju. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Dogodki se bodo v celoti zavrteli v smeri, katera bo iskana. Odlično se boste počutili doma in v okolju, kjer se pričakuje paleta obveznosti. Zdi se, da se boste morali pogovoriti z nekom, ki mu zaupate. Tako se vam bodo odprle nove poti. Zdravje: uživanje vode bo balzam za vaše telo.

 

Škorpijon

24. 10. –  22. 11.

V ospredju tedna bo aspekt Venere in Marsa, kar prinaša ključ do rešitev, dinamiko romantike in čustveno skladnost. Zdi se, da boste bolj nemirni in neučakani. Moč modrosti in preudarnosti bo v sodelovanju in opazovanju drugih ljudi. Sledi boste morali sebi in glasu svojega srca.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Pred vami je delovni teden in še vedno boste povezani z modrim učiteljem Saturnom. To pa prinaša paleto dela, obveznosti in dobrih iztočnic osebne rasti. Glede na to, da vam bo naklonjeno tudi Sonce, še posebej v ponedeljek in torek, to obljuba sreče in prijetne dogodke. Ljubezen: sledi pogovor.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Notranja moč vam bo prinesla uspeh in napredek. Seveda pa se boste morali pogovoriti o tistem, kar vas moti ali boli. Čustveno boste v občutljivi fazi, še posebej v torek. Naklonjen vam bo Merkur, kar pa bo pomenilo, da se boste po potrebi prilagodili. Sreča se skriva na strani pogumnih.

 

Vodnar

21. 1. – 18. 2.

Pred vami je zanimiv teden in rdeča nit bo prilagajanje. Venera vam bo naklonjena v pogledu denarja in vrednot, tako boste kovali uspešne načrte. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Notranja moč vam bo v pomoč pri izbiri novih stvari. Saturn pa vam bo v pomoč pri vztrajnosti le teh.

 

Ribi

19.2. – 20. 3.

Na platno življenja boste v simboličnem smislu vnašali svetle barve. Za prave odločitve boste nagrajeni in nakazano je, da boste nemirni. V ospredju bo Neptun, ki vam bo prinesel navdih in motivacijo. Srčnost vam bo prišla zelo prav, tako na delovnem mestu, kot v ljubezni. Dan kreativnosti: četrtek.  

 

Tadej Šink, horarni astrolog

Astrološko društvo Modra Luna

Če tudi vas zanima astrološka karta, pisna analiza ali osebni kontakt, me
pokličite ali mi pišite.
041 428 966
www.tadej-sink.si