Če se znajdete še pred takšnimi izzivi, se vedno spomnite in poglejte proti vrhu gore, kajti s tem gledate proti veličini.

 

Oven (21. 3. – 20. 4.)
Saturn vam bo podaril notranjo moč in tako boste dokončali nekaj nalog iz preteklosti. Po stari navadi boste dogodke prehitevali, ampak samo počasi se pride do cilja. Odkrito se boste morali pogovoriti in Merkur vam bo pomagal, da boste v celoti blesteli v skupini za osebno rast.

Bik (21. 4. – 20. 5.)
Harmonija Marsa in Venere vam podari nekaj dobre motivacije, preudarnosti in magnetičnosti. Vsekakor vas bo spremljala sreča s tem pa pridobite ugodne povezave. Na delovnem mestu bo veliko obveznosti in uspeh bo v torek ali sredo, ko vam bo naklonjena Luna.

Dvojčka (21. 5. – 20.6.)
Merkur vam bo v prenesem pomenu podaril krila in izvirnost. Prilagodljivost vam bo koristila v sredo, ko boste imeli mnogo opravil. Iskanje sreče se bo nadaljevalo do četrtka, ko v ospredje stopi Venera in vam podari navdih in radost. Namig tedna: postavite si prioritete.

Rak (21. 6. – 22. 7.)
Do mlaja (v četrtek) boste občutili fazo očiščenja. Imeli boste priložnost, da naredite nekaj dobrega zase in se ločite od zadev, ki ste jih prerasli. Zavestna komunikacija vključuje dovolj razprav in mnenj. Ne zapirajte se vase, ampak izrazite svoje mnenje, pri tem pa se varujte starih zamer.

Lev (23. 7. – 22. 8.)
Ognjevita energija se bo okrepila z Jupitrom, ki vam pomaga razumeti na drugačen način življenja. Srčni izvoljenec bo v tem tednu vaše ogledalo in če vam je omenjeno všeč ali ne. Mars vam bo podaril potrebo po tišini in raziskovanju. Odgovori bodo zelo zanimivi in poučni.

Devica (23. 8. – 22. 9.)
Energijo Venere in Marsa boste morali izkoristiti sebi v prid. Dinamika časa vas bo spravila za teden dni iz varnega okolja in tako bo potrebno slediti lastni resnici. Nemir, hitrost in drznost bodo zaščitni znak tedna. Na delovnem mestu boste zelo vestni, toda pohvale še ne bo nikjer.

Tehtnica (23. 9. – 23.10.)
Slediti boste morali glasu svojega srca. Venera vam bo podarila znanja in navdih, ki so lahko pozitivna pot do osebne spremembe. V tem tednu boste morali popaziti na svoje zdravje. Zdrav način življenja vključuje čim manj stresa, zdravo prehrano in optimistično mišljenje. Srečen dan. sobota.

Škorpijon (24.10. – 22.11.)
Odlikovala vas bo močna in magnetična energija. Tako boste kos vsem nalogam in obveznostim. Venera vam bo podarila navdih in nekaj nežnosti in sočutja. Tako boste lažje sprejeli sebe in svojo okolico. Piljenje odnosov čaka vezana, uspehi čakajo tiste, ki se bodo znali prilagoditi.

Strelec (23.11. – 21.12.)
Po zvezdnih namigih bo za vas teden v katerem boste veliko na poti, v družbi in raznih debatah. S svojim znanjem lahko pomagate drugim. Toda izziv tedna je v učenju, kajti naklonjen vam bo Merkur. Dovolite si, da določene sanje postanejo resničnost. Uspeh tedna bo v četrtek.

Kozorog (22.12. – 20. 1.)
Teden bo v znamenju magnetična energija in tako boste vsem nalogam kos in to v celoti. Naklonjen vam bo Saturn, ki vam bo pomagal, da sledite svoji resnici in pravici. V komunikaciji najdete še nekaj izzivov in seveda tudi priložnost za spremembe. Okrepila vas bo narava.

Vodnar (21. 1 – 18. 2.)
Reka življenja bo odnesla nekaj, kar je bilo neuporabno ali pa ste prerasli. Vaše misli bodo usmerjene v napredek, pri tem vam bo v pomoč Merkur, seveda pa se varujte pretiranega idealizma. Razbrati je, da boste morali nekoliko popaziti na svoje zdravje, okrepite telo z naravnimi vitamini.

Ribi (19. 2 – 20. 3.)
Navdih bo tisti, ki vas bo popeljal v čarobna dogajanja. Romantika bo namenjena samskim, Venera pa podari pravo ljubezen in priložnost za osebni razvoj. Dogodki se bodo s svetlobno hitrostjo zavrteli v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Pisanje občutkov bo delalo čudeže, zato preverite.

 

Vir: Nedelo