Oven

21. 3. – 20. 4.

Odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu, bodo modre in preudarne. Skozi cel teden vam bo naklonjen Mars, ki se giblje nazaj bo nebesnem nebu in prinaša znanje iz preteklosti. Zdi se, da boste morali narediti tudi načrt, kdo vašo pomoč resnično potrebuje. Slediti sebi bo darilo življenja.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Dinamika Venere in Saturna prinaša izobraževanje v prenesem pomenu. Odkrito se boste morali pogovoriti o tistem, kar vam daje moč in zaupanje. Na delovnem mestu bo videti premiki na bolje. Teden v sebi skriva mnogo kreativnosti in ustvarjalnosti. Sprostila vas bo umetnost.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Merkur vam bo podaril ustvarjalne misli in ognjevitost. Tako se boste v tem tednu borili za tiste vrednote, ki so vam v pomoč in oporo. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Narediti boste morali globoko v sebi prerez in se ločiti od preteklosti. Zelo skladno in čarobno bo v ljubezni.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Notranja moč in drznost bosta tisti, ki vam prinašata uspeh in motivacijo. Naklonjena vam bo čutna lepotica mitologije Venera, kar vnaša mnogo prijetnih besed in skladnosti. Po zvezdnih namigih boste več na poti in med ljudmi. Sreča se pravzaprav skriva v globini srca in to boste sami sprejeli.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Teden bo v znamenju čustvene in finančne varnosti. V ospredju bo Saturn, ki vam bo korak za korakom spoznal, kaj je prav in kaj bo tisto, kar ste predelali. Narediti bo potrebno tudi načrt, kako naprej v pogledu službe. Občutljivi boste v ponedeljek in torek – zato se sprostite skozi glasbo.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem. S ponosom boste predstavili svoje ideje in stoplili v ospredje. Odlikovala vas bo borbenost in vendarle bo modro, da si boste zapisovali svoje občutke. Konec tedna bo vas spremljala romantična energija v ljubezni.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

V tednu vam bodo prijatelji tisti, ki vam bodo v pomoč in oporo. Skozi njih boste našli navdih in določeno motivacijo. Globoko v sebi boste morali odkriti veselje in dobre iztočnice za osebno rast. Glede na položaj Venere se boste na sredo odločili za neko alternativo ali novost.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Rdeča nit tedna bo sodelovanje in raziskovanje neznanih znanj. V ponos in oporo vam bo tako Merkur in Venera, prvi prinaša tudi globino informacij in druga pojem osebne svobode. Seveda se boste dosledno držali svojih načel. Vzeti si boste morali čas zase in za tisto, kar vas bo sprostilo.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

V ospredju bo drznost in tako boste lahko dokončali nekaj zadev iz preteklosti. Roko na srce v tem tednu se vam bodo odprle nove poti in ugodnosti. Dinamičen aspekt med Merkurjem in Plutonom prinaša kar nekaj učinkovitih rešitev. Odkriti boste morali, kaj vas veseli in pričara notranji mir.

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Zadeve se bodo kljub vsemu obrnile v vašo smer. Jasno nakazano je, da boste sprejeli preudarne rešitve in da boste nekoliko nemirni. Dinamika Merkurja in Saturna prinaša mnogo možnosti za osebni uspeh. Tistih stvari, katerih ne boste mogli povedati na glas si zapišite.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Uran vam bo v pomoč pri vztrajnosti in delavnih nalogah. Skozi lastno znanje boste radi pomagali drugim. Daleč v ospredju bo tudi osebna svoboda in iskanje lastne sreče. Dogodki se bodo zavrteli v smeri, ki bo iskana in pričakovana. V ljubezni bo mnogo prilagajanja in romantike.

 

Ribi

19. 2. – 20. 3.

Prijetne besede bodo tiste, ki bodo našle ključ do srca. Odkriti boste morali svojo resnico. Venera iz sedme hiše vam bo podarila moč diplomacije in čarobnosti. Tako boste našli ugodnosti v ljubezni in pri sodelovanju. Nekaj več nepredvidljivosti bo na delovnem mestu.

 

Tadej Šink, horarni astrolog

Astrološko društvo Modra Luna

Če tudi vas zanima astrološka karta, pisna analiza ali osebni kontakt, me
pokličite ali mi pišite.
041 428 966
www.tadej-sink.si