Oven

21. 3. – 20. 4.

Retrogradni Merkur vam bo podaril paleto uporabnih informacij v pogledu denarja in čustvene varnosti. Slediti boste morali sebi in glasu srca. Daleč v ospredju bo trma, ki pa bo morala prerasti v vztrajnost. Po zvezdnih namigih vas bo sprostila narava ali športne aktivnosti.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Prijatelji vam bodo v tem tednu pokazali prave poti in vrednote. Čustveno boste napredovali na osebni ravni in predelati boste morali nekaj iz preteklosti. Naklonjena vam bo Venera, ki vam bo podarila magičnost in prijetne trenutke v družbi vam dragih ljudi. Služba: previdno v sredo in četrtek.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Iz preteklosti in lastnih izkušenj boste morali izluščiti zrno modrosti in slediti svojemu srcu. Teden bo v znamenju raziskovanja novih znanj in določitvi osebnih mej. Retrogradni Merkur bo poskrbel za ravnovesje med pogovorom in tišino. Sprostil vas bo sprehod po neokrnjeni naravi.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Polna Luna (torek) vam bo v pomoč pri duhovnih in osebnih razsežnostih življenja. Postavili se boste v ospredje in jasno ter glasno povedali svoje mnenje. Napredek tedna bo v komunikaciji in raziskovanju. Konec tedna vam bo naklonjen Jupiter in čas bo za modre odločitve.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

V ospredju bo dinamika Urana in Plutona, kar prinaša nenavaden teden, poln preobratov in sprememb. Sprejeti jih bo potrebno na odprt način. Odlikovala vas bo notranja volja in pogum. V ospredju bo ognjena intuicija, ki vam bo prišla prav, tako v petek, kot tudi soboto.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Teden prinaša plodno energijo, mnogo ustvarjalnosti in prijetnih besed. Roko na srce, držali se boste tistih poti in znanj, ki so se vam izkazala za pravilna. Retrogradni Merkur vnaša nekaj nemira in tudi dobrih povezav. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in zato se od njih morate učiti.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Do torka boste nemirni in neučakani. Modro bo, da boste razmislili, kaj vas veseli in osreči. Po polni Luni pa pridobite notranjo moč in povečano romantiko. Teden bo v znamenju diplomacije in odnosov. Ljubezen: ključ do osebne sreče bo pogovor in izmenjava mnenj.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Pluli boste po nemirnem morju, tako v zasebnem, kot poslovnem življenju. Izkušnje vam bodo v pomoč in oporo. Naklonjen vam bo Mars, ki vam bo pomagal razumeti drugačne dimenzije življenja. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč, njegove besede pa bodo balzam za dušo.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Naklonjen vam bo stari modrec Saturn in pomembno bo, da boste v sebi našli moč in energijo. Delovne obveznosti boste opravljali dobro in zanesljivo. Potreba po osebni svobodi bo iskana, toda najdite rajši moč v sebi. Pogovori z ljudmi vam bodo v osebno pomoč in podporo.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Dokončali boste nekaj iz preteklosti in boste tako opravičeno ponosni nase. V ljubezni vam bo naklonjena Venera in tako se boste iskreno pogovorili in sledili svojim občutkom. Polna Luna (torek) prinaša preobrat v pogledu doma in službe. Alternativna oblika sprostitve bo pisanje občutkov ali meditacija.

 

Vodnar

21. 1. – 18. 2.

Uran v osrčju Sonca prinaša napredek in dodatne ideje in motivacije. Uživali boste v vsem tistem, kar boste počeli in to vam bo prineslo vidno lepoto in harmonijo. V pogledu denarja nekaj previdnosti ne bo odveč. Če boste v tem tednu sprejeli preudarne odločitve, boste kasneje nagrajeni.

 

Ribi

19.2. – 20. 3.

Čustvena nota bo tista, ki bo rdeča nit tedna. Naklonjena vam bo Venera, ki se bo sprehajala po vašem znamenju in prinesla ugodne rešitve in motivacijo. Notranje zavedanje vam bo v pomoč pri pravih odločitvah. Nemirni boste v torek in četrtek, naj bo to del kreativnosti in navdiha.

 

Tadej Šink, horarni astrolog

Astrološko društvo Modra Luna