Oven

21. 3. – 20. 4.

Aspekt med Venero in Marsom prinaša nekaj nemira in povečane drznosti. Po zvezdnih namigih si boste morali odgovoriti na vprašanje, kaj je tisto, kar vas osrečuje. V ljubezni bo nekaj trenj, pogovor pa bo ključ do rešitve. Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti in jo zagovarjati.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Napredek v ljubezni bo posledica pravilih odločitev. Mars vam bo prinesel mnogo dinamike, volje in pomembnih odločitev za osebno rast. Tako boste dokončali tudi z nalogami iz preteklosti. Nemir vas bo spremljal cel teden, toda če bo prerasel v vztrajnost, vam bo v pomoč.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Teden bo v znamenju povečane resnosti, doslednosti in temeljitosti. Potrebovali boste nekaj iznajdljivosti in delavnosti, da naredite prerez in sledite svojemu srcu. V ospredju bo Saturn, ki vas bo nagradil z modrostjo in prinesel omejitve. Srčni izvoljenec in prijatelji pa vam bodo ogledalo.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Komunikacija bo sol in aroma življenja. Naklonjenost Jupitra vam bo pomagala pogledati na življenje drugače in tako najdete tudi svojo resnico. Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti. Prisluhniti bo potrebno glasu srca in se po notranji vesti odločiti, čemu bi veljalo služiti in zakaj.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Po prehodu Venere v osmo polje vašega horoskopa postaja jasno, da vas bodo privlačile skrivnosti, mistične dejavnosti in duhovno zorenje. S svojim znanjem in izkušnjami boste lahko pomagali drugim ljudem. Pred tem pa si postavite osebne meje in zapišite svoje najgloblje občutke.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Aspekt med Merkurjem in Saturnom jasno nakazuje, da bodo omejitve sestavni del življenja in prej jih boste sprejeli, lažje vam bo. Zoreli boste v modrosti in iskanju novih rešitev. Do srede bo štela neka previdnost, potem pa vam bo energija Luna pomagala do notranje trdnosti. Dan ljubezni: petek.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Teden, v katerem se vam bodo odprle nove poti in priložnosti. Venera vam bo podarila čut za lepoto in umirjenost, vendarle se ji bo pridružil še Mars in tako prinaša nekaj nemira in drznosti. Sledite samo tistim odločitvam, ki so logične in preudarne pa vas bo spremljala tudi sreča.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Venera vam bo podarila v tem tednu nekaj romantičnih preobratov, Mars pa povečano drznost in učinkovitost. Dovolite si sanjati in bodite odprti za nove podvige in novosti. Teden, v katerem napredujete v pogledu čustvene varnosti in denarne stabilnosti. Zdravje: popazite na moč svojih misli.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Pred vami je ognjevit teden, eden tistih, ko se bodo preobrati kar vrstili. V svojem znamenju gostite Marsa, kar vnaša nekaj povečane učinkovitosti in tako najdete nove projekte in moč v raziskovanju. Roko na srce, za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti in jo dinamično zagovarjati.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Svoje misli boste morali usmeriti v dobro in dokončati nekaj iz preteklosti. Naklonjenost Merkurja boste lahko sprejeli v komunikaciji in v intelektualnih dejavnostih. Po zvezdnih namigih se vam obetajo preobrati na delovnem mestu, kar prinaša uspeh in osebno motivacijo. Sledite glasu srca.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Odločitve, ki bodo sprejete do srede, v sebi skrivajo določen navdih in osebni napredek. Notranje se boste morali osvoboditi in zadeve pogledati drugače. Aspekt med Marsom in Uranom prinaša nekaj nepredvidljiv informacij in odločitev. Zdravje: poskrbite za dovolj gibanja in naravne vitamine.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

“Sreča se skriva na strani pogumnih” bo moto tega tedna in omenjeno bo kmalu preraslo v resnico. Dejstvo je, da se boste morali postaviti v ospredje in povedati na odločen način svoje mnenje. Podporo vam bo nudil Jupiter in Pluton, kar prinaša paleto dobrih informacij in rešitev.

 

Vir: Nedelo