Oven

21. 3. – 20. 4.

Preobrazba, po kateri boste tako hrepeneli, se bo zgodila v sredo. Med drugim vam bo polna Luna prinesla tudi ugodne možnosti za osebno in duhovno rast. Teden bo v znamenju aspekta med Marsom in Jupitrom, kar prinaša mnogo dinamike skozi šport, aktivnosti na prostem in pogovor.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Ključ do uspeha bo v vašem primeru pogovor in izmenjava mnenj. Notranje se boste morali osvoboditi in si na novo postaviti osebne meje. V ljubezni vam bo naklonjen Jupiter, ki prinaša paleto ugodnih iztočnic. Samske čaka zanimiv in nenavaden teden. Sprostite se skozi delo na vrtu!

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

V ospredju bo raziskovanje tistih znanj, ki vam bodo v osebno pomoč. Merkur in Uran vam bosta podala radikalnost, nenavadnost in spontanost. Zastavljeni cilji bodo na dlani. Uspehi so razbrati na delovnem mestu in v ljubezni. Nekoliko nemirni boste v torek in sredo – sledite svojim občutkom.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Drugi ljudje vam bodo ogledalo in od njih se boste učili. Do polne Lune (sreda) boste morali popaziti nase in na svoje zdravje. Koristne učinke bo imelo uživanje navadne vode, ki je lahko tudi eliksir. Popaziti boste morali na svoje misli. Služba: nepričakovani preobrati na bolje.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Pluton, ki je v astrologiji odgovoren za preobrazbo, vam bo prinesel nova spoznanja. Nekaj starega se bo zaključilo in tako se odpira nekaj novega in drugačnega. Čustveno boste izjemno močni in ustvarjalni. V tem tednu se vam bo okrepila intuicija in previdnost ne bo odveč v sredo.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Aspekt Merkurja in Urana prinaša prijetne ideje in nenavadne zamisli. Novosti bodo vezane na raziskovanje neznanih znanj. Vsekakor boste kos vsem svojim nalogam in obveznostim. Obstaja povečana možnost, da najdete nekaj, kar vas osreči. V ljubezni bodo šteli iskreni pogovori.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Za priznanje se boste pripravljeni boriti. Merkur vam bo pomagal razumeti ljudi okoli vas in vam podaril nekaj pozitivnih odgovorov. Globoko v sebi boste našli navdih in tako stopili v ospredje. V ljubezni in tudi na delovnem mestu vam bo v pomoč diplomacija. Sprostila vas bo glasba.

 

Škorpijon

24. 10.- 22. 11.

Do četrtka nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč. Neptun je tisti, ki vas bo napeljeval na lažje poti. Roko na srce le teh ni in so zgolj zavajajoča iluzija. Napredek tedna bo v dojemanju duhovnih razsežnosti. Zapisujte si svoje občutke in najdite moč in modrost za odločitve v globini srca.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem. Vpliv Marsa in Jupitra boste izkoristili v svojo korist pri odnosih z ljudmi. Predvsem dinamično bo v ljubezni in zato se boste morali pogovoriti. Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti in zato boste delovali nemirni.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Merkur vam bo v pomoč pri retoriki. Dobro se boste znašli pri vseh opravilih, ker se bo pričakovala organizacija. Razmisliti boste morali tudi o tem, kaj vas veseli. Prelomnica vas čaka v četrtek, ko boste imeli mnogo dobrih idej in zamisli. Počasi se daleč pride so prepričane zvezde.

 

Vodnar

21. 1. – 18. 2.

Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Omenjeno vam bo prineslo veselje in dobro voljo. Teden bo v znamenju polne Lune in vpliva Merkurja, kar prinaša kopico koristnih informacij. Kljub vsem obveznostim in delovnim nalogam pa si boste morali vzeti tudi čas zase.

 

Ribi

19. 2. – 20. 3.

Naklonjenost Marsa in Jupitra boste znali izkoristiti v svoj prid pri pridobivanju znanja in delovnih obveznosti. Energija bo dinamična in tako boste kos vsem obveznostim. Ključno vlogo bodo v tem tednu igrali pogovori. Kreativni navdih vas bo spremljal v petek in soboto.

 

Tadej Šink, horarni astrolog

Astrološko društvo Modra Luna

Če tudi vas zanima astrološka karta, pisna analiza ali osebni kontakt, me
pokličite ali mi pišite.
041 428 966
www.tadej-sink.si