Astrološko društvo Modra Luna

Oven

21. 3. – 20. 4.

Postaviti si boste morali jasne meje in pravila igre. To bo veljalo na delovnem mestu, kjer se bodo zgodili preobrati na bolje. Do srede, ko vam bo naklonjen Pluton, boste imeli veliko moči in drznosti. Od četrtka dalje, ko se vključi Uran pa nekaj previdnosti, premišljenosti in doslednosti ne bo odveč.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Planeti v znamenju Škorpijona vas bodo spomnili na moč sodelovanja in poslušnosti. Poglobiti se boste morali v delovne projekte, s katerimi ste odlašali in zaprositi za pomoč. Ljubezen prinaša čarobno energijo in po zvezdnih namigih tudi romantične priložnosti. Previdno v sredo.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Merkur in Neptun tvorita harmonijo in to prinaša večjo potrebo po romantiki in skladnosti. Dobro bo, da preberete pomembne tekste dvakrat ali trikrat – ter si tako ustvarite svoje mnenje. Ugoden čas bo za umetnost in romantiko. Pri osebnih omejitvah pa si velja postaviti meje in pravila igre.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Jupiter vam bo naklonjen v pogledu denarja in pri pomembnih odločitvah. Do srede bo čas povečane plodnosti, ustvarjalnosti in dinamike. Tako boste zastavljenim ciljem kos in to v celoti. Ključ do osebne sreče in notranjega miru pa bodo intuitivni signali, ki vam bodo pokazali pravo pot.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Dinamika Sonca in Jupitra bo prinesla pomembno željo po širitvi in delitvi znanja. Pri tem si boste morali postaviti jasne meje in pravila igre ter posledično deliti dobro in slabo. Na drugi strani bodo v vaše življenje prišli ljudje, ki vas lahko osrečijo, tako v pogledu prijateljstva, kot srčnega zadovoljstva.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Notranji nemir boste zamenjali za delo in paleto obveznosti, ki vam bodo podarile samozaupanje. Neptun – zasanjani romantik vam bo pomagal razumeti pojem ljubezen in če boste le želeli, se lahko zaljubite. Koristne informacije boste izvedeli v petek, ko vam bo naklonjen Merkur.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Teden bo v znamenju določenih preobratov, kako se bodo zadeve odvile, pa bo odvisno od vaše svobodne volje. Narediti bo potrebno načrt in tako pridobite nekaj ugodnih rešitev v pogledu denarja in poslovnega napredka. Srečen ni tisti, ki ima veliko, ampak tisti, ki ve kaj je modrost srca.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Odlikovala vas bo ognjevitost in drznost, kar ni vaša značajska lastnost. Mars in Pluton prinašata zavest o globini neznanega, notranji preobrazbi in rušitvi postavljenih meja. Tako se vam obeta slikovit teden, v katerem odkrijete mnogo modrosti. Življenje ima barve in nešteto barvnih odtenkov.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Venera – čutna lepotica zodiaka vam bo podarila paleto dobrih in uporabnih informacij. Po stari navadi boste sledili osebni svobodi in tako zgradili most do lastne trdnosti. Vsekakor bodo preizkušnje sestavni del življenja. Popazite na moč misli, kajti so pot in orodje do lastne sreče.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Narediti bo potrebo osebno analizo in spoznati svoje prave potenciale. Pomembno vlogo bodo v tednu, ki je pred vami, igrali prijatelji in skupinsko delo. V ljubezni sledi nekaj dobrih idej in zamisli. Kljub vsem obveznostim in neštetim izzivom bo pravilno, da si vzamete nekaj časa zase.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Kolo usode vam bo najbolj naklonjeno na delovnem mestu. Sonce in Saturn prinašata močno potrebo po raziskovanju tistih poti, ki so vam uganka in priložnost za osebno rast. Srečali se boste s principi duhovne rasti in tako pridobili neko tretje mnenje. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Simbol tedna bo vrtiljak dobrega počutja in skladnosti. Naklonjena vam bo Venera in Jupiter, ki prinašata nekaj dobrih odločitev in tudi previdnosti. Dejstvo je, da morate ločiti zrno od plevel. V vašo bližino bodo prihajali ljudje, ki vam bodo ponudili pomoč ali pa vam predstavljali oviro.

tedenski-horoskop