Oven

21. 3. – 20. 04.

Teden v katerem se boste mnogo učili in pridobili določena znanja. V osebno pomoč vam bo retrogradni Merkur, kateri vam bo podaril določeno moč, da boste iz preteklosti izluščili zrno modrosti. Skozi to obdobje se boste učili potrpežljivosti. Izgubljeno energijo vam bo ponovila narava.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Harmoničen aspekt Venere in Marsa pomeni osebno rast in notranjo preobrazbo. Korak za korakom se bodo zadeve odvijale v pričakovani smeri. Na kolesu usode bo izstopala ljubezen, kjer bo romantično in skladno. Drugi ljudje vam bodo v prenesem pomenu učitelji in učenci.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Jupiter vam bo skozi cel teden podaril duhovno pustolovščino. Tako boste kos vsem nalogam in obveznostim. Ključ do uspeha bo v tem, da si boste na pravi način postavili osebne meje.  Srčni izvoljenec vam bo ogledalo. Nekaj več prilaganja se bo pričakovalo na področju skupinskega dela.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Teden bo v znamenju zaključkov, ter novih začetkov. Popaziti boste morali na moč misli. V osnovi vam bo skozi cel teden naklonjen Sonce, kar obljublja uspehe na delovnem mestu in pri vseh vodilnih zadevah. Kljub vsemu si boste morali vzeti čas zase in za vse tisto, kar vas veseli.

Lev

23. 7. – 22. 8.

V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo v veliki meri ogledalo. Od njih se boste učili in tako boste lažje sledili svojim vrednotam. Naklona vam bo Venera, ki vam bo podarila moč in zaupanje v ljubezen. Sporočilo tedna se lesketa v tem, da bo potrebno sprejeti alternativne rešitve.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Pred vami je natančen teden in ostro oko bo opazilo malenkosti. Retrogradni Merkur vam bo pomagal do zanimivih preobratov in informacij. Pomembno bo, da boste pisali svoje občutke in razmislili o raziskovanju novosti. Nekaj časa boste namenili tudi športnim aktivnostim na prostem.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Pozitivna povezana Venere in Marsa prinaša ugodne rešitve in dobre iztočnice za osebno rast. Rdeča nit tedna bo še vedno diplomacija in vendarle se boste morali pogovoriti in najti ravnovesje. Po zvezdnih namigih boste tudi izjemno drzni in zato boste morali slediti sebi. Ljubezen: romantično bo.

Škorpijon

– 22.11.

Naredili boste načrt in zelo dobro znašli v vseh situacijah. Odlikovala vas bo odločnost in svoje mnenje boste izrazili jasno. Glede na to, da vam bo naklonjena čutna lepotica Venera se bodo zadeve obrnile v pričakovani smeri. Notranji dvomi vam bodo v pomoč pri izražanju občutkov.

Strelec

23.11. – 21.12.

Teden v katerem boste rekli bobu bob. Naklonjen vam bo Merkur, kateri prinaša nekaj dobrih iztočnic v komunikaciji in nemira pri izražanju notranjih želja. Pomembno bo, da boste pisali ali ustvarjali. Rdeča nit tedna bodo odnosi, nagrajeni boste v petek ali soboto. Slediti boste morali glasu srca.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Prijetna glasba bo tista, ki vas bo polepšala in vam prinesla spokojnost. Naklonjen vam bo Neptun, kateri prinaša navdih in dobre iztočnice za duhovno rast. V tem tednu boste spoznali kar nekaj čarobnih trenutkov in navdiha. V službi in doma bo dinamično, zato si boste morali vzeti čas zase.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Iz preteklosti boste izluščili zrno modrosti in tako pogumno odšli naprej po svoji poti. Iz zvezdnih namigov je razbrati, da vam bo naklonjen Jupiter, ki bo prinesel srečo in ravnovesje. Do srede boste zaradi Lune bolj nemirni, potem prihaja čas dobrih povezav. Sprostila vas bo narava.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Odlikovala vas bo prilagodljivost in odkritosrčnost. Aspekt med Jupitrom in Plutonom obljublja čas moči, volje in dinamike. Izjema bo sreda, kjer boste nemirni in bolj neodločni. Pozitivne misli bodo tiste, ki bodo prinesle ugodnosti in dobre iztočnice do modrih odločitev.