Oven

21. 3. – 20. 4.

Obdani boste z ljudmi, ki vam bodo v pomoč in oporo. Do torka nekaj previdnosti ne bo odveč, kajti Mars bo tisti, ki bo krojil vaše počutje in fizično energijo. Pogovor z nekom, ki mu zaupate, vam bo v prenesem pomenu podaril krila. Čarobno bo v ljubezni, kjer bo vladala dinamika.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

V ljubezni sledi napredek in dobre iztočnice za osebno rast. Na življenje boste znali pogledati iz svetle plati in naklonjena vam čutna lepotica mitologije Venera. Teden bo v znamenju raziskovanja in ustvarjalnosti. Srčni izvoljenec pa vam bo ogledalo in če vam bo omenjeno všeč ali pa ne.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Merkur planet retorike vam bo naklonjen in skozi omenjeno pridobite prave besede ob pravem času. Po zvezdnih namigih bo čas namenjen resnim in odgovornim opravilom. Skozi omenjeno pa spoznate prave vrednote, ki vam bodo v pomoč pri paleti obveznosti, ki jih boste deležni.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. V veliko pomoč vam bo Mars, ki v sedmem polju horoskopa pripoveduje o dinamičnih odločitvah in drzni preobrazbi. Do katere mere vam bo uspelo bo odvisno od vas. Vsekakor pa bo teden v znamenju aktivnosti na prostem in drznih preobratov.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Sonce in Mars v aspektu obljubljata nekaj nemira, hitrih odločitev in drznosti. Temeljito boste morali razmisliti, kaj vas veseli, kaj osreči in kaj izpolnjuje. Okoli sebe boste imeli ljudi, ki vam bodo v oporo. Seveda pa bo popolnoma od vas odvisno, ali jih boste sprejeli ali ne. Romantično bo.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Ključna beseda tedna bo natančnost. Odkrili boste, da se bo potrebno za svojo resnico nekoliko boriti in jo zagovarjati. Na delovnem področju vas bo odlikovala marljivost. Merkur vam bo podaril moč retorike in trdnosti. Oboje bo dober prerok za srečo in za blagostanje. Hitite počasi.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Določiti si boste morali osebne meje in pravila igra ter se jih tudi držati. Naklonjenost Neptuna vam bo podarila duhovno preobrazbo in zavedanje v tem duhu. Odprle se vam bodo nove poti in na sredini tedna vam bo naklonjen Mars, ki naredi preobrat v fizični energiji in pri delovnih nalogah.

 

Škorpijon

24. 10 – 22. 11.

Preobrati se bodo v tem tednu vrstili eden za drugim. Odpreti boste morali svoje srce in našli pravo znanje in prave odgovore. Naklonjenost mlaja (ponedeljek) vam bo odprl ugodnosti in prinesel rešitve. Ob strani vam bo stal srčni izvoljenec ali prijatelj. Klepet ob čaju bo balzam za dušo.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Mars in Jupiter bosta združila moči in tako vas bo spremljala paleta dobrih odločitev. Nekaj previdnosti vseeno ne bo odveč, izpostavljen je ponedeljek in četrtek. Določene odgovore na svoja vprašanja boste našli v tišini. Tistih stvari, katerih ne boste morali povedati na glas, pa si zapišite.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Po zvezdnih namigih boste morali svoje misli usmeriti v dobro in tako boste deležni neke nagrade. Mlaj (ponedeljek) vam bo naklonjen v pogledu vrednot, čustvene varnosti in pri denarnih projektih. Vsekakor pa se bodo stvari obrnile v vašo korist, če ne prej v četrtek.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Teden bo v znamenju preobrazbe in seveda boste omenjeno sprejeli na odprt način. Dinamika časa v sebi skriva nova znanja in raziskovanje. Mlaj, ki se bo zgodil v vašem znamenju v ponedeljek, vnaša določene pozitivne preobrate. Naklonjenost Saturna pa bo potrebno sprejeti skozi nekaj omejitev.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Mars vam bo podaril nekaj dobrih iztočnic in priložnost. Tako postaja jasno, da boste stopili v ospredje in stvari naredili na prijeten in harmoničen način. Srčni izvoljenec vam bo naklonjen in v primeru, da ste še samski, lahko naredite korak naprej. Aktivni boste v večji skupini ljudi. Dan obveznosti: sreda.

 

Vir: Nedelo