Če ne bi bilo zime,

tudi pomlad ne bi bila tako prijetna.

Če me bi včasih okusili nadlog,

nam blaginja ne bi tako dobro dela.

Oven
21. 3. – 20. 4.
Znašli boste na neki pomembni prelomnici, v pomoč in oporo vam bodo pretekle izkušnje. Do torka ne bo premika na bolje, naklonjen pa vam bo Mars in Jupiter, prvi vas bo obdaril z močno voljo in energijo, drugi pa s srečo in znanjem. Po zvezdnih namigih bo modro slediti glasu srca!

Bik
21. 4. – 20. 5.
Notranji nemir boste morali predelati v kreativnost. Pridobili boste določena znanja in ideje, s katerimi lahko v veliki meri pomagate sebi in svoji okolici. Venera vam podari zaupanje in Saturn omejitve, našli boste tako pravo mero preudarnosti in čas bo, da boste pogumno stopili v ospredje.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Napredovali boste tako v znanju, kot pri izkušnjah. Merkur vam bo podaril moč pravih besed in motivacije in tako boste aktivni v skupini, kjer bodo vaši nasveti zelo cenjeni. Varujte pa se pretirane površnosti in drznosti, kajti srednja pot je tista, ki prinese zdravo mero ravnovesja in ugodnosti.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Pridobili boste moč in zaupanje v lepoto življenja. Odlikovala vas bo kreativnost in tako boste na platno življenja vnašali svetle barve. Pogovor vam bo prišel prav v sredo ali četrtek. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Dovolite si sanjati, saj vam bo cel teden naklonjen planet Neptun.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Na delovnem mestu vas čaka uspeh in nekaj ugodnih priložnosti za napredovanje. Naklonjena vam bosta Merkur v besedni igri in Venera v ljubezenski simfoniji. Na kakšen način boste to združili in izkoristili pa je odvisno od vas. Pomembno bo, da naredite prerez in da ste športno aktivni.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Pred vami je dinamičen teden, v katerem se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Popaziti boste morali na svoje misli, ključno bo, da bodo pozitivne. Naklonjen vam bo Mars in Uran, ki prinašata nekaj dobrih iztočnic in napredovanja. Izvedeli boste stvari, ki so vam popolna neznanka.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Določiti si boste morali svoja pravila igre, ter se jih v celoti držati. Ljudje, ki vam bodo prišli nasproti vam bodo v veliki meri v osebno pomoč in oporo. Napredek tedna bo v ljubezni, kajti naklonjena vam bo Venera. Do prvega Luninega krajca (petek) boste v fazi učenja in raziskovanja.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Zastavljenih obveznosti se boste lotili na odgovoren način. Pričakovati je, da vas bosta spremljala dobra volja in optimizem. Mars in Uran obljubljata paleto sprememb in novosti. Ključ do uspeha bo, da si boste postavili osebne meje in se pogovorili. Napredek sledi v ljubezni.

Strelec
23.11. – 21.12.
Mars v trigonu z Jupitrom pomeni novo svežino in dimenzijo. Življenje boste dojemali na drzen in učinkovit način. Znašli se boste v situacijah, kjer bo potrebna in drznost, ter premišljenost. Osebna bilanca vam bo pomagala do novih znanj in informacij, kam in zakaj vlagati energijo.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Pred vami je premišljen teden. Nekaj časa boste preživeli v tišini in tako napredovali v tistem, kar vas moti ali boli. Proces sprememb se bo odvijal v globini srca in bo šele konec tedna prišel na dan. Naklonjena vam bo Venera, odlično se boste počutili v intimnosti doma in ljubezni.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Občutili boste pomladno hrepenenje. Omenjeno vas bo polepšalo. Čas v sebi skriva povečano dinamiko, voljo in drznost. Alternativne rešitve bodo tiste, ki vam lahko pomagajo do lastne popolnosti. Mars in Uran vam podarjata mnogo energije in volje. Štele bodo vse fizične aktivnosti na prostem.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Romantična doživetja in sanje boste znali izkoristi sebi v prid. Naklonjena vam bo Venera, ki vam bo podarila močno potrebo po čustveni varnosti in stabilnosti. Čas v sebi skriva močno potrebo po sladkih razvadah in hrepenenju. V petek vam bo Luna podarila namig in sledi pozitivna sprememba.

 

vir: Nedelo