Oven

21. 3. – 20. 4.

Po prehodu Merkurja in Venere v novo znamenje se obeta dinamičen teden, poln preobratov, novosti in želje po raziskovanju. Prijatelji vam bodo v pomoč in na tem področju vas čaka sreča. Izzivi pa se bodo odvijali v ljubezni, kjer se bo potrebno prilagoditi in če vam bo to všeč ali pa ne.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Simbol tedna bo jabolko, ki zori na jablani in tako boste tudi sami pridobivali modrost. Vaše odločitve bodo natančne in preudarne. Naklonjenost Merkurja pa boste ugodno sprejeli na delovnem mestu, kjer se bodo uspehi stopnjevali. Prirojena trma vam bo v korist, če bo prerasla v vztrajnost.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Merkurjev premik v deveto polje horoskopa vam bo pomagal do novih spoznanj, nekih dobrih iztočnic osebne rasti in do prilagodljivosti. Popaziti pa se boste vseeno morali površnosti in to, da boste zadane obljube izpolnili. Odkriti pogovor bo prinesel napredek v ljubezni. Srečen dan: petek.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Obisk zimskega rastlinjaka vam bo pomagal do notranje moči in skladnosti. Če boste nemirni se bo potrebno sprostiti ob klepetu s tistimi ljudmi, ki jim zaupate. Na platno življenja bo potrebno vnašati svetle barve, pri tem pa vam bo naklonjen Saturn, ki prinaša pravo mero zbranosti.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Prvi krajec (ponedeljek) bo na vas deloval razvojno, vezan pa bo na notranjo preobrazbo in finančne izzive. Planeti v sedmem polju vam podarijo uporabne nasvete in namige. Ob strani vam bo stal srčni izvoljenec, kajti naklonjena vam bo Venera, ki pa vam bo podarila modra čustva.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Kljub dejstvu, da so težave sestavni del življenja, se bodo rešitve našle ena za drugo. Neptun, ki je planet duhovnosti in intuicije vam bo podaril nekaj dobrih zamisli. Do katere mere jih boste uresničili ali ne, pa je odvisno od vas. Resnica pa je, da se dobro z dobrim povrne.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Sprostila vas bo glasba in vse tisto, kar je prijetno in harmonično. Naklonjenost Marsa boste občutili v pogledu raziskovanja in finančne dinamike. Venera pa vam bo podarila plodno energijo in tako boste osvobojeni odšli naprej po začrtani poti. Spremljala vas bo sreča v ljubezni.

 

Škorpijon

24. 10 – 22. 11.

Narediti boste morali prerez in reči bobu bob. Omenjeno vam bo uspelo v četrtek, ko vam bo naklonjena Luna, ki prinese spremembe in novosti. Mars bo prinesel nekaj potrebe po akciji, dinamiki in da boste stopili v ospredje. Iz svoje notranjosti boste črpali navdih in notranjo moč.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Odkrit pogovor bo prinesel paleto ugodnosti, dobrih možnosti in iztočnic za osebni napredek. Seveda pa si boste morali vnaprej razporediti delavne obveznosti in po zvezdnih namigih bo lenoba v prenesem pomenu kaznovana. Naklonjen vam bo Jupiter, ki prinese optimizem in dobro voljo.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Do torka boste bolj nemirni in na svoj način zaprti vase. Iz omenjenega boste lahko izluščili določene svoje odgovore in pričakovanja. Teden bo v znamenju preobrazbe v pogledu denarja in pri vseh poslovnih opravilih. Ljubezen: v primeru, da se boste sprostili, se bodo užitki vrstili.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Naklonjenost Merkurja in Venere bodo sprejeli tisti, ki bodo stopili korak naprej. Besedno se bodo zadeve odvijale na hiter in drzen način. V ljubezni pa vam bo naklonjena nedelja in sreda, ko boste naredili premike na bolje. Rdeča nit tedna bo raziskovanje neznanih znanj in pričakovanj.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Zvezde so vam namenile romantičen teden, v katerem boste zelo uživali. Premik Venere v 12. hišo prinaša močno intuicijo in zavedanje o tistem, kar je vezano na duhovno tematiko. Protiutež bo nudil Jupiter, kateri vam bo pokazal, kaj morate še spremeniti za bolj harmonične odnose.

 

Vir: Nedelo