Oven

21. 3. – 20. 04.

Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni in na delovnem mestu. Uran vam bo v pomoč pri izkušnjah in nenavadnih preobratov na bolje. Učinkovite rešitve vam bodo v pomoč in oporo. Prejeli boste pohvalo in priznanje. Konec tedna bo ugoden za raziskovanje, učenje in nakupovanje.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Aspekt Venere in Neptuna prinaša nekaj čarobnih preobratov in novosti. Odkrito se boste morali pogovoriti in spoznati, kaj vas še osrečuje in kaj ste prerasli. Modro bo, da boste sledili svojemu srcu. Po zvezdnih namigih boste imeli srečo v ljubezni. Srečen dan: petek.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Teden bosta krojili energiji Merkurja in Neptuna, kar pomeni, da si boste morali vzeti čas zase in začutiti, kaj je tisto, kar je za vas modro in sprejemljivo. Le to boste spoznali ob iskanju lažjih poti. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in skozi njega pridobite navdih in romantične izzive.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Do mlaja (v sredo) boste nemirni in neučakani. Pridobili boste zanimive informacije, ki vam bodo v pomoč in oporo. Na kolesu usode bo daleč v ospredju ljubezen in drugi ljudje vam bodo navdih. Četrtek in petek bosta namenjena učenju, sobota razvajanju z vam ljubo osebo.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Kvadrat med Soncem in Uranom boste sprejeli v lastno korist. Spremljala vas bo adrenalinska moč in dobra popotnica za osebno rast. Zanimivo bo, da se bodo spremembe odvijale v tem tednu na dinamičen način. Konec tedna ko vam bo naklonjena Luna se iskreno pogovorite o svojih občutkih.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Pred vami je energičen teden, kajti naklonjen vam bo Mars. Temeljito boste morali razmisliti, kam je modro vlagati energijo in kaj je tisto, kar lahko nekoliko počaka. Drzni boste tako v komunikaciji, kot pri vseh intelektualnih opravilih. Pozitivne misli vam bodo navdih do osebne sreče.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Glasba vam bo prinesla ravnovesje in skladnost. Neptun vam bo podaril navdih in dobre iztočnice za razmislek o tistem, kar vam prinaša notranji mir in ravnovesje. Čarobno bo v ljubezni, seveda bo v ospredju tudi prilaganja. Pisanje občutkov bo balzam za dušo.

Škorpijon

– 22.11.

Združili se boste energiji Marsa in Urana kar prinaša nenavadne preobrate in spremembe. Narediti boste morali osebno analizo in reči bobu bob. Sledili boste svoji resnici in pri tem pridobili neko notranjo moč. Modro bo, da boste popazili na svojo fizično energijo.

Strelec

23.11. – 21.12.

Aspekt med Jupitrom in Plutonom prinaša moč, voljo in drznost. Stopili boste v ospredje je jasno in glasno povedali svoje mnenje. Pri tem šteje diplomacija in preudarnost. Optimizem, kateri vam je bil dal ob zibelki boste izkoristili v lastno korist v ljubezni. Sledili boste glasu srca.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

V tem tednu bo pričakovati dve prelomnici. Prva je vezana na sredo – mlaj, ter vam bo v pomoč pri raziskovanju neznanih znanj. Dovoliti si boste morali stopiti v ospredje in povedati svoje mnenje.  Druga prelomnica bo v petek in bo v povezavi s čustvi – prišli boste do zanimivega spoznanja.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Aspekt Sonca in Urana prinaša notranjo moč in drznost. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in od njih se boste učili in pridobili nekaj koristnih informacij. Razmisliti boste morali, kam je dobro vlagati energijo in tako pridobili nagrado. Na delovnem mestu se bodo uspehi nadaljevali.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Pluli boste po nemirnem morju in vendarle varno pripluli v pristan. Teden bo v znamenju mlade Lune, ki bo prinesla rast, to bo vezano na četrtek in petek. Pred tem se boste pilili v prilaganju in sprejemanju tujega mnenja. Romantično bo v ljubezni, kjer najdete notranji mir in ravnovesje.

Tadej Šink, horarni astrolog

Astrološko društvo Modra Luna