Oven

21. 3. – 20. 04.

Mars vam bo podaril dodatno pomoč in tako boste kos dodatnim obveznostim. Prisluhnili boste glasu srca in skozi to pridobili nekaj odgovorov. Notranji mir bo razkošje, katere boste prejeli najbolj pogumni. Magnetični preobrati bodo v ljubezni, kjer bo vladala skladnost in romantika.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Iz zakladnice znanja boste potegnili tisto, kar vam bo v korist. Tednu bo vladal aspekt Venere in Neptuna kar obljublja nekaj več previdnosti in preudarnosti. Bolj jasno si boste morali postaviti osebne meje in pravila igre. Pogovor z ljudmi, ki so vam blizu bo balzam za vašo dušo.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Retrogradni Merkur vam bo pomagal razumeti nekaj iz preteklosti. Te zgodbe vam bodo navdih in spodbuda. Kolo usode se bo zavrtelo v ljubezni v vašo korist in narediti boste morali korak naprej. Konec tedna, ko vam bo naklonjena Venera in zato bo romantično in skladno.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Obdobje bo prineslo paleto priložnosti za osebno rast in razvoj. Tistih stvari, katerih ne morete povedati na glas si zapisujete. Merkur in Venera bosta prinesla dodatno spodbudo v raziskovanju. Od srede dalje se vam bo izpolnila neka želja in ugoden čas bo tudi za vse finančne aktivnosti.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Na odločitve, ki bodo sprejete do srede boste opravičeno ponosni. V ospredju bo aspekt Sonca in Merkurja, ki prinaša pomemba sporočila in preobrate. Raziskovanje, učenje in krajše poti bodo rdeča nit tedna. Seveda je to obdobje retrogradnega Merkurja, ki je primerno tudi za osebna raziskovanja.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Obdani boste z neko energijo in spodbudo. Merkur in Venera se bosta sprehajala po četrti hiši, kar pomeni, da bodo v ospredju spomini in osebna pričakovanja. Odgovore boste prejeli v tišini srca. V sredo boste naredili prerez in se ločiti nekaj, kar vas moti že dalj časa. Sprostila vas bo glasba.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Pogovori vam bodo v osebni ponos in sporočilo, kaj morate še spremeniti in do katere mere. Odkritosrčnost vam bo prišla prav in Venera vam bo podarila romantična doživetja. Teden bo v znamenju osebne preizkušnje in nenavadnih preobratov. Uran vam bo podaril možnost alternativnih rešitev.

Škorpijon

– 22.11.

Simbol tedna bo ognjeno srce in to pomeni, da se boste znali boriti za lastno resnico. Merkur vam bo podaril nekaj dobrih iztočnic za osebno rast in duhovno pustolovščino. Preobrati bodo v sredo in četrtek, kjer boste blesteli v pogledu denarja. Potreba po čustveni varnosti bo zelo iskana.

Strelec

23.11. – 21.12.

Svojo energijo boste morali bolj pazljivo usmeriti. Nagrajeni boste za neko delo iz preteklosti in naklonjena vam bo neka oseba na katero boste zelo ponosni. Raziskovanje bo zaradi retrogradnega Merkurja usmerjeno v vas in delali boste bilanco. Prijetno se bodo nadaljevale v ljubezni.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Popaziti boste morali na svoje misli in na svoj način boste znali reči bobu bob. Teden v sebi skriva preobrate, naklonjen vam bo Uran in tako boste dosegli tiste stvari, ki so vam blizu. Zapisujte si svoje občutke. Od srede dalje bodo vidni premiki na delovnem mestu in večja spodbuda.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Odprle se vam bodo nove poti in dobre priložnosti. Aspekt Sonca in Urana prinaša ugodne možnosti za osebno razvoj. S svojimi mislimi boste ustvarjali popolnost, zato popazite, da bodo pozitivne. Obstaja povečana možnost, da se vam izpolni srčna želja in to bo teden prijateljstva.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Uspehi se bodo vrstili eden za drugim. Nekaj previdnosti ne bo odveč v nedeljo in ponedeljek, ko boste iskali lažje poti. Seveda vam bo naklonjen Merkur in Jupiter, kar obljublja dobre iztočnice za srečo. Vzeti si boste morali dovolj časa zase, da boste v miru razmislili, kaj vas veseli in kaj ste prerasli.

Tadej Šink, horarni astrolog

Astrološko društvo Modra Luna