Oven

21. 3. – 20. 04.

Kvadrat Marsa in Urana prinaša nenavadne preobrate, novosti in željo po spremembah. Odkrito se boste morali pogovoriti o tistem, kar vas moti. Pomembno bo, da boste srečo iskali vsepovsod in jo našli v globini srca. Dinamika v ljubezni bo popestritev in seveda se boste morali pogovoriti.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Merkur v vašem znamenju obljublja čas komunikacije, intelektualnih rešitev in dinamike. Popestritev v tem tednu ne bo manjkalo, saj bo v ospredju Uran. Do katere mere jih boste sprejeli bo odvisno od vas. Harmonijo energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Spremljala vas bo neka tiha sreča in paleta ugodnih možnosti za novosti. Komunikacija vam bo predstavljala paleto ugodnih rešitev. Konjunkcija Merkurja in Urana predstavlja določene novosti in srečo. Tako boste kos vsem obveznostim. V ljubezni bo zabavno v torek in v službi delavno v četrtek.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Prelomnica vas čaka že v torek bo na nebu mlaj. S svojimi mislimi boste lahko ustvarjali neko popolnost. Naklonjen vam bo Merkur in tako boste pridobili kopico upornih informacij in pridobili navdih v skupinskem delu. Po zvezdnih namigih bo modro, da boste znali uživati v vsakem trenutku.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Okrepila se vam bo samozavest in drznost. Nekaj več poudarka boste morali dajati omejitvam, ki vam bodo v pomoč za osebni rast. Od torka dalje boste blesteli v pogledu doma in družine. Zapisujte si skrite občutke. Romantično bo v petek.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Konjunkcija Merkurja in Urana prinaša novosti in preobrate, ki bodo pozitivni. Življenje vam bo ponudilo tudi alternativno možnost, katera vam bo v ponos in oporo. Kolo usode vam bo naklonjeno pri kreativnem izražanju in v ljubezni. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Teden v katerem boste sledili svojemu srcu in bili za omenjeno nagrajeni. Naklonjena vam bo Venera in Uran, kar prinaša kar nekaj drznosti in učinkovitih rešitev. Napredek bo ravno skozi pogovor in v ljubezni. Na novo si boste morali določiti meje, ter si kljub vsem obveznosti vzeti čas zase.

Škorpijon

– 22.11.

Rdeča nit bodo odnosi in ogledalca. Slednja bodo prineslo večno učenje in prilaganje. Teden v sebi skriva dve prelomnici, prva je vezana na torek (mlaj), kar pomeni, da boste morali stopiti korak naprej. Druga pa na sredo in Urana, kar pomeni, da boste nemirni. Slediti morate glasu srca.

Strelec

23.11. – 21.12.

Merkur vam bo prinesel neko vztrajnost in trdnost. Želeli si boste bližnjic, toda Saturn – stari učitelj vam bo podaril zanimive in zabavne lekcije življenje. Spoznali boste tudi dobro prakso  preteklosti in izluščili zrno modrosti. V veliki meri vas bo sprostila narava in pojem osebne svobode.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Kolo usode se bo zavrtelo v ljubezni v vašo korist. Merkur vam bo podaril dobre možnosti za pogovor in izmenjavo mnenj. Odkriti boste morali v sebi veselje in aktivirati svoje sanje. Prijatelji vam bodo v pomoč in vam pokazali modrino neba. Srečo boste našli v globini svojega srca.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Združili boste svoje znanje in izkušnje. Teden v sebi skriva prijetne besede in novosti. Roko na srce – glede na to, da bo aktiviran Uran, se boste pripravljeni boriti za osebno svobodo. Pozitivni premiki vas bodo spremljali v torek, ko vam mlaj podari novo upanje in paleto ugodnosti.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Pred vami je romantičen teden, kar vam bo prineslo ravnovesje. Glede na to, da vam bo naklonjen Jupiter boste navdih in moč našli v sebi. Poglobili se boste v jezik simbolov. Mlada Luna prinaša pomoč skozi komunikacijo. Sprehod ob mirni reki bo balzam za dušo. Dan ljubezni: četrtek.