V življenju se mi zdita najvažnejša ljubezen in njena milina;

ne duhovitost in bistrina in veličina znanja – ampak otroški smeh,

prijateljstvo, klepet ob kaminu, lepe rože in glasba.

 

Oven
21. 3. – 20. 4.
Aktivnosti na prostem vam bodo pomagale do notranje moči in trdnosti. Teden bo v znamenju aspekta med Marsom in Plutonom, ki prinese kar nekaj izzivov in dobrih iztočnic. Določiti pa si boste morali nekaj osebnih pravil. Na delovnem mestu se bodo izzivi stopnjevali od srede dalje.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Naredili boste prerez, se osvobodili nekaj iz preteklosti in sledili svojim osebnim ciljem. Naklonjena vam bo Venera, ki vam bo podarila magnetično energijo in tako boste v celoti kos vsem obveznostim in delavnim nalogam. V ljubezni pa so zvezde prepričane, da se boste morali prilagoditi.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Komunikacija vam bo predstavljala pot do osebne preobrazbe. Sprejeli boste pomoč Venere, ki vam daje posebno energijo pri pridobivanju informacij, ki so vam uganka. Zdi se, da boste v veliki meri hrepeneli po čustveni varnosti, ki pa jo boste dobili v intimnosti doma in v globini srca.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Odlikovalo vas bo delo in povečane obveznosti. Pomembno bo, da si boste vzeli nekaj časa zase in za vse tisto, kar vas veseli. Saturn vam bo v pomoč pri izgradnji notranje trdnosti. Popaziti morate na svoje zdravje (občutljive bodo noge), še posebej tisti, ki ste rojeni v juniju.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Naklonjena vam bo Venera in Mars, prva prinese dobre iztočnice v pogledu ljubezni in na splošno srečo, drugi pa nekaj potrebe po delavnosti in obveznosti. Nekoliko težje bo v primeru, da ne bo vse po vaše. Poglobiti pa se boste morali v zadeve, s katerimi ste odlašali. Srečen dan: petek.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Kolo usode se vam bo v teden tednu zavrtelo dvakrat in oboje bo vezano na ljubezen in partnerski odnos. Venera, čutna lepotica mitologije, vam bo podarila zaupanje in željo po preobrazbi. Vaša naloga bo, da se boste sprostili in da uvidite lepoto življenja. Tako vas čaka vsesplošna sreča.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Rdeča nit tedna bo sodelovanje in diplomacija. Zgodili pa se bodo premiki, do srede boste pod vplivom Saturna, to pomeni, da boste nekoliko bolj občutljivi. Po četrtku pa vam bo naklonjen Neptun, raziskovali boste vse tiste dejavnosti, ki so vezane na umetnost in znanja iz sveta ezoteričnih zakonitosti.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Spremljala vas bo magnetična energija, ki vam bo prišla zelo prav v sredo. Teden bo v znamenju odkrivanja novih možnosti in nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč. V osebno pomoč vam bo intuicija. V ljubezni pa vam bo naklonjen planet Neptun, ki vam podari romantiko.

Strelec
23.11. – 21.12.
Delavnim nalogam boste v celoti kos. Na srečo spadate med večne optimiste in omenjeno vam o v tednu prišlo zelo prav. Še posebej v pogledu službe. Sprejeli pa boste energijo Merkurja in se znali prilagoditi. Posebej zabavno bo konec tedna doma in v krogu družine.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Pluton vam bo podaril nenavadne preobrate, seveda pa si boste izbrali težjo pot. Do sredine tega tedna boste morali popaziti na svoje zdravje in fizično energijo. Umirila vas bo dobra glasba in aktivnosti na prostem. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in določene stvari bo potrebno spremeniti.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Pred vami je razigran teden, čeprav vas bo odlikovala trma, katera bo dobro, da preraste v vztrajnost. Aktivnosti se bodo nadaljevale na delovnem mestu in nalogam boste v celoti kos. Konec tedna bo nekoliko bolj nežen in romantičen. Prijetna besede so tiste, ki najdete ključ do srca.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Z pozitivno energijo vas bo napolnila glasba. Na življenje boste znali pogledati iz drugega zornega kota in tako najti nekaj dobrih in uporabnih rešitev. Naklonjenost Venere in Neptuna vnaša napredek na osebni in duhovni ravni. Jasno pa bo, da se boste morali postavljenih pravil v celoti držati.

 

 Vir: Nedelo

Če tudi vas zanima astrološka karta, pisna analiza ali osebni kontakt, me
pokličite ali mi pišite.
041 428 966
www.tadej-sink.si