Telesne bolezni lahko ozdravimo z zdravili,

za osamljenost, obup, malodušje,

pa je edino zdravilo ljubezen.

Na svetu je veliko ljudi, ki hrepenijo

po koščkiu kruha, še veliko več pa jih je,

ki hrepenijo po kančku ljubezni.

(Mati Tereza)

 

Oven
21. 3. – 20. 4.
Naklonjena vam bosta Venera in Mars, ki v sebi skrivata močno potrebo po preobrazbi. To bo za vas nekaj posebnega, morda nenavadnega, saj bo duhovne narave. Poglobiti se morate v zadeve, s katerimi ste odlašali. V četrtek vam bo naklonjena Luna in tako najdete notranjo moč in pogum.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Ljubezenska sreča bo namenjena najbolj pogumnim predstavnikom. Svoje občutke pa lahko izrazite skozi umetnost ali ples. Venera in Pluton krojita teden in prinašata nekaj magnetične energije. Odločili se boste in na svoj način stopili v ospredje. Pohvala na delovnem mestu sledi v četrtek.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Merkur – planet prometa, komunikacije in vaš vladar vam bo pomagal razumeti druge ljudi. Pridobili boste kanček sočutja in tako našli prave odgovore in magične rešitve. Prijetnosti se bodo nadaljevale v ljubezni, pomembno pa bo, da ste romantični do zdrave mere. Sreča vas čaka v petek.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Koraki usode bodo v tem tednu bolj odločni in pogumni. Naklonjen vam bo Saturn, ki vam bo pomagal razsoditi, kaj bo za vas bistveno in kaj ne. V zdravstvenem smislu se popazite na predel nog. Čas v sebi skriva nekaj dobrih iztočnic in priložnosti za osebno in duhovno rast.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Naklonjenost Jupitra boste znali izkoristiti tako v zasebnem, kot v poslovnem življenju. Teden v sebi skriva potrebo po bilanci in raziskovanju. Besedno boste močni v sredo in četrtek. Zadnja Lunina faza (četrtek) pa vam pomaga razumeti nekaj skrivnosti, katere so v celoti vezane na vašo preteklost.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Notranji nemir je del vas, teden ki je pred vami pa bo priložnost, da omenjeno postane kreativnost. Ob paleti dela in obveznosti, ne pozabite na dejstvo, da lahko zaprosite za pomoč druge ljudi. Dinamično bo v ljubezni, kjer ne bo vse po vaše. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Pluton bo tisti planet, ki vam v tem tednu prinaša dobre iztočnice in osebni napredek. Odgovorno se morate lotiti delavnih nalog in obveznosti. Izhajali boste iz globine lastnega znanja in tako pridobili paleto dobrih informacij. Kolo usode se v ljubezni zavrti v vašo korist.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Odločitve, ki jih boste sprejeli bodo premišljene in usmerjene v napredek na čustveni ravni. Največja izpolnjenost vas čaka v ljubezni, saj vam bosta naklonjena Venera in Pluton. Pridobiti pa boste morali dodatno motivacijo ali spodbudo od okolice, da presekate nekaj, kar je vezano na preteklost.

Strelec
23.11. – 21.12.
Pridobili boste znanje, ki vam bo zelo koristilo. Jupiter vam pomaga razumeti nekaj navdihov, ki izhajajo iz večnih modrosti. Daleč najbolje se boste počutili doma in okolici, kjer ste varni. Dodatno energijo pa pridobite skozi raziskovanje. V ljubezni bo težko tedaj, če ne bo vse po vaše – prilagodite se.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Sanje so tisti del, kateri vam v tednu, ki prihaja, pride prav na večjih področjih. Tako najdete v sebi moč, dodatno energijo in priložnost za iskanje rešitve. V ljubezni vam bo naklonjena Venera, kar pomeni, da boste pridobili prijetne namige in vsesplošno srečo. Popazite na zdravje (stopala).

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Pridobili boste zanimive informacije, katere širite naprej. Nekaj previdnosti vseeno ne bo odveč, kajti modro se bo umiriti in dobro razmisliti o tistem, kaj je za vas ključno in kaj lahko spremenite. Slediti resnici je velika danost, vi pa se boste v tem tednu zanjo še borili in jo po potrebi zagovarjali.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Sledili boste glasu svojega srca in se tako odločili dobro in pravilno. V svojem znanju gostite večno lepotico Venero, ter Marsa, prva vam obljublja mnogo prijetnih in sladkih rešitev in drugi dinamike, da boste vsem zadevam kos. Končno boste stopili v ospredje in na svoj način opozorili nase.

 

Vir: Nedelo